Konu: 27.07.2022 @votka0146 Kenny_Elvatos PowerGaming,Retarted-rp  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2022 21:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenny_Elvatos @votka0146

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2022 20:40-20:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçla yolda giderken motorla aracımın yolunu kesti motorla aracıma çarpmaya çalıştı arada kaldırımdan arada önüme kırmaya çalışarak non-rp driving+powergame sergiledi araçtan inip role girmeye çalışıncada legal misin tarzı retarted-rp saçma sorular sordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rolle alakası olmayıp troll amaçlı girdiğini düşünüyorum alabileceği en ağır cezayı almasını istiyorum

#1 - 27.07.2022 22:40
Her hangi bir troll amacım rol bozmak değil arkadaşla tanışmak istedim o atıgı ss yarısı kendisinin önünde giderken hızlanarak bana çarptı ve sola döndürdü ver yanlış şerit olarak yayıltıyor kaç kere korna çaldım normal hızımla ve ilerde sag çekti bana agresif rol yaptıgı için yolumuza gitmemizi istedim arkadaşın çogu dedi şey yalan

#2 - 27.07.2022 23:08
Bana göre 2 mizde hatalıyız moralimiz boşa bozuyoruz

#3 - 27.07.2022 23:16
ss lerden herşey gözüküyor üzerine https://www.hizliresim.com/jl3vwnt forumdan yazmak gereken şeyi discorddan ozel mesaj yoluyla atmanada gerek yok forumdan yazmanda ayni şey hatta discorddan yazip rahatsiz etmemiş oluyosun ileti atmayacagim daha fazla sonuçlanabilir.

#4 - 27.07.2022 23:19
Arkadaşa her hangi bir troll aracına hasar vermedim hep solunda gitim adamın sorna önüne geçtimde bana arkadan vurdu ve aracın önü düzken arkaya döndü ve buna ters şerit diyor sorna bir yerde durdu ve konuştuk   discord yazdım  burayı onu yazmak istemedim ama beni çok fazla kasmışsın belirtiginden çok abartmışsın

#5 - 27.07.2022 23:21
Burda her hangi bir troll yapmadım benim arkamdan vurup ters şerit diye atman üzdü ileti yazmak istemiyorum bende yetkilerimiz baksın discord dan sana düzügnce rahatsız etim içnde özür dilerim yazıdm

#6 - 27.07.2022 23:58
Troll olsam neden seviye 5 yapıyım yakın zamanda vıp alcam kendimi durduk yere neden çöplüge atım bir suru server knk dm server gider orda sters atarım vice roleplay da degil ben Hataylıysamda özür dilerim pm den uyara bilirdinde beni

#7 - 28.07.2022 10:03
Merhabalar, karakter ceza alacak.