Konu: [16.07.2022 Myke_Diemba] İhlaller ve Trolling.  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 16.07.2022 19:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Myke_Diemba @Lera0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @XDusty Gennady_Ginsburg - @StarX Melanie_Caldwell - @NOVA Grayson_Brant - @FY182 Ryan Cooper - @cadeus Marcus Clifford

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.07.2022 saat 18.40 - 16.07.2022 saat 19.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Birçok ihlal ve Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi araç çaldı, kovaladıktan sonra araçla denize atlayarak Q attı. Ardından oyuna girmiş, tekrar denk geldiğimizde PM'den bana "uzayın uzatmayın" yazdı ve müdahale edince de tekrar Q attı. Bu sefer peş peşe 911 çağrısı yaparak oyalamaya karıştı ve tekrar Q atarak yakalanmadan kurtuldu. Oyuna girip girip dalga geçiyor şimdi, bizi görür görmez Q atıyor. Kanıtlar eklenecek, arkadaşların eve geçmesini bekliyorum. Aynı zamanda bunny yaptığı da açık bir şekilde görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin direkt olarak yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz insanların burada oyun oynamaması gerekiyor. 1.26, 2.17, 1.32 suçlarını işledi. OOC olarak da birçok ihlal yaparak burnumuzdan getirmeye çalıştı. Bariz bir şekilde dalga geçiyor.

#1 - 16.07.2022 19:55
Şikayeti yollarken de gelip aracı bozmuş.  :garip:

#2 - 16.07.2022 19:57
Yalan söylüyorlar benim ismimde aranan başka biri daha var Myke Wilson onu hapse attılar benide o sanıyorlar hala benim peşimdeler bende bu şahıslar ile role girmek istemediğimden ötürü bu tavırları sergiledim. PD win alamayınca aşşırı bir şekilde gerginleşiyor sebebini bende anlamıyorum bir an önce bu ooc kin tutan PD'!er'in banlanmasını istiyorum suçsuzum ben.

#3 - 16.07.2022 20:05
Yalan söylüyorlar benim ismimde aranan başka biri daha var Myke Wilson onu hapse attılar benide o sanıyorlar hala benim peşimdeler bende bu şahıslar ile role girmek istemediğimden ötürü bu tavırları sergiledim. PD win alamayınca aşşırı bir şekilde gerginleşiyor sebebini bende anlamıyorum bir an önce bu ooc kin tutan PD'!er'in banlanmasını istiyorum suçsuzum ben.

Kimse seni kimseyle karıştırmıyor. Burada da trollediğini belli ediyorsun zaten. Adminler PD'nin nasıl işlediğini biliyor, seni karıştırıp saatlerce kovalayacak değiliz.

#4 - 16.07.2022 20:15
Hayatınız yalan olmuş yönetimi kandırmaya çalıştığınız da çok belli neyse yönetime güveniyorum umarım size kanmazlar.

#5 - 16.07.2022 20:30
Şahitliğimi onaylıyorum  :manifdog

#6 - 16.07.2022 21:12
Selamlar, şahitliğimi onaylıyorum.

Spoiler: GösterGizle
Elimde herhangi bir video & ekran görüntüsü olmadan dolayı sadece bu şekilde yanıt verebiliyorum.

#7 - 16.07.2022 21:50
Merhabalar,

Şikayet incelendi, gün içinde karakter sergilediği tutumlardan dolayı cezalandırıldı, tekrarı halinde aynı tutumlar gerçekleşirse platformdan kalıcı olarak yasaklanacak.