Konu: Mattis Klefisch - Silent aim - Spread  (Okunma sayısı 362 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2022 01:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @frombendis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @AlperenSemiz onun da videosu var.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir anda Austin karakterine sıkıyor, ben de karşılık verip onların 3 adamını düşürüyorum. Ardından Mattis ahbabıma ateş açıyorum, ama maşallah hiç mermi kaçırmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklansın.

#1 - 19.07.2022 01:40

diğer video

#2 - 19.07.2022 01:47
Merhabalar, kesinlikle hile kullanıcak kadar haysiyetsiz, cibileytsiz ve zavallı durumunda değilim, aimimin tüm fps oynularında iyi olması gibi bu oyundada iyi kendi video kaydımıda youtubeye yükledikten sonra buraya ekleyeceğim, ayrıca kişiler /f chatten metalaşıyorlar, oradan kişilerin ceza almasını talep ediyorum. Bu metalaşma kendi videolarında görülmekte, teşekkürlerimi sunuyorum. Videoyu youtubeye yükledikten sonra linkini buraya bırakacağım.

#3 - 19.07.2022 01:48
meta yapılacak bir şey yok kanki. videoyu bekliyorum

#4 - 19.07.2022 01:50
metayla alakası yok, telsiz mantığı gibi düşün

#5 - 19.07.2022 01:51
şikayette seni etiketlemedim veya şahitlere eklemedim. yazma knk

#6 - 19.07.2022 01:57
Merhabalar, kesinlikle hile kullanıcak kadar haysiyetsiz, cibileytsiz ve zavallı durumunda değilim, aimimin tüm fps oynularında iyi olması gibi bu oyundada iyi kendi video kaydımıda youtubeye yükledikten sonra buraya ekleyeceğim, ayrıca kişiler /f chatten metalaşıyorlar, oradan kişilerin ceza almasını talep ediyorum. Bu metalaşma kendi videolarında görülmekte, teşekkürlerimi sunuyorum. Videoyu youtubeye yükledikten sonra linkini buraya bırakacağım.

Ortada bir Meta yok. Kasparov birliğinin sıkma yasağı var. Sıkma yasağı olduğu için karşılık veremiyoruz ve bu durumu üst rütbelilere bildiriyoruz. @BatuhanC the Emperor zaten cheatte göründüğü gibi "ss alın!" diyor. Ortada metalık bir durum yok. KASPAROV birliği olarak sıkma yasağımız olduğu için, ek olarakta bize ateş açıldığı için bize sıkıldığını bizzat yetkililere söylüyoruz. Farkındaysanız video içerisinde "Kasabaya gelin!" gibi şeyler söylemeyerek mixte yapmıyoruz. Timur_Sarkisyan sadece bize ss almamızı söyleyip birlik sohbetini kapatıyor, video da hepsi belli oluyor.

#7 - 19.07.2022 02:23
Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Metagaming ortada, vurulduğunu, kim tarafından vurulduğunu, kimin vurulduğunu vs yazmışsın. IC vuruldun, IC vurdular, IC iletmen gerek. ./f chat OOC bir kanaldır, Metagame den işlem görmelerini istiyoruz.

Ayrıca;
Alıntı
şikayette seni etiketlemedim veya şahitlere eklemedim. yazma knk

Birlikte R18-19-20 birlik yöneticisi konumunda bulunurlar, bir ihlal tespit edilip söylenmiş. Bu üç yetkilinin birlik üyelerine bırakmadan bildirmeleri gayet normal. Etiketleyip etiketlememen önemli değil dostum, birlik yöneticileri birliği etkileyecek, birlik üyesini etkileyecek, karşı birliği etkileyecek şeyleri görüp yazabilir. Bu normal üyeler için geçerli değildir elbette, fakat birlik yöneticilerinin bunu yapması gayet doğal. Tekrardan belirtiyorum, metadan işlem görmesini rica ediyoruz. Ayrıca hazır ileti atarken başka bir iletiye taşırmadan belirteyim; Hile demişsiniz, UZI kullanan bir adam yakından tabiki mermi kaçırmaz, üyemin bilgisayarı normal segmentin üstünde ve FPS durumu gayet iyi, ping durumuda iyi olduğuna göre hele hele "yakından" mermi kaçırmaması ya da çok az kaçırması doğal. İki vuruşunda da en dibinden tarıyor, hile vesaire kullanılmıyor. İyi forumlar.  :sampanya:

#8 - 19.07.2022 02:27
benim de bilgisayarım normal segmentin üstünde, ama ben uziyi öyle kullanamıyorum kanka, ne kadar yakından da sıksa 1-2 mermi kaçırması gerekiyor, ama ahbabım hiç kaçırmıyor. hile olup olmadığına biz değil yöneticiler karar verir. videoyu bekliyorum.
« Son Düzenleme: 19.07.2022 02:31 vaiselblacksmith »

#9 - 19.07.2022 02:32
Yalan konuşmaya gerek yok kankalar her şey net. Uziyi böyle kullanma ihtimali yoooook oyun gereği yok aimin ne kadar iyi olursa olsun yok gerekirse adam düz dursun bütün mermilerin gitme ihtimali yok bilgisayrın ne kadar iyi olursa olsun bütün mermilerin  gitme ihtimali yoooooooooooooooook hile değilse atsın videoyu izleyelim görelim her şey net boşa forumu kirletmeyin