Konu: Aktif Rolde Q, Richard Vondell ve Maurico Carbolla  (Okunma sayısı 274 defa)

#0 - 19.07.2022 18:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Vondell @AkaLeo  Maurico Carbolla @FlameRainn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alina Malkova @Hudayfa Miguel_Castro @Vectra  Grayson Brant @NOVA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de Mevcut.

Kasıtlı Q:

Alıntı
Kasıtlı Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Turismo'da yasa dışı hızlandırıcı bulunduğundan dolayı BECKETT ekibi çevirme yapmış. Daha sonra telsiz üzerinden ECHO talep ediliyor ve bölgeye yöneliyorum. Ondan sonra taşkınlık çıkartmaya başlıyorlar, emirlere uymuyorlar ve ECHO ekip arabasıyla ön taraflarına geçiyorum. Daha sonra ikisi de araçtan inip emote veriyor, polis ekiplerine ateş açıyor. Miguel castro'u düşürüyorlar ve arkalarından her ikisine de hit atıp düşürüyorum. Ondan sonra düştükten hemen sonra Q atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

((gördüğünüz üzere Carbella adlı oyuncu silahını çekip ateş ediyor. Düştükten sonra Q atıyor fakat logu chatime düşmedi. ))

((Burada Richard Vondell'in düştükten sonra ki Q attığına dair kanıt. Chate bağlantı kopması olarak düşmüş, tahminimce /sq attı.))

((burada da her ikisinin araçta olduğunu görüyoruz.))

((Vondell'in düştüğü yer.))

Ek açıklamalar(varsa): Yani, her ikisininde PD tarafına sıkıp Q atmaları hoşnut bir durum değil. Tamamen rol zevkimizi bozuyorlar. Her ikisinin de Desert Eagle marka silah bulunuyordu, ikisinin de silahlarının silinmesini ve en yakın zamanda jail yemelerini talep ediyorum.

#1 - 19.07.2022 19:06
Çevirme sırasında kopmayan bağlantı ne hikmetse çatışma yaşandıktan sonra ve kişiler düştükten sonra yaşanıyor. (?) Rolün ardından otuz dakika boyunca oyundaydı(k)m ve tarafımıza kimse ulaşmadı, düştüğüne/bağlantısı koptuğuna dair. Kişilerin silahın gitmemesi adına quit çektiklerini düşünüyorum, karar yöneticinin.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#2 - 19.07.2022 19:19
Öncelikle selamlar kesinlikle q atmadım veya bağlantı kopartmadım, CJ buguna düştüm kanıtıda aşağıya bırakıyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

#3 - 19.07.2022 19:35
Öncelikle selamlar kesinlikle q atmadım veya bağlantı kopartmadım, CJ buguna düştüm kanıtıda aşağıya bırakıyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

selam, az önce bunu denedim. Aynı şekilde bana da altta spawn yazısı geldi, CJ oldu, fakat yine de aynı yerde kalıyorsun. @RECOLT'da bunu kanıtlar, az önce bir rapor attım bugdayım diye. Q atıp girdiğin zaman tekrardan o bölgede oluyorsun((her ne kadar Ganton civarında gözüksen de karakterin orada oluyor.)) Ve Q atıp geldiğinde yine düştüğün yerde oluyorsun, Ganton'da değil. Fakat sen bunu yapmamışsın, direkt oyundan çıktın ve geri dönmedin.  O:-) Bir süre oyun içerisinden /id carbolla yazıp durdum.. ((Kısaca Q attığın zaman oyuna geri giriş yapsaydın bizim yanımızda olurdun, onu geçtim diyelim olmadın bize pm yoluyla da ulaşabilirdin, bunu da yapmadın diyelim direkt rapor da atabilirdin. Q attıktan sonra uzun bir süre oyuna giriş yapmadın.

ek
« Son Düzenleme: 19.07.2022 19:41 RusFuck »

R$U

*
#4 - 19.07.2022 19:40

selam, az önce bunu denedim. Aynı şekilde bana da altta spawn yazısı geldi, CJ oldu, fakat yine de aynı yerde kalıyorsun. @RECOLT'da bunu kanıtlar, az önce bir rapor attım bugdayım diye. Q atıp girdiğin zaman tekrardan o bölgede oluyorsun((her ne kadar Ganton civarında gözüksen de karakterin orada oluyor.)) Ve Q atıp geldiğinde yine düştüğün yerde oluyorsun, Ganton'da değil. Fakat sen bunu yapmamışsın, direkt oyundan çıktın ve geri dönmedin.  O:-) Bir süre oyun içerisinden /id carbolla yazıp durdum..

ek

Dostum q atıp geldim ve hâla oradaydım, bu kinin ne anlamıyorum üstelik kanıtın yetersiz, hiç bir şey ortada değil q atıp tekrar geldiğimde grovestreet ortasında baygındım hâla.

R$U

*
#5 - 19.07.2022 19:43

Buda kanıtım olsun, kimseye yalan borcum yok.

#6 - 19.07.2022 19:53

anladım, kin falan yok ortada. Kimseye bu platformda kin beslemem, seni de daha yeni görüyorum. Her neyse, oyuna giriş yapmışsın/evet fakat keşke bize orada pm atıp bilgilendirseydin.

Diğer arkadaş da savunmasını yaptıktan sonra şikayet sonuçlanabilir.

R$U

*
#7 - 19.07.2022 20:00

anladım, kin falan yok ortada. Kimseye bu platformda kin beslemem, seni de daha yeni görüyorum. Her neyse, oyuna giriş yapmışsın/evet fakat keşke bize orada pm atıp bilgilendirseydin.

Dostum kusura bakma aklıma gelmedi, insanız sonuçta yani, sonuçlanabilir anlayışın için teşekkür ediyorum şimdiden.

#8 - 19.07.2022 20:02

Dostum kusura bakma aklıma gelmedi, insanız sonuçta yani, sonuçlanabilir anlayışın için teşekkür ediyorum şimdiden.
sorun değil, yetkili kararına göre orada olan role devam ederiz. Direkt araca alıp sevk tarzından el koyma işlemleri vb..

Richard Vondell'de savunmasını yaptıktan sonra sonuçlanabilir.

#9 - 20.07.2022 10:18
Merhabalar o sırada telefonumun şarjı bitiyor ve oyundan düşüyorum internetim kesiliyor yani, Bilgisayara geçince video yu atmayı denerim.