Konu: Eliana Malvyn NoSpread şüphesi  (Okunma sayısı 632 defa)

#20 - 25.07.2022 12:54
@FeakGlobal0 Unban talebinden yararlandınız diye şikayet askıya alınmadı. Şikayet geçerliliğini sürdürüyor.

#21 - 25.07.2022 13:21
@FeakGlobal0 Unban talebinden yararlandınız diye şikayet askıya alınmadı. Şikayet geçerliliğini sürdürüyor.
Bilincindeyim.

#22 - 25.07.2022 13:28
Dediğim gibi herhangi bir şekilde hile kullanmıyorum, video apaçık ortada.

#23 - 25.07.2022 14:06
Bende diom ki açan konuşsun açmayan ne laf yapıyor ayıktın mı yeğenim? Admin kararını bekleyelim daha fazla uzatmayalım.
Admin kararından önce bence sen bir forum kurallarını oku, o zaman ayıkırsın.
ooo yiğenim benim niye mesajını sildim korktun mu, korkma boşver yaz. Kızmam.
Bir mesaj sildiğim yok, yeni unban talebinden yararlanmışsın hala toksikvari tavırlarına devam ediyorsun. Tekrar banlanmamak için bin takla atmalısın. @Lia attığı toksikvari iletiler de göz önünde bulunursa iyi olur, teşekkürler.

#24 - 25.07.2022 14:12
Düzenli bir biçimde son kez iletimi atıyorum. Videoyu izledikten sonra görüyorsunuz ki iki tane spawn kill freezinde olan kişiye 45 gösteriyor, onun dışında herkese gayet normal vuruoyorum.

#25 - 25.07.2022 14:17
Bende diom ki açan konuşsun açmayan ne laf yapıyor ayıktın mı yeğenim? Admin kararını bekleyelim daha fazla uzatmayalım.
Bir mesaj sildiğim yok, yeni unban talebinden yararlanmışsın hala toksikvari tavırlarına devam ediyorsun. Tekrar banlanmamak için bin takla atmalısın. @Lia attığı toksikvari iletiler de göz önünde bulunursa iyi olur, teşekkürler.
Ortada toksiklik yok en azından sizin kadar. Kendisinin ismi dahi geçmeyen biri gelip şikayetimde yer alınca haliyle olumlu karşılayamam değil mi? Kim kime videoyu atmış kim sen şikayet et demiş umrumda değil. Benim muhattabım sensin sen yaz, o arkadaşa ne oluyor? O arkadaşın da bu tavırının göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Forum kurallarında da var zaten. Hırsınıza bu kadar yenik düşmeye gerek yok. Takmayın bu kadar kafaya.

Ayrıca mesajı sildiğini neden yalanlıyorsun?
Bu kadar arkasında duramayacağın ne yazmış olabilirsin?
« Son Düzenleme: 25.07.2022 14:21 FeakGlobal0 »

#26 - 25.07.2022 14:32
Ortada toksiklik yok en azından sizin kadar. Kendisinin ismi dahi geçmeyen biri gelip şikayetimde yer alınca haliyle olumlu karşılayamam değil mi? Kim kime videoyu atmış kim sen şikayet et demiş umrumda değil. Benim muhattabım sensin sen yaz, o arkadaşa ne oluyor? O arkadaşın da bu tavırının göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Forum kurallarında da var zaten. Hırsınıza bu kadar yenik düşmeye gerek yok. Takmayın bu kadar kafaya.

Hala sinir diyorsun, hırs diyorsun. Kafan yerinde mi? Gidip biraz hava almaya ne dersin? Arkadaş toksik bir amaçla yanıt atmadı, sana karşı küfür etmedi veya herhangi bir şey. Senin ailevi değerlerine küfür etmedik, sana küfür etmedik. Daha sakin olmaya davet ediyorum seni.

#27 - 25.07.2022 14:35

Hala sinir diyorsun, hırs diyorsun. Kafan yerinde mi? Gidip biraz hava almaya ne dersin? Arkadaş toksik bir amaçla yanıt atmadı, sana karşı küfür etmedi veya herhangi bir şey. Senin ailevi değerlerine küfür etmedik, sana küfür etmedik. Daha sakin olmaya davet ediyorum seni.
gayet sakinim, ben bana sövdü demedim. Benim şikayetim de yer almamasına rağmen neden yazıorsyn diyorum haliyle, ama o yok şöyle yok böyle. Diyorum ki size benim muhattabım bans şikayet açandır, o arkadaş beni ilgilendirmiyor okey mi? Rica ediyorum daha fazla olayın üstünü kapatmaya çalışmayın, konuyu saptırmaya gerek yok o arkadaşın da haraketlerinin göz önünde bulundurulmasını istiyorum ve admin kararını bekleyelim derim.

Kafan yerinde mi derken?
« Son Düzenleme: 25.07.2022 14:46 FeakGlobal0 »

#28 - 28.07.2022 20:26
Hile kullanımı bulunmuyor.