Konu: [24.07.2022] Jeremiah Ingram - PG  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 24.07.2022 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeremiah Ingram @slaughterhaus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SirkFloyD

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24 Temmuz 2022 - 21:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanalizasyonda bir Bullet bulmuş arabayı çalmak için düz kontak yapıyorken beni yakaladılar ve dönen rol aşağıdaki ekran görüntüsünde, iflah olmayacağını düşündüğüm kişilerle münakaşaya girmediğim için orada da hiçbir insanla münakaşaya girmedim lakin bu duruma çok uyuz oldum, sunucuda açtığım ilk şikayettir. Bana rol yapma fırsatı vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu nasıl bir emotedir ki en alt durumdadır! Düşünürüm ki her rolde böyle yapılması durumunda düşeceğiniz durum korkunçtur ayrıca düşünürüm ki önünüze gelene /me döver, /me arabadan atar, /me öldürür, /me ezer, /me söver, /me dalaşır vs. gibi emoteler kullanmak durumundasınızdır.
İlk emoteyi verip /dene komutunu kullanıp başarısız oldunuz NEDEN beni... Benim karşı rolümü beklemeyip zar atar gibi davranışı sürdürürsünüz? Karakterimin uzuvlarımda bir engel yoktur orada rolü kendi lehime çevirecektim fakat bu tabloyu gördükten sonra iflah olamayacağınız kanaatine vardığımdan daha fazla rol yapmayı sürdürmeyip rolü sonlandırdım, belki yaptığım yanlıştır lakin bu tarz durumlar benim için dayanılmaz bir haldedir. "Adminler de böyle yapıyor, o zaman adminler de ihlal yapıyor." Her kim böyle bir davranışta bulunursa bu davranış yanlıştır ve söylediğiniz söz çarptırmaya çok açıktır.
BURADAKİ YAKINMANIN SEBEBİ BANA ROL FIRSATI VERMEMENİZDİR Eğer bir fırsat yakalasaydım sinirden siz bana şikayet açmış olacaktınız...
Profilinize baktığımda Idlewood birliğinin Infant bir karakterini canlandırırsınız, KINGPIN'den kalanlara pek yakışmayan bir haldir.

#1 - 25.07.2022 06:43
Selamlar.

Öncelikle çözemediğimiz kısımları halletmek için konuşacağım. İflah olmamak, anlamamak gibi ufak ve iğneleyici lafların sonunu getirmeni öneririm. O kadar çok yakınmışsın ki vatan haini ve ocak batıran olarak neredeyse lanse etmişsin beni. Bu tür şeylere gerek yok. Orada bir aracı çalmaya çalışıyorsun ve bu hamlene biz de senden üstün, yani kalabalık olarak müdahale ediyoruz. Tek kişisin ve bizden birisi değilsin. Sinirlenmeni vesaire gerçekten anlamadım. Orada senden kalabalık olmamızla beraber seninle iki kere /dene komutu üzerinden mücadeleye giriyorum, bunun neresi yanlış? Eğer bir rol imkanı istiyorsan, bunu fear rp yaparak da elde edebilirsin, değil mi? Rol imkanı istiyorsun. Henüz düzkontak yapamadığın bir aracın içindeyken ve biz senden kalabalıkken nasıl bir rol izleyecektin? Bizi dövecek miydin? Suratımıza mı tükürecektin? Belli ki rolde üstün olan taraf biziz işte, neden bunu bu kadar büyütüyorsun ki? Rol yapılmış. Orada yaptığın herhangi bir ihlale de şikayet açmayacağız. Rolün kaybedeni kazananı yoktur, bunu arıyorsan eğer KINGPIN diye andığın birliğin içerisindeyken çok kez gördüm ve öncesinde de öğrendim.

Kingpin ile ilgili bir sorunun varsa bizzat birlik liderimizle iletişime geçebilirsin. Yaptığım "x" rolünü nasıl oynadığım birliklere çarptırıyorsun anlamadım

Rolde herhangi bir silah, bir şey göstermiş olsaydın sana orada kişi sayımız olarak fear rp yapardık; üstümüzde silah varsa savunurduk. Geçmişte de Idlewood birliğinde Infant karakterlerim öldü, öldürüldü. Gerek yanlış anlaşılma "ROLÜYLE" gerek de yaptığım "HATALI ROLLERLE".

Bunların bir rol olduğunu unutmadan tadını çıkaralım. Yaptığın kınamaları da gerçekten sakinleştiğinde okursan saçma olduğunu anlayacaksın. Rol yaptık, rolle bitti. Eğer ekleyecek bir şeyin yoksa şikayeti kapatabiliriz. Benim ekleyeceğim bir şey yok çünkü.

#2 - 25.07.2022 08:19
Tebrik, teşekkür ve bazı sözlerim sebebiyle özür dilerim. Kalabalık dediğin bir sen bir de elbiseli, topuklu ayakkabılı bir kadın. Kafamda bütün olabilecekleri kurgularım, kadının silahını saklayacağı bir yer yoktur çelimsiz ve kuvvetsizdir, yapabilecekleri sınırlı ve göz önündedir. 0,5 bile sayılabilir ki 2 kişi bile olsanız sayınız 2 diye fear rp mi yapmalıyım? Sanırsın ki 5 kişiler, bu sebeple fear rp yapmalık bir durum yoktur. Orada direkt aracı almak için /me maskeli adamı arabadan atar ardından başarılı olana kadar /dene yazınca haliyle PG olmaktadır. Beş kere bile başarısız olsanız bana fırsat vermeyip altıncı denemeyi yapacağınızdan hiç şüphem yoktur.
Alıntı
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek de aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
KINGPING ile bir sorunum bulunmamakla birlikte en beğendiğim birliktir, katilin katili.

#3 - 25.07.2022 08:31
Şikayet açarak oyunda bile olsa bir komşumun, bir kardeşimin zamanının boşa akıp gitmesine sebep olmak benim için dayanılmazdır. Şikayetin yetersiz kanıt sebebiyle ret alacağını bilmekle beraber kabul olma durumunda da olsa bile şikayeti geri çekerim. Yaptığın şeyi bildiğinden, kanıt görüp değerlendiren biri olmadığından ötürü yaptığın davranışın açık bir ihlal olduğunu bilirsin.

#4 - 25.07.2022 17:51
Herhangi bir durumda /dene komutunu kullanmanız rolün gidişatını değiştirecektir fakat bunu "başarılı" olana kadar denemeniz tamamen saçmalıktan ibaret. Bunun sebebi ise /dene komutunun işlevsiz kalması, sadece uzattıkça uzatıyor. Siz her başaramadığınızda "/me tekrar dener" emotesi atacak ve tekrar deneyeceksiniz, bunu başarılı yapana kadar deneyeceksiniz. Bunu yapmayın, karşı tarafa rol hakkı tanıyın. Bir köşeye bu notu alıyorum, bu tarz role devam ederseniz ceza alırsınız. Bu seferlik ilk ve son uyarınızı benden aldınız, tekrarlamayın. @slaughterhaus