Konu: [29.07.2022] Jonathan_Watston - OOC Tehdit, Ortak nezaket  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2022 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonathan_Watston - @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.22 - 00:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bisikletle gezerken sadece onu geçtim diye yanıma gelip küfür etti, ve kendisini takip etmemi istedi. Bir süre takip ettikten sonra peşini bıraktım ve yoluma baktım, uzaklaşırken bana pm atıp tehdit etmeye başladı. Rolün başını ss almadığım için Retarted RP yaptığını kanıtlayamam fakat beni PM üzerinden kışkırtıp tehdit ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/weOpwseWfcLZ

Ek açıklamalar(varsa):  Bisikletle onu geçtiğim için yanıma gelip IC küfür etti, saçma role girdi fakat onun kanıtını almadım.
Dipnot: Oğlum benim gündelik hayatımda kullandığım hitap şekli, kişiye hakarette bulunma amacıyla kullanmadım.
« Son Düzenleme: 29.07.2022 02:05 eRnnnnn »

#1 - 29.07.2022 10:22
Öncelikle şunu belirtmek isterim arkadaş bmx bunny yapıyor üstümden atlıyor önüme kırıyor kaza yaptırıyor. Birde ben ona pmden küfür içerecek bir şey demediğimi düşünüyorum bmx bunny yaptığının malesef ss'i yok. Konuşmam bu kadar iyi günler.

#2 - 29.07.2022 10:36
Bu tarz tehditkar üsluplar kabul edilebilir değil. Ortak Nezaket'ten ceza verilecek.