Öncelikle merhaba, arkadaşın ss leri attığı sıra ile ilerleyip savunmamı gerçekleştiriceğim. Refuse RP olarak kurallar dışında bir rol gerçekleştirmedim aksine arkadaş gasp kurallarının dışına çıktığını belirtmek istiyorum. Çünkü sistemsel olarak gasp edemediği için benim herhangi bir komutla arkadaşa para vermeme gerek olmadığı gözükyor.
İkinci olarak ortak nezaket kurallarının dışına çıktığımın farkına varamadım rolün gidişatından sinirim kontrol edemedim bu nedenle ortak nezaket kural ihlali yaptığımı kabul ediyorum.
Fear RP'lik bir şey göremiyorum çünkü arkadaş sivil bir şekilde rol yapıyor ve ben illegal bir birliğin üyesiyim arkadaşın brawl rolü ile beni dağa kaldırması Fear RP'ye ne kadar mantıklı? Elinde silah olarak değerlendirebileceğim bir şey yoktu o yüzden Fear RP yapmaya gerek yok diye düşündüm. Ve ek olarak birliğimin R20'si gelip adamı uyarmaya çalıştı benim ekibimdeki adamımı sal tarzında bir rol yapıldı ama arkadaş Fear RP göstermedi.
Retarted RP olarak arkadaşın yaptığı rol daha saçma bence sivil birinin illegal bir birlik üyesini brawl ile dağa kaldırması ne kadar mantıklı?
Tarafımca çok gerekli durumlar dışında daha fazla gönderi ve savunma yapılmayacaktır, iyi forumlar.