Konu: [28.07.2022 - Sean Lue] NonRP driving, Gişe İhlali, CJ,  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2022 12:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean_Lue @hexerino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jhon_Black @Tunahank Leon_Braun @cengiz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2022 12.30 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NonRP Driving, Gişe Kural İhlali, Car Jac

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah 3 kişi tır yapaken Sean karakteri bizi rahatsız edip yanımızdan geçip bize PIT atıyor. Biz normal devam ediyoruz ardından gişemize gelip bizi sıkıştırıyor  ve gişemizden geçmeye çalışıyor bizde doğal olarak izin vermiyoruz. Daha sonra başlangıca geldiğimizde benim bindiğim tıra gelip bana Car Jac atıyor. Bu olaylardan sonra tır yapmaya devam ediyoruz arkadaşın dorsesi gişeye girmeden çıkıyor ve arkadaş gişe geçişine izin vermiyor. Tırdan inip yanıma geliyor ve Car Jac atıyor. Car Jac sonucunda ben buga giriyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.07.2022 13:26
Öncelikle selamlar, gişe tarafında izin vermeme gibi bir niyetim yok. IC olarakta durumu belirtiyorum, "Dorsem çıktı, geri gidin, alacağım" gibi şeyler söylüyorum. Kişi hala arkadan ittirmeye devam ediyor. İkinci gişe olayında ise sadece yan tarafında duruyorum, gişe ihlali gibi bir şey yapmıyorum. Gişeden geçmeye çalıştığıma dair net bir kanıt görmemekteyim. CJ olayında tırıma biniyorum CJ'lik bir durum görmüyorum. İyi forumlar.

#2 - 28.07.2022 17:08
Polis NPC'si olan bir bölgede gişe kapama gibi bir davranış yapman ne kadar mantıklı? Ve o bölgede beklerken aracından inip CJ atıyorsun. NonRP driving yaptığında burdan belli oluyor o dorse oraya çıkamaz eğer düzgün kullanırsan. Son hız gelip birinin gişesinden geçmeye çalışmışsın ya da son hız bariyerlere çarpmışsın. Arkadaki tır benimdi sen öndeki tırdan inip gelip bana CJ atıyosun nasıl CJ'lik bir durum yok? Gişeden geçtğinin SS'ini alamadım bundan önce yaptığım bir turda gelip gişemden geçtin o zaman olayın tam farkına varmamıştım ve bir seferlikten bir şey olmaz demiştim ama sen devam edince şikayet açmak zorunda kaldım. İyi forumlar.

#3 - 28.07.2022 17:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 29.07.2022 17:17
Merhaba, karakter NonRP Driving ve Car Jack kapsamı altında cezalandırılacak. Gişe Kural ihlaline gelirsek, kişinin sizin açtığınız gişeden geçtiğine dair net bir kanıt bulunmamakta.