Konu: [26/07:2022] Vincent Peppino - Ortak Nezaket - RETARTED RP  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2022 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Vincent_Peppino   @Aqu]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[26/07/2022 - 21:57]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Ortak Nezaket - RETARTED RP]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Arkadaş onaylı hooda gelip durduk yere saldırmaya başladı. Sonra bana emotesiz saldırınca onu düşürdüm. Ardından /b den küfür etmeye başladı. RETARTED RP ise gelip durduk yere saldırıp kovalamasıydı. İlk düşürdüğüm zaman küfür etti, daha sonra bana tekrar saldırmaya çalıştı tekrar düşürdüm ve yine küfür etti.]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[
]

Ek açıklamalar(varsa):[Şahsın ceza almasını arz ederim.]

#1 - 26.07.2022 22:59
Durduk yere saldırdığımın videosu var mı yok? Senin gibi beyin yoksunları gelip burada duyar kasıyor, iki defa durduk yere gelip düşürdün. /b kanalını kullanmamın sebebi tamamen budur. Çok çeteci rol yapıyorsun ya, en sert adam sensin kanka. Tek yaptığın (Problom mo vor zonco?) Arkadaşım ile rol yapıyorum gelip dahil olma çabalarındasın. Git biraz kelime hazneni genişlet, birazcık kendini aç kanka. Çeteci rolünü çok yanlış anlamışsın. Samedssz31. Puhahahaha, ne bekliyorum ki ne anlatıyorum.

#2 - 27.07.2022 01:07
Hatanı kabullenmek yerine hala haklı çıkma çabasındasın. Çok dolmuşsun beyin yoksulu vs. kaç yaşında olduğunu açık bir şekilde gösteriyor. Bir şey bulamadığından da isimden vuruyorsun. İsmimim ne anlamı varmış ki :D? Adam gibi /b kullanırsın adam gibi rol yaparsın. Canımı sıkma ayrıca ''(Problom mo vor zonco?)'' dedim çünkü IC'de agresif davrandın. Dolmuşsun yat uyu sen. Çete kültürünü senden daha iyi biliyorum ve uyguluyorum, senin uygulayamadığın ve NC attığın şimdi belli oldu :D Admin kararı verirse sevinirim.

#3 - 27.07.2022 03:25
Özür dilerim, çok özür dilerim. Samedssz31 nickli bir kullanıcıyı ciddiye alamıyorum. Yetkili arkadaş gerekeni yapabilir. Vasıfsız gang member Samedssz31 kardeşim haklı.
« Son Düzenleme: 27.07.2022 03:33 Aqu »

#4 - 27.07.2022 10:53
Karakter ceza alacak.