Konu: 13.07.2022 Esteban Casillas, GODMODE  (Okunma sayısı 764 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2022 17:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Esteban_Casillas
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @the forbidden one @Replika
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2022 00.44 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa dört kişi beşten fazla hit attık ama arkadaşın canı 179'n altına bir türlü düşmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): bu iletisi de hile kullanmaya yatkın olduğunu gösteriyor.

#1 - 16.07.2022 20:03
 Merhaba forumdan susturması olduğu için onun bana attığı savunmayı atıyorum. Öncelikle merhaba. Bu şikayetin açılacağını biliyordum, aslında mantıklı olarak açılması gereken bir şikayet. Kasparov Castucci savaşına dahil oldum, oyuna giriş yaptığımda tedavi olmadan uyuşturucu kullandım. Kokain içmeden canım 90 hp ve yaralı durumdayım, içtikten hemen sonra 179 hp oluyorum. Arkadaşlar ile sokakta karşı karşıya geliyoruz, silahlarımızı çekip savaşıyoruz. Durumu o anda anladım, hatta bir arkadaşı vurduktan sonra durdum. Onlara hile olmadığımı açıklamak için, elimde video kayıtı bulunuyordu. /q attım ve oyuna tekrar girdim, canım normal haline döndü. Ve sonra tekrar denediğimde hasar alıyordum herşey normal olması gerektiği gibi. En net savunmam şu şekilde Kasparov bulvarına gidiyorum aynı karakterim ile ve oluşum üyelerinden bir tanesi ile karşılaşıp savaşıyorum o savaşta düşüyorum ve ck oluyorum. Oynadığımız oyunun güncel yıllara pek adapte olduğunu söylemek zor. Herkesin içinde god vs açacak değilim, alt kısımda ki ekran görüntüsünü mim olarak attım, tamamen eğlenmek amaçlı. Admin inisiyatifine bırakıyorum. Teşekkür ederim.

/q attıktan hemen sonra hood baskınına gidiyorum ve burada ki canım gayet açık belli olmakta, arkadaşlar şikayeti bir kaç gün beklettiği için kasıtlı olarak videolarım silindi. Hile olmadığımı çok net kanıtlayacak videolarım vardı fakat bir kaç gün geçtiği için sildim. /q atıp oyuna giriyorum ve hemen sonrasında ki can barım. Bu arada log incelemesi veya görevli arkadaşın istediği bir yöntem ile kontrol edilebilir, içim rahat temiz olduğum için. Admin inisiyafine bırakıyorum. Hatta şimdi aklıma geldi ve buraya bırakıyorum kendi birlik liderleri beni ck ediyor hile olmadığımı eğer ki dürüst bir adam ise kendisi zaten söyleyecektir ekran görüntüsü: https://resimyukle.io/r/pKky00ITbI o gece iki defa ck oldum god olsam sizce neden böyle bir olaya gireyim? Karakterim Kasparov tarafından iki defa o gece ck olmuştur hasar almama durumu tamamen oyunun eksikleri ile doğan bir durumdur.
« Son Düzenleme: 16.07.2022 20:07 Quiwy »

#2 - 16.07.2022 20:18
Merhaba forumdan susturması olduğu için onun bana attığı savunmayı atıyorum. Öncelikle merhaba. Bu şikayetin açılacağını biliyordum, aslında mantıklı olarak açılması gereken bir şikayet. Kasparov Castucci savaşına dahil oldum, oyuna giriş yaptığımda tedavi olmadan uyuşturucu kullandım. Kokain içmeden canım 90 hp ve yaralı durumdayım, içtikten hemen sonra 179 hp oluyorum. Arkadaşlar ile sokakta karşı karşıya geliyoruz, silahlarımızı çekip savaşıyoruz. Durumu o anda anladım, hatta bir arkadaşı vurduktan sonra durdum. Onlara hile olmadığımı açıklamak için, elimde video kayıtı bulunuyordu. /q attım ve oyuna tekrar girdim, canım normal haline döndü. Ve sonra tekrar denediğimde hasar alıyordum herşey normal olması gerektiği gibi. En net savunmam şu şekilde Kasparov bulvarına gidiyorum aynı karakterim ile ve oluşum üyelerinden bir tanesi ile karşılaşıp savaşıyorum o savaşta düşüyorum ve ck oluyorum. Oynadığımız oyunun güncel yıllara pek adapte olduğunu söylemek zor. Herkesin içinde god vs açacak değilim, alt kısımda ki ekran görüntüsünü mim olarak attım, tamamen eğlenmek amaçlı. Admin inisiyatifine bırakıyorum. Teşekkür ederim.

/q attıktan hemen sonra hood baskınına gidiyorum ve burada ki canım gayet açık belli olmakta, arkadaşlar şikayeti bir kaç gün beklettiği için kasıtlı olarak videolarım silindi. Hile olmadığımı çok net kanıtlayacak videolarım vardı fakat bir kaç gün geçtiği için sildim. /q atıp oyuna giriyorum ve hemen sonrasında ki can barım. Bu arada log incelemesi veya görevli arkadaşın istediği bir yöntem ile kontrol edilebilir, içim rahat temiz olduğum için. Admin inisiyafine bırakıyorum. Hatta şimdi aklıma geldi ve buraya bırakıyorum kendi birlik liderleri beni ck ediyor hile olmadığımı eğer ki dürüst bir adam ise kendisi zaten söyleyecektir ekran görüntüsü: https://resimyukle.io/r/pKky00ITbI o gece iki defa ck oldum god olsam sizce neden böyle bir olaya gireyim? Karakterim Kasparov tarafından iki defa o gece ck olmuştur hasar almama durumu tamamen oyunun eksikleri ile doğan bir durumdur.
Selam, birkaç hatalı veya eksik diyebileceğim bir nokta görüyorum. Kokain kullandığın zaman cana 40 gibi bir can ekliyor. Doksan canın varken bastıysan nasıl 176 cana ulaşabildin? Eğer bir arkadaşımdan alabilirsem videosunu da alacağım. Videolu bir şekilde herhangi bir lag durumu olmadığını görebiliriz. God aç kapat yapılabilen bir hile, bu sebepten açık unutmuş olabilirsin. Hoodda CK olduğunda da açık bırakmış olabilirsin. Sana birden fazla hit atıyoruz, canın gidiyor gibi görünüyor fakat hala aynı.

#3 - 16.07.2022 20:29
(( Pardon, düzeltiyorum. Meth kullanıyorum, Castucci hoodunda. Dediğim gibi god olsam orada hepinizi vurur giderim, bir arkadaşınızı düşürdükten sonra bekliyorum. Şikayeti beklettiğiniz için elimde ki video kayıtlarını sildim. Tekrar ileti atmayacağım, teşekkür ederim. ))

#4 - 16.07.2022 22:44
(( Pardon, düzeltiyorum. Meth kullanıyorum, Castucci hoodunda. Dediğim gibi god olsam orada hepinizi vurur giderim, bir arkadaşınızı düşürdükten sonra bekliyorum. Şikayeti beklettiğiniz için elimde ki video kayıtlarını sildim. Tekrar ileti atmayacağım, teşekkür ederim. ))
Sen beklemiyorsun, biz kaçıyoruz zaten. Baktık ölmüyorsun, kaçıyoruz.

#5 - 17.07.2022 00:28
https://streamable.com/73dwgp

bu video yeterli olur, arkadaşın eli end tuