Konu: ooc tehtid  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2022 16:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Diesel Ryzex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/07/2022 saat 15:30-18:00 arası olması lazım

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:PD tehtidi PD ye veirisem seni şikayet ederim jail yersin gibi tehtidler

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ooc tehtid Dediği beni PD verirsen seni şikayet ederim jail alırsın gibi tehtidler

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1001604142004981794/1001820578367410286/sa-mp-059.png

Ek açıklamalar(varsa): Şikayetciyim beni trolledi dalgalar geçti ve tehtidler etti

#1 - 27.07.2022 16:41
:D, açtığın şikayete attığın kanıtlarda bile IC bir yol üzerinden beni OOC tehdit ediyorsun dostum, ek olarak senin de aynı rol üzerine bana OOC tehditlerin bulunuyor (ek1). Tehdit konusuna gelecek olursak, senin karakterinin illegal olduğunu sana pm'den söyledim ve illegalin illegali şikayet edemeyeceğini söyledim, verirsen şikayet açarım derken PD'ye verirsen illegal kural ihlalinden şikayet açarım demek istedim. (konuyla alakalı kanıtlar, ek2) ayrıca yaptığımız rol yüzünden OOC olarak bize bela okuyorsun, rolü sürekli olarak pm aracılığıyla bölüyorsun. İyi günler!  :)

Ek olarak bir şey bildirmek istiyorum, arkadaşın illegal olduğunu sicilinden anlayabilirsin (inceleyen yönetici+), arkadaşın illegal kurallarını biliyor olması gerekiyor, bilmese bile değişen bir şey olmayacak çünkü tüm oyuncular role girdiği andan itibaren kuralları anlamış ve okumuş kabul edilir, arkadaşı uyardığım yeri ss almadım fakat logları atacağım, gerekli chat loglar kontrol edilebilir.

illegal kural ihlali uyarısı: GösterGizle

[17:15:22] (( >> Paul Santa (131): pd ye şikayet edicem ))
[17:15:33] (( << Paul Santa (131): edemezsin dostum. ))
[17:15:39] (( >> Paul Santa (131): sebep? ))
[17:15:41] (( << Paul Santa (131): karakterin illegal, illegal kural ihlaline girer. ))
[17:15:46] (( << Paul Santa (131): ben sana şikayet açabilirim bu durumda ))
[17:15:50] (( >> Paul Santa (131): kim illegal dedi? ))
[17:15:59] (( << Paul Santa (131): üç adet sicilin var, bu seni illegal yapar ))
[17:16:18] (( << Paul Santa (131): kurallara tekrar göz atmalısın, veya bir rol destek ekibinden destek isteyebilirsin. ))
[17:16:22] (( >> Paul Santa (131): tamam cebimde nakit var yeterli beni al  ))
[17:16:47] (( << Paul Santa (131): geçti artık, telefonu kapattın ))

#2 - 27.07.2022 16:43
Ben bu ss leri öncelikle moderatörlere gösteripte paylaştım

#3 - 27.07.2022 16:47
yani, dostum?

#4 - 27.07.2022 16:49
Anliyacağın kafama göre paylaşmadım oda dedi tehtid bu diye.

#5 - 27.07.2022 17:14
Anliyacağın kafama göre paylaşmadım oda dedi tehtid bu diye.
İnceleyen moderatör kim bilmiyorum lakin olayın ekseriyetini bilmediği için -elbette tek bir ss'den olayı anlayamayacağı ortada- tehdit olduğunu öne sürmüş, bende o açıdan baksam evet bende tehdit olarak öngörürüm fakat olayın bütünlüğünü ele aldığımızda tehdit değil, uyarı olduğu ortada, savunmamdaki logları inceleyebilirsin.

#6 - 27.07.2022 17:19
Selam, paylaştığın moderatör benim. Yanlış anlaşılmaması adına yazıyorum
Ben Vice Roleplay discord sunucusunda değil, Vice Squad'da moderatorum. Ayrıca @Ryzex 'in pm üzerinden "verirsen şikayet açarım, jail yersin. Aracını da alamazsın" cümlesini tehtid olarak algıladım, bir oyun oynuyoruz. Yaptığımız şeyin rol olduğunun farkında olmak gerekiyor, eğer rolde olan şeylere sinirleniyorsak bırakmayı düşünmek hiç de geç değil.  :vays: :nays:  :minigun:

#7 - 27.07.2022 22:16
Ben Vice Roleplay discord sunucusunda değil, Vice Squad'da moderatorum. Ayrıca @Ryzex 'in pm üzerinden "verirsen şikayet açarım, jail yersin. Aracını da alamazsın" cümlesini tehtid olarak algıladım, bir oyun oynuyoruz. Yaptığımız şeyin rol olduğunun farkında olmak gerekiyor, eğer rolde olan şeylere sinirleniyorsak bırakmayı düşünmek hiç de geç değil.  :vays: :nays:  :minigun:
Gerekli açıklamayı ve pm'in o amaçla atılmadığını zaten anlattım fakat yine de ben olayları karıştıracağım diyorsan ve oyun oynuyoruz diyorsan arkadaşın bana attığı yalvarma içeren cümleleri (pm) ve ondan önceki tehdit içerikli pm'leri şikayete ekleyebilirim, benim açımdan hiç sorun yok.

#8 - 27.07.2022 22:19
ha ayrıca, rol benim lehime gelişiyor ben niye sinirleniyim :garip: , ama arkadaşın vice squad discorduna yazdığı ve "silinmeyen" hakaret içerikli mesajlari kanıt sayılmasa bile buraya atar mısın moderatör dostum?
« Son Düzenleme: 28.07.2022 10:51 Ryzex »

#9 - 28.07.2022 12:27
Gerekli açıklamayı ve pm'in o amaçla atılmadığını zaten anlattım fakat yine de ben olayları karıştıracağım diyorsan ve oyun oynuyoruz diyorsan arkadaşın bana attığı yalvarma içeren cümleleri (pm) ve ondan önceki tehdit içerikli pm'leri şikayete ekleyebilirim, benim açımdan hiç sorun yok.

Estağfurullah, bana bir şey açıklamak zorunda değilsin. Ne karar vermek için ne de karışmak için hakkım var. "Moderator" denildiğindeki yanlış anlama olabileceğini düşünüp düzeltmek için yazdım buraya. Kimseyi suçlu bulmuyorum.