Konu: Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 92 defa)

#0 - 19.07.2022 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian_Hernandez @x4nder

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş gişemden geçiyor son anda fark edip durup ss aldım ve ona belirttim şikayet açacağımı ve kanıtın varsa açtığına dair ss al türünden.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yani sunucuya kayıt olurken her şeyi okuyup bakıyorlar bi zahmet şunada baksalardı ceza almasını istiyoruö.

#1 - 20.07.2022 02:42
Merhabalar, arkadaş bana yol boyu CR yaptığı için uyardım. Sanırsam uyardığım için sinirlenip soluğu forumda almış. Paylaştığı hiç bir görselde kural ihlali yaptığımı göremiyorum. Çok dürüst bir arkadaş ise videolu şekilde geçtiğimi paylaşsın kanıtlasın böyle saçma fotoğraf kareleri ile işlem uygulatmaya çalışmasın iyi forumlar. Hiç bir görselde açtığı gişeden geçtiğimi göremedim, yahut gişenin arkasında konuçlandığımı teşekkürler.

#2 - 20.07.2022 03:16
Burda şekilden şekle girmenin anlamı yok :garip: ben sana şikayet açacağımı ve gişeye ödediğin ücretin ss ini almanı istedim ama almamışsın laf yetiştirmek yerine ss alabilirdin  :-\ , alamamışsın çünkü benim gişemden geçtin sonuçlanabilir  :manifdog
« Son Düzenleme: 20.07.2022 03:18 karabüklü gangster »

#3 - 20.07.2022 03:32
Ben tıpkı oyundan olduğu gibi sana burdan laf yetiştirmeyeceğim derdin varsa git foruma anlat demişim, kural ihlali yapmadım ss alıp kendimi kanıtlamama gerek yok. Küçücük ve kasıtlı bir şikayet daha fazla yorum yapmayacağım.

#4 - 20.07.2022 03:35
Sadece güldüm  :-\

#5 - 20.07.2022 13:39
Kanıtlar yetersiz.