Konu: Halettik.  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2022 04:21
...
« Son Düzenleme: 17.07.2022 23:23 FakeGlobal »

#1 - 17.07.2022 04:31
Sokakta rol yapıyorduk, bi anda arkadaşlar geldi arabayla çarptılar. Daha sonra Cesar Enrique karakterine birliğimizin R20 karaterine kendi hood bölgemizde Cesar'ın sevgilisinin yanında aşağılayıcı bir şekilde havuç deyip ardından tehdit ve küfür edip kaçmaya başladılar. Kimse sana çarptın diye sıkmadı, çete bölgesinin içerisinde bir sürü çete üyesinin yanında Cesar karakterini sevgilisinin önünde aşağılayarak küfür ettiğin için vuruldun. Savunmam bu kadar.

#2 - 17.07.2022 16:17
Merhaba, olaya şahit olduğum için yazma gereği duydum.
Hood bölgesinde bir kaza gerçekleşiyor, kaza konusunda kim haklı kim haksız bunu tartışmak mantıksız çünkü bu IC bir olay. Kaza sonrası agresifleşip onaylı hood bölgesinde iki defa R20'e küfür ediyorsunuz. R18 OG karakter de buna sinirlenip sizi takip ediyor ve ateş ediyor. Hood bölgesinde o bölgenin sahibine basit bir kaza yüzünden bu şekilde küfür ederseniz vurulmanız çok normal. Şikayette olayı Xirau karakteri havuç dediğiniz için sizi vurmuş gibi anlatarak olayları çarpıtmışsınız fakat böyle bir durum söz konusu değil. Kaza sonrası aşırı agresif rol sergilediniz, IC karakterlerimiz buna sinirlendi ve peşinize düştü. Hood bölgesinde küfür ettiğinizi inkâr edeceğinizi düşünmüyorum. İyi günler.

#3 - 17.07.2022 22:01
Merhaba, olaya şahit olduğum için yazma gereği duydum.
Hood bölgesinde bir kaza gerçekleşiyor, kaza konusunda kim haklı kim haksız bunu tartışmak mantıksız çünkü bu IC bir olay. Kaza sonrası agresifleşip onaylı hood bölgesinde iki defa R20'e küfür ediyorsunuz. R18 OG karakter de buna sinirlenip sizi takip ediyor ve ateş ediyor. Hood bölgesinde o bölgenin sahibine basit bir kaza yüzünden bu şekilde küfür ederseniz vurulmanız çok normal. Şikayette olayı Xirau karakteri havuç dediğiniz için sizi vurmuş gibi anlatarak olayları çarpıtmışsınız fakat böyle bir durum söz konusu değil. Kaza sonrası aşırı agresif rol sergilediniz, IC karakterlerimiz buna sinirlendi ve peşinize düştü. Hood bölgesinde küfür ettiğinizi inkâr edeceğinizi düşünmüyorum. İyi günler.
Kardeşim kamera şakası falan mı koydunuz ne yaptınız onu anlamadım tam olarak? Ben size ne dedim? Ben mi size küfür ettim? Ben ne demişim görebiliyor musun? Koskoca SS'i koymuşum ya hani oraya, o gözlerin orayı görebiliyordur umarım. Ne yazmışım okudun mu? "Devam edelim gece gece başımıza bela almak istemeyiz" Ben niye böyle boş bir şey için kendimi küçük düşürüp olayları çarpıtayım ya? Gece gece neye sinirlisiniz bu kadar, kime bu güç gösterisi anlamış değilim. Sizden sakin olmanızı beklemek kabahat zaten. Dediğimde ısrarcıyım, ben size herhangi bir hakarette bulunmadım yanımdaki adam yaptıysa onu vur ben ne yaptım sana? Anladığım kadarıyla bir tek bana anormal geliyor, biri benim yanımda birine küfür ediyor, küfürü duyan arkadaşlar yarın yokmuş gibi peşleyip beni yani küfür etmeyen birini, hatta yanındakine devam etmesini söyleyen birini vuruyor. Gerçek hayatta akli sağlığı yerinde tam olmayan bir insan bile biri küfür etti diye belindeki silahla peşlemez diye düşünüyorum yani...

Evet tek sana anormal gelebiliyor olabilir, gidip çete bölgesinde saygı değer adamların içine girip küfür ederseniz gerçek hayattada vulursunuz.

#4 - 19.07.2022 10:14
K&A.