Konu: [25.07.2022] Ukeme_Patton YKİ + Fear-RP İhlali  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2022 14:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ukeme_Patton  @Ogru Eldar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony_Moriconi @Yusuf_Dinç34

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2022  - 14:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali + Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, şahıs ile sabahtan husumetliydik bize küfretti boş yere daha sonrada işyerinden felan kovmaya kalktı gittik işyerine orada kavga çıktı şahıs yere düştü hiçbir emote vermeden /me kaçar yazıp yaralı süresi dolar dolmaz ayağa kalkıp koşup kaçtı YKI yaptı yerdeyken de hiçbir türlü Fear-RP yapmadı daha bize küfretti şikayetçiyim gereken cezayı almasını taleb ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa): Fear ve Yaralı Kural ihlalinden ceza almasını taleb ediyorum yerdeyken kalkıp kaçtı fear yapmadı hiçbi korku rolü yok.

« Son Düzenleme: 25.07.2022 14:41 Jamal_Logan »

#1 - 25.07.2022 14:43
Kesinlikle katılıyorum, yere düştü küfretti Fear-RP ihlali fazlasıyla gerçekleştirdi daha sonradan yaralı süresi bitmeden yetersiz emote verip /me kaçar nedir? Bunu verip süre biter bitmez kaçtı gerekli cezayı almasını taleb ediyorum.

#2 - 26.07.2022 01:47
Yaralıyken küfür etmedim, "abilerime söyleyeceğim" dedim diye ihlal sayılacağını düşünmüyorum. Kaçma durumuna gelirsek zaten orayı döndüğüm gibi koşmayı bıraktım ihlal yapmdığımı anladığım için, video kaydını atacağım yarın.

#3 - 27.07.2022 09:20
Selam. Konuyla alakam yok, bunun için özür diliyorum fakat birşey söylemek istiyorum. Bulunduğunuz bölge size ait onaylı bir hood değil, elinizde kesici yada delici bir alet yok. Bunun yanında fear rp yapması için elinizde herhangi bir silah görülmüyor. 2 kişi olduğunuz için bence Fear RP yapmaması doğal. Şahsen benim de güvendiğim birileri olsa, beni 3 kişi dövse dahi yine korkmayıp dayandığım kişiye güvenirdim. Ki, kendisi abilerini dayanak göstermiş ve Fear RP uygulamamış. Söyleyeceklerim bunlardı, teşekkür ederim, konuyla alakam olmamasına rağmen yorum yaptım kusura bakmayın. İyi forumlar.

#4 - 27.07.2022 10:55
Merhabalar, savunma yeterli görüldü. Ceza verilmeyecek.