Konu: Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2022 16:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex William, @drwflx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @wOrks Cyrus Haven

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde hepsi mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bize Ganton tren raylarında durup dururken çevirip "Makine lazım mı" dedi, oraların ssini almadım. Role devam ederken bir anda /q çekti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Amacım ceza yedirmek değil, ss'ini almadığım ve aldığım yerler var. Rol desteği almasını talep ediyorum, sokaktan çevirip herkese "Makine lazım mı" diyemezsin gerçekçi olursak.  Son 5 dakika girmediğinin kanıtı, legal olduğumuz için, polise vereceğimiz için oyundan çıktı.

#1 - 23.07.2022 16:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.07.2022 21:04
Hocam kusura bakma ama emote vermişim yani araçtan inmişim birdaha yapmam.

#3 - 23.07.2022 21:26
Hocam kusura bakma ama emote vermişim yani araçtan inmişim birdaha yapmam.

Araçtan inebilirsin dostum, ona birşey demedim, rolde oyundan çıkıyorsun, seni IC olarak yakalatacaktım, rolün devamı gelmedi, duvardan atlayıp /q çektin, amacım ceza alman değil, yanlış anlama, rol desteği alabilirsin, veya biraz kurallara göz gezdirebilirsin.

#4 - 24.07.2022 18:42
Bir rolden kaçtıktan sonra direkt oyundan çıkmak yerine bir süre oyunda durun(min 15 dk). O süreç içerisinde sizi bulamazlarsa, size ulaşamazlarsa oyundan ayrılabilirsiniz. Sizi yakalayabileceklerini, sizinle ikili role tekrar girebileceklerini unutmayın. Bu seferlik cezasız geçeceğiz, tekrarında ceza alabilirsiniz. @drwflx