Konu: Michael Navarra - gamespeed  (Okunma sayısı 681 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.07.2022 20:20
YASAKLAMA KAYITLARI
 [28/11/2021, 16:45] Steven_Navarra adlı karakter Shimada_Kyoji isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
 [06/01/2022, 20:42] Edward_Navarra adlı karakter Tony_Blackwell isimli yetkili tarafından Düşük IQ sebebi ile yasaklandı.

arkadaşın yasaklanma geçmişi bu şekilde, daha önce de hile kullanıp yasaklanmış. referans alınırsa iyi olur.

#11 - 29.07.2022 11:23
kimin yan hesabısın sende 6 level hesapla ooc kinini bu kadar ortaya döküyorsun? az bekle atarız videoları

#12 - 29.07.2022 12:49
Öncelikle iyi forumlar,

Videoda "hızlı ateş ediyorsun" demişsin kullandığım ifp'den dolayı olabilir alta indirme linkini ve yeni çektiğim atış videosunu koyuyorum adminler ifpyi test edebilir aynı hızda sıktığımı sende göreceksindir.

Savunma videosu:

İfp indirme linki:

#13 - 29.07.2022 12:49
@Lia sonuçlanabilir.

#14 - 29.07.2022 14:02
yalnızca dümdüz ateş kısmı için değil, şikayette şüphelendiğim kısımları tüm detaylarıyla yazdım ve şüphelerim hâlâ daha sürüyor
Alıntı
David Rahmani karakterinin ve Staff skinli erkek karakterin yere düştüklerinden sonra animasyonlarının tamamlanma hızına bakarsanız gamespeedten ötürü animasyonun da hızlandığını görebilirsiniz, video hızlandırılmış olsaydı böyle olmazdı.

Alıntı
kimin yan hesabısın sende 6 level hesapla ooc kinini bu kadar ortaya döküyorsun?

hayattaki tek derdim senin samp ortamında barınman oldu, kesinlikle doğru söylüyorsun haklısın evet

arkadaşın da ekleyeceği bir şey yoksa sonuçlanabilir

#15 - 29.07.2022 15:15
yalnızca dümdüz ateş kısmı için değil, şikayette şüphelendiğim kısımları tüm detaylarıyla yazdım ve şüphelerim hâlâ daha sürüyor
Alıntı
David Rahmani karakterinin ve Staff skinli erkek karakterin yere düştüklerinden sonra animasyonlarının tamamlanma hızına bakarsanız gamespeedten ötürü animasyonun da hızlandığını görebilirsiniz, video hızlandırılmış olsaydı böyle olmazdı.

Alıntı
kimin yan hesabısın sende 6 level hesapla ooc kinini bu kadar ortaya döküyorsun?

hayattaki tek derdim senin samp ortamında barınman oldu, kesinlikle doğru söylüyorsun haklısın evet

arkadaşın da ekleyeceği bir şey yoksa sonuçlanabilir

Videoyu baştan sona senin için atacağım sonradan sonuçlanabilir. Upload ediliyor.
« Son Düzenleme: 29.07.2022 16:18 fowy the most hated »

#16 - 29.07.2022 16:29
David Rahmani karakteri aracın altında kaldığı için sürekli olarak re-anime giriyor ve bundan dolayı hızlı hızlı kalkıp geri düşüyor.

#17 - 29.07.2022 16:32
Alıntı
Staff skinli erkek karakterin yere düştüklerinden sonra animasyonlarının tamamlanma hızına bakarsanız gamespeedten ötürü animasyonun da hızlandığını görebilirsiniz

iyi forumlar, tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek

#18 - 29.07.2022 16:44
Staff skinli arkadaşın gayet normal bir şekilde yürüyerek sıktığını görüyorsunuz, anime hızlı girmesiyle bir alakam yok. Tarafımca başka ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

#19 - 30.07.2022 16:24
Merhaba şikayet incelendi. Şikayet içerisinde herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor.