Konu: 28.07.2022/ Birden fazla kişi dm  (Okunma sayısı 189 defa)

#0 - 28.07.2022 23:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Borisov_Dzhurov @quarion  John_Mcfarland @withpistachio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Buddy Dee @Zyatra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2022 23:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rodeo bölgesinden çıkış yaptım GLM tarafına giderken kişiler araç ile beni takip ettiklerini gördüm geri dönüp yanlarına gittiğimde kişiler emote atıp direk bana ateş etmeye başladılar kişiler ile daha önce hiç bir rolüm yok birlik ile bir savaş durumu yok bariz bir şekilde dm atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://cdn.discordapp.com/attachments/996747524222230591/1002322518671118417/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 29.07.2022 00:14 w0nzss »

#1 - 29.07.2022 00:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.07.2022 00:08
Dwayne Rocaz konu ile alakası yok yanlış anlaşılma olmasın

#3 - 29.07.2022 00:33
yine yönetimi kandırıyorsunuz, savunmasını yaparız.

#4 - 29.07.2022 00:33
Selamlar öncelikle.
Seni neden vurduğumuza geleceksek öncelikle, attığın screnshoot'da da gözüküyor. Fazla ileti atmaya gerek yok kısa ve net savunma yapacağım. " Gel, gel P*ç " Gibi cümleleri kullanmışsın, zaten seni hemen vurmuyoruz. Sen bize öyle diyorsun neden diyorsun? Kimse kimseye durduk yere küfür etmez, aralarında olan anlaşmazsızlıklar nedeniyle oluşan davranışlar. Sonrasında böyle oluşabiliyor, sen orada yanında bulunan arkadaşların ile biz sizlere öncesinde Rodeo taraflarında bir şey soruyoruz ve olay bu tarafa doğru sizin sayenizde yürüyor. Ardından çıkan aktif çatışma bölgesinde sen arada kaynıyorsun, aktif çatışma bölgesi devam ederken sen hala içimize doğru geliyordun ardından, Glm hooduna kaçtın birilerini çağırdın. Yalan söylemeye gerek yok, savunma bu kadar pek ciddi savunma yapılmasına gerek yok. Arkadaşın attığı screnshoot'da zaten gereği duyuluyor.
& Vice ile kalın.  :vice:

#5 - 29.07.2022 00:38
Sen kendini kandırıyorsun gibime geldi, neyse savunmanı yap.

#6 - 29.07.2022 00:39
Selamlar öncelikle.
Seni neden vurduğumuza geleceksek öncelikle, attığın screnshoot'da da gözüküyor. Fazla ileti atmaya gerek yok kısa ve net savunma yapacağım. " Gel, gel P*ç " Gibi cümleleri kullanmışsın, zaten seni hemen vurmuyoruz. Sen bize öyle diyorsun neden diyorsun? Kimse kimseye durduk yere küfür etmez, aralarında olan anlaşmazsızlıklar nedeniyle oluşan davranışlar. Sonrasında böyle oluşabiliyor, sen orada yanında bulunan arkadaşların ile biz sizlere öncesinde Rodeo taraflarında bir şey soruyoruz ve olay bu tarafa doğru sizin sayenizde yürüyor. Ardından çıkan aktif çatışma bölgesinde sen arada kaynıyorsun, aktif çatışma bölgesi devam ederken sen hala içimize doğru geliyordun ardından, Glm hooduna kaçtın birilerini çağırdın. Yalan söylemeye gerek yok, savunma bu kadar pek ciddi savunma yapılmasına gerek yok. Arkadaşın attığı screnshoot'da zaten gereği duyuluyor.
& Vice ile kalın.  :vice:

Öncelikle Glm bölgesinden adam çağırmıyorum orada rol yapan kişiler ile rolsel olarak bir bağlantım yok sadece Buddy_Dee adlı oyuncu ile rolsel arkadaşlığım var ve aktif bir çatışmada değildik baya, baya glm bölgesine kadar beni takip ediyorsunuz araç ile iyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 29.07.2022 00:41 w0nzss »

#7 - 29.07.2022 00:41
Emir verme, istedigim zaman gelir savunmamı yaparım. arkadaşlığın falan yoktur, sana sıkıyorum daha öncesinden gidip oraya sığınıyorsun. glm ile tanışıklığın yoktur neden onların arkasına geçiyorsun, sonra beni takip ediyorsun :)

#8 - 29.07.2022 00:43
Sen kendini kandırıyorsun gibime geldi, neyse savunmanı yap.

Sana sıktığımı hatırlamıyorum, daha fazla ileti atmayın.

#9 - 01.08.2022 09:42
Sanırsam savunmalar yapıldı @breackner