Konu: Lucas Leggio - Butcher Legacy - Türkçe Terim, Refuse RP, NonRP  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2022 15:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Leggio - @Martis ~ Butcher Legacy - @Legacy55
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jevonne_Howell - @HellNLoVeR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/07/2022 - 14:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP - Non RP - Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz sokaktan tam dönecekken Butcher Legacy karakteri önümüze kırdı ve araçtan indi, bizde onunla beraber araçtan indik. Kendisi bize karşı agresif tavırlar sergilemeye başladı, işte burası ters şerit, hadi siktirin gidin, falan gibi çoğu agresif rollerde bulundu. Sonrasında 2 tane arkadaşı geldi birisi Lucas Leggio karakteri. Bu herifler geldiği gibi 2-3 cümle sonrası brawl rolüne giriştiler, Butcher Legacy karakteri Lan kelimesi kullanarak türkçe terim ihlali yaptı ve arkadaşları düşürdük. Kavga ortasında Butcher Legacy karakterinin dondurulmuş pizza yiyeceğini tükettiğini görebiliyorsunuz. Lucas Leggio karakteri ise düştükten hemen sonra bekleyin ufacık falan gibi Refuse RP kuralını ihlal ediyor. Sanki hiç brawl rolü dönmemiş ve dayak yememiş gibi davranıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

TÜRKÇE TERİM.

Spoiler: GösterGizle

NON RP, PİZZA TÜKETME.

REFUSE RP, DAYAK YEMEMİŞ GİBİ DAVRANMA.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların alabileceği en yüksek cezayı almalarını istiyorum, fikrimce ooc haberleşmede bulunuyor. Fakat yeterli kanıtım bulunmadığından dolayı bu kural ihlali eklemek istemedim, böyle bir şüpheye yer vermedim.

#1 - 21.07.2022 16:00
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 21.07.2022 16:29
Oraya geldiğimde agresif bir rol sergilemedim, brawl rolü dönmeye başladığında ben saldırmıyorum fakat siz gelip saldırdınız. Herhangi bir şekilde agresif rol veya küfür edilmedi. Refuse Rp'e gelicek olursak orada düştükten sonra agresiflik veya "kahkaha atar" gibi bir emote vermedim. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#3 - 21.07.2022 16:36
Türkçe Terim suçunu kabul ediyorum, ama sonra /b kanalından *DELL atıp özür dilediğimi de belirttim, ek olarak şikayetçinin kendisine de PM atıp özür diledim.
Kişi geri çekemeyeceğini v.s söyledi.

Pizza yedim, yerde yatarken yedim onun role etkisi olmadı.

NoN ve Refuse yaptığımı red ediyorum rolleri yaptık hatta 1 saattir PD binasındayız.

Ek olarak ters şeritten onlar bana çarptı bunu PD'deki kişilerde onaylayabilir saygılarımla.

Eknot: Şikayeti manipüle edecek şekilde atmanız hoş değil, insanlar hata yapabilir bir anda alışkanlıkla "Lan" terimini kullandım ama asıl önemli olan nokta ben o "Lan" kelimesi ile devam etmedim özür dileyip dellemeye çalıştım (KEŞKE ONU DA ATSAYDIN) lütfen ss leri manipüle edip diğer püf noktalarını gizlemeyin, eğer ceza hak ediyorsam uygulanabilir saygılarımla.

Eknot(1-A): Hafta içi ben ofiste oluyorum ve hali ile iş stresi oluyor, ek olarak 1 yıldır rol yapmışlığım yok ve komutları bile yeni ezberliyorum o yüzden hatalarım olacaktır herkesin hatası olacaktır, herkesten özür diliyor ve suçum neyse almayı kabul ediyorum.

Ek Not (1-B): Ekran Görüntüsü çeşitli programlar bükülmüş buna dair şöyle kanıtlar gösteriyorum.

Aşağıda görmüş olduğunuz kanıtta gördüğünüz üzere 763x591 olarak kırpıldığını görüyorsunuz ki böyle bir custom ekran boyutu olamaz zaten, sonra ise resmin unknown olarak işaretlendiğini görüyorsunuz bu da resmin değiştirilip Discord platformuna yüklendiğini gösterir.
https://i.hizliresim.com/62t7z14.png

Bu aşağıda görmüş olduğunuz ise kişi SS'i F8 gibi kısa yollardan aldığını gösteriyor yani "RAW" dediğimiz değiştirilmemiş metaverisine sahip dosyaları gizlediğine dair kanıt niteliktedir, kişiler /ssmod yardımı ile benim özür dilediğim ve dell çektiğim kısımları silmiş olabilir.
https://i.hizliresim.com/qe2v414.png

« Son Düzenleme: 21.07.2022 17:17 Legacy55 »

#4 - 21.07.2022 17:06
Orada bir çok kural ihlali var. Neyse, yetkililer vereceği kararı bilir.

