Konu: Jamell_Bennet DM+VDM  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 21.07.2022 00:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamell Bennet  @ardv the most sinful
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clayton Marshall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2022 00.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM+VDM

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ]Yaşanılan olayda benim karakterle daha önce bir rol geçmişim bulunmamakta. Brian Markoza ile yapılan rol sırasında olay esnasında Brian Markozaya IC dediğim Sıska lafının üstüne o sırada olayda bulunmayan arkadaş arabası ile role alakasız bir şekilde dahil olup saldırmaya başladı. IC de dönen role bir anda dahil olup rolün bölünmesine ve benim karakterile bir geçmişi olmasına o CHAT te yazılan kelimeleri görmemesine rağmen gelip bana saldırması ise OOC haberleşmenin kanıtı olduğunu düşünüyorum. İyi roller.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/71teplm https://www.hizliresim.com/iggvmdy https://www.hizliresim.com/r10i8sy

Ek açıklamalar(varsa): Sanırım arkadaşın RP serverında oynadığının bilincinde olması gerekiyor. Araba ile ileri geri yaparak Rol yapıldığını nerede görmüş acaba. Cezasını almasını diliyorum, iyi roller.

#1 - 21.07.2022 00:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.07.2022 17:43
bana daha önceden de hakaret ettiği için sinirlenip arkadaşı sadece bir kere ezdim fakat burada madur taraf benim. ben zaten o bölgedeydim açıklamada neyi betimledi ne anlattı hiç anlamadım. Geçerken sıskayı bana dedi sandım.
« Son Düzenleme: 21.07.2022 17:49 ardv the most sinful »

#3 - 21.07.2022 21:07
Arkadaş bir kere ezdim gibisinden komik bir savunma yapmış o zaman sokakta birbirine sıska diyen herkes birbirini arabaya ezsin. (ki kendisi o sırada rol içerisinde değil chatlogunda o yazının gözükmesi imkansız varsa SS atabilir) Atılan sslerde görüldüğü gibi arabayla defalarca ileri geri yaparak karakterin yaralanmasına sebep oldu. kendisiyle bir rol geçmişim bulunmamakta eğer bulunduğuna dair bir açıklamada bulunuyorsa kendisinin kanıtını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. İyi Roller.

#4 - 22.07.2022 14:16
Ceza verilecek.