Konu: Değişik bir bug  (Okunma sayısı 960 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.08.2022 14:58
Mod kullanıyor musun? Şayet eğer birden fazla mod kullanıyorsan modların birbiri ile çakışması sonucu böyle abzürt hatalar meydana gelebiliyor.
Sunabileceğim iki çözüm var;
-1- Modlarını teker teker, sil-yükle şeklinde deneyerek hangisinin hatayı verdiğini bulabilirsin ve ondan kurtulabilirsin.
-2- En basit fakat en etkili çözüm olan oyunu komple sildikten sonra (belgelerimdeki GTA SA USER FİLES DAHİL), en baştan kurabilirsin, 500 mb veya 4GB olan.

Bunlar bir işe yaramadıysa veya uğraşmak istemiyorsan ekran kartında bir problem vardır büyük ihtimal ile , CCleaner yardımıyla bunu temizleyip driverları baştan kurabilirsin.

Bu olayın sebebi oyundan değil, normal bir şekilde dolaşırken bile oluyor. Söylediklerini deniyeceğim ve buraya mesaj atacağım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 05.08.2022 16:31
Mod kullanıyor musun? Şayet eğer birden fazla mod kullanıyorsan modların birbiri ile çakışması sonucu böyle abzürt hatalar meydana gelebiliyor.
Sunabileceğim iki çözüm var;
-1- Modlarını teker teker, sil-yükle şeklinde deneyerek hangisinin hatayı verdiğini bulabilirsin ve ondan kurtulabilirsin.
-2- En basit fakat en etkili çözüm olan oyunu komple sildikten sonra (belgelerimdeki GTA SA USER FİLES DAHİL), en baştan kurabilirsin, 500 mb veya 4GB olan.

Bunlar bir işe yaramadıysa veya uğraşmak istemiyorsan ekran kartında bir problem vardır büyük ihtimal ile , CCleaner yardımıyla bunu temizleyip driverları baştan kurabilirsin.

Dediğiniz şeyleri denedim fakat sonuç aynı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 06.08.2022 21:07
Mod Çakışmasını denetleyen bir program paylaşılmış yabancı forumlarda, source kodlarını bile paylaşmışlar inceleyip güvenli şekilde kullanabilirsin, işine yarayabilir bir incelemek istersen;
https://gtaforums.com/topic/972970-relsrc-iiivcsa-modloader-conflict-finder/

GTA'yı küçük paketle kurduysanız TXD'ler oyuna ağır geliyor olabilir, bu sebeple mod çakışması oluşabilir. GTA'yı (4GB) yeniden tam kurulum yapıp, modlarınızı yeniden yüklemeyi tercih edebilirsiniz.
İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 21:15 escord »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 08.08.2022 16:47
Mod Çakışmasını denetleyen bir program paylaşılmış yabancı forumlarda, source kodlarını bile paylaşmışlar inceleyip güvenli şekilde kullanabilirsin, işine yarayabilir bir incelemek istersen;

GTA'yı küçük paketle kurduysanız TXD'ler oyuna ağır geliyor olabilir, bu sebeple mod çakışması oluşabilir. GTA'yı (4GB) yeniden tam kurulum yapıp, modlarınızı yeniden yüklemeyi tercih edebilirsiniz.
İyi forumlar.
Pc geneli yaşıyorum bu hatayı. "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." diyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 09.08.2022 02:07

İyi forumlar.
Pc geneli yaşıyorum bu hatayı. "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." diyor.

IO Bit Driver Booster indirerek ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyebilir misiniz bir de?
Google'da aratabilirsiniz programı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 13.08.2022 21:04

İyi forumlar.

IO Bit Driver Booster indirerek ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyebilir misiniz bir de?
DRIVER BOOSTER KULLANMAYIN! Uzun süre kullanıcısı oldum, bilgisayarda BSOD'lar birkaç ay sonrasında hatalı driverler yüzünden veya birkaç gün yaşanmaya başlıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 14.08.2022 18:22

İyi forumlar.

DRIVER BOOSTER KULLANMAYIN! Uzun süre kullanıcısı oldum, bilgisayarda BSOD'lar birkaç ay sonrasında hatalı driverler yüzünden veya birkaç gün yaşanmaya başlıyor.
Uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım? Sürekli update yapıyorum driverları ücretsiz şekilde.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 16.08.2022 08:01

İyi forumlar.

Uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım? Sürekli update yapıyorum driverları ücretsiz şekilde.
Hatalı driver yükleme ihtimali yüksek, eski driverleri yüklerken problem çıkarabiliyor. Driverler bozuk olsada zorla yüklediği için bilgisayar bir süre sonra mavi ekrana atmaya başlıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 16.08.2022 21:54
Bu hata ekran kartından dolayı , aslında textureler değil oyununuz iç içe giriyor. Ekran kartınız çok ısındığından kaynaklanıyor.
Farklı bir ekran kartı takıp tekrar deneyin.
Bu sorunun oyun klasörü , modlar ile alakası yoktur. Sorun ekran kartında driver ile alakalı değil en güncel driver kursanız dahi bu hata devam edecektir hatta buna hata demek doğru dahi olmaz ekran kartınızın ömrü bittiğini ve bir şeylerin yanlış gittiğine işarettir. Dikkate alın ve erken müdahale edin belki kurtarma şansınız olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok