Konu: Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 27.07.2022 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Juvante_Ramsey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 27.07.2022 17:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Kişiye en başta uyuşturucu satmayı önerdim fakat bana senin torbacın olurum falan, dedi. Daha sonra /soru komutundan dolandırmanın yasak olup olmadığını söyledim, bana dolandırmanın aktif olduğunu söyledi ve rolümü ona göre şekillendirdim: Daha sonra arkadaşla her şeyi konuşup anlaştık ve 10 gram uyuşturucu verdim kendisine. Uyuşturucuyu verdikten sonra kişiyi trucker'a bıraktım ve bana yarım saat içinde seni telefon ile haberdar edeceğim, dedi. Daha sonrasında kişi oyundan çıktı ve 1 saat içinde oyuna girmedi, olaylar bu kadar. Bu arada rolden sonra tekrardan dolandırma ile ilgili soru sordum ve bana dolandırmanın pasif olduğunu söylediler. Resimde göründüğü üzere arkadaşla konuşuyoruz ve bence bu görüntü her şeyi kanıtlıyor. Eğer bu konuşmadan önce dolandırmanın pasif olduğunu bilseydim arkadaşı uyarırdım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://resimyukle.io/r/vV7B1V3cGy

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.07.2022 10:08
@imack Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 01.08.2022 10:44
Öncelikle merhabalar.  On gram uyuşturucu verdiğinizin kanıtını atabilir misiniz?

#3 - 01.08.2022 14:30
O sırada ss almayı unutmuşum fakat verdiğim ss'te bence her şey açık. Kabulleniyorsun pm'den.

#4 - 01.08.2022 17:11
kabullendigim  bir şey yok ve olmayan şeyi vermediğimi iddiaa ediyorsunuz onun ssinide atar mısın O:-)

#5 - 01.08.2022 22:41
Kanıtlar yetersiz.