#5 - 21.07.2022 17:28
Türkçe Terim suçunu kabul ediyorum, ama sonra /b kanalından *DELL atıp özür dilediğimi de belirttim, ek olarak şikayetçinin kendisine de PM atıp özür diledim.
Kişi geri çekemeyeceğini v.s söyledi.

Pizza yedim, yerde yatarken yedim onun role etkisi olmadı.

NoN ve Refuse yaptığımı red ediyorum rolleri yaptık hatta 1 saattir PD binasındayız.

Ek olarak ters şeritten onlar bana çarptı bunu PD'deki kişilerde onaylayabilir saygılarımla.

Eknot: Şikayeti manipüle edecek şekilde atmanız hoş değil, insanlar hata yapabilir bir anda alışkanlıkla "Lan" terimini kullandım ama asıl önemli olan nokta ben o "Lan" kelimesi ile devam etmedim özür dileyip dellemeye çalıştım (KEŞKE ONU DA ATSAYDIN) lütfen ss leri manipüle edip diğer püf noktalarını gizlemeyin, eğer ceza hak ediyorsam uygulanabilir saygılarımla.

Eknot(1-A): Hafta içi ben ofiste oluyorum ve hali ile iş stresi oluyor, ek olarak 1 yıldır rol yapmışlığım yok ve komutları bile yeni ezberliyorum o yüzden hatalarım olacaktır herkesin hatası olacaktır, herkesten özür diliyor ve suçum neyse almayı kabul ediyorum.

Ek Not (1-B): Ekran Görüntüsü çeşitli programlar bükülmüş buna dair şöyle kanıtlar gösteriyorum.

Aşağıda görmüş olduğunuz kanıtta gördüğünüz üzere 763x591 olarak kırpıldığını görüyorsunuz ki böyle bir custom ekran boyutu olamaz zaten, sonra ise resmin unknown olarak işaretlendiğini görüyorsunuz bu da resmin değiştirilip Discord platformuna yüklendiğini gösterir.
https://i.hizliresim.com/62t7z14.png

Bu aşağıda görmüş olduğunuz ise kişi SS'i F8 gibi kısa yollardan aldığını gösteriyor yani "RAW" dediğimiz değiştirilmemiş metaverisine sahip dosyaları gizlediğine dair kanıt niteliktedir, kişiler /ssmod yardımı ile benim özür dilediğim ve dell çektiğim kısımları silmiş olabilir.
https://i.hizliresim.com/qe2v414.png

Sen lan kelimesini kullandığın gibi ss aldım zaten, bana sadece şikayet açmak için orası lazım. Senin özür dilediğin kısımları da ssmod yapıp düzenleyerek silmedim. Ben senin o özür dilerim dell falan yazışından daha önce aldım. Sslerin kırpılma gibi bir durumu yok, zaten her şey açık açık gözüküyor orada. Tek sağ altta olan hud ve sağ üstte bulunan hud gözükmüyor. Sonuçlanabilir.

#6 - 21.07.2022 21:55
Vice Roleplay hata kabul etmez.

#7 - 22.07.2022 15:24
@Jorleion kırpılmış görüntülerin ham halini gönderip beni etiketleyin.

#8 - 22.07.2022 18:13
@Jorleion kırpılmış görüntülerin ham halini gönderip beni etiketleyin.

@Scealten

#9 - 23.07.2022 18:37
İncelendi.

@Legacy55 rol yaparken OOC benliğinizi bir köşeye bırakıp rol yaptığınız karaktere bürünün. Türkçe terim kullanmamaya özel gösterin, özellikle Türkçe argolarından uzak durun. Bir köşeye not alıyorum, tekrarladığınız halde bir hata olmadığını düşünüp ceza vereceğiz.

Non RP pizza tüketme olayı ve Lucas Leggio karakterinin yaralı olduğuna dair olan screenshot kırpılmış, bu görüntü üzerinden ceza uygulayamayız. Bu sebeple şikayet açan tarafa 12 saatlik bir süre tanındı. 12 saat içerisinde görüntünün ham halini paylaşırsa ceza uygulanacak.

@Jorleion spoiler içerisine bıraktığım görüntünün ham halini paylaşın.