Konu: DeShawn_Williams - Fear RP - Rol gidişatını olumsuz etkilemeye çalışmak.  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2022 18:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeShawn_Williams - @etaraybill

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Switcher_Young - @Polo_Taylor
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP
Yalan emote ile rol gidişatını değiştirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Burnout hooduna giriş yaparak, alayıcı tavırlar. "Konuşma, konuşma." "Young ablanın yanına git." gibi şeyler yaparak korkusuz roller sergiliyor. Yaptığı roller sonucu kişinin aracını legal car jack yani emote ve /dene ile çalmak istiyorum. Bunu yaparken /do DeShawn kapı açık mıdır? Diyorum, kişi /do Olumsuz. yanıtı veriyor fakat ben role yansıtmadan kişiye car jack atıyorum. Kapı açık gördüğünüz gibi, /bden wg olarak yansıtıyorum. Ek olarak kişi mixing kapsamında bir şeyler yaptığımızı düşünüyor diye Young'a ne yapması gerektiğini söylediğim sside aşağıda bırakacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ihlal yapmaya müsait olduğu OOC Sicilinden belli, gerekli cezayı almasını talep ve arz ederim. Ek olarak Young'a pmden rolünü daha iyi yapabilmesi adına yardımcı oluyorum, gördüğünüz gibi bir ssimde "Başarısız olursa indiremezsin." diyorum rolünü pekiştirmeye çalışıyorum bu mixing sayılmaz diye düşünüyorum kararı yöneticilere bırakıyorum.

#1 - 28.07.2022 18:57
İlk olarak aracı çalamazsınız  çünkü orada siz sordunuz kapı açıkmıdır diye Deshawn'da olumsuz cevabını verdi sonra wg dediniz zaten yapılan rolde karakterin Deshawn'ın do dan egolu bir ergen olduğu belli ediyor ve hoodunuza gelip büyüklük taslamıyor 17-18 yaşlarında bir ergen ve egolu rolü yapıyor ve şahitinizde zaten hileden ban yemiş iyi günler.
« Son Düzenleme: 28.07.2022 19:05 Jrean »

#2 - 28.07.2022 18:59
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 28.07.2022 19:02
Kişinin ss'nde gözüktüğü gibi pmden yazışıyorlar. İhlal sayılıyor galiba, kapının açık olduğunu bilmiyordum. Özür dilerim, kusura bakmayın. Benim hatam /do Olumsuz yazmam mı? Benim 3 tane ooc sicilim var diye ihlal yapmaya müsait mi oluyorum? Ne demeye çalışıyorsun? Young'un hileden ban yemiş niye bana laf yapıyorsun? Anlamadım, neyse.
https://cdn.discordapp.com/attachments/999115095131041833/1002243614585393353/sa-mp-438.png
Attığım ss'de görüşürüz, bayss, demişim. /do Kapı açık mıdır? Olumsuz yanıtını verdim. Vitesi r ye taktım gidiyordum car jack attı. Bana pm'den yazmaya başladı.
Savunmam bu kadar, iyi günler. Bir ihlal yaptıysam kusura bakmayın. /do'dan emote verdim ben. İyi günler.

#4 - 28.07.2022 19:04
senin de dediğin gibi bi kez hile açtım diye tekrar açmaya müsait mi oluyorum İlk başladığımda bi ke cahillik ettim diye gene yapmam gerekmiyor

#5 - 28.07.2022 19:04
İlk olarak aracı çalamazsınız  çünkü orada siz sordunuz kapı açıkmıdır diye Deshawn'da olumsuz cevabını verdi sonra wg dediniz zaten yapılan rolde karakterin Deshawn'ın do dan egolu bir ergen olduğu belli ediyor ve hoodunuza gelip büyüklük taslamıyor 17-18 yaşlarında bir ergen ve egolu rolü yapıyor
Çıkarıp sıksam dm derdiniz kanka, isterse deli rolü yapsın her türlü fear zorunluluğu var. Şikayet ile alakan yok mesaj atma lütfen.

#6 - 28.07.2022 19:07
Kişinin ss'nde gözüktüğü gibi pmden yazışıyorlar. İhlal sayılıyor galiba, kapının açık olduğunu bilmiyordum. Özür dilerim, kusura bakmayın. Benim hatam /do Olumsuz yazmam mı? Benim 3 tane ooc sicilim var diye ihlal yapmaya müsait mi oluyorum? Ne demeye çalışıyorsun? Young'un hileden ban yemiş niye bana laf yapıyorsun? Anlamadım, neyse.
https://cdn.discordapp.com/attachments/999115095131041833/1002243614585393353/sa-mp-438.png
Attığım ss'de görüşürüz, bayss, demişim. /do Kapı açık mıdır? Olumsuz yanıtını verdim. Vitesi r ye taktım gidiyordum car jack attı. Bana pm'den yazmaya başladı.
Savunmam bu kadar, iyi günler. Bir ihlal yaptıysam kusura bakmayın. /do'dan emote verdim ben. İyi günler.
Evet benim gözümde öyle, Young'un hile davranışı umrumda değil. Cezasını çekmiş ve şuan yeni bir karakterde, sen öncelikle ek açıklamamı oku ve sen burda bir savunma yapmamışsın. Vitesi R taktım ne demek kanka? Emote vermemişsin. Direk sana /dodan soru sordum belli ki kapını açmak istiyorum. S basılı tutup kaçıyorsun. Bu kadar basit. Ben bunu olaya katmadım çünkü kanıtım yoktu. İhlaller /do ve fear rpdir. Farklı şeyleri katmayın.

#7 - 28.07.2022 19:07
Rol esnasında arkadaş vardı. Savunmamız bu kadar, kişi benim arkadaşım.

#8 - 28.07.2022 19:08
Sıksaydın, biz boş değiliz. Atsaydın o zaman dm, araçta silah var, üstümde silah var.
Vitesi R'ye taktım derken geri gidiyordum anlamında dedim, neyse. Savunmamız bu kadar.
Kusura bakmayın. Bir ihlal göremedim, iyi günler. Tekrardan özür dilerim.
« Son Düzenleme: 28.07.2022 19:10 etaraybill »

#9 - 28.07.2022 19:09
Williams'ın yanındaki arkadaşı olaya dahil değil, bu yüzden ileti yollamamasını rica ediyorum. Tarafımdan daha ileti gelmeyecektir, flood yapmayın lütfen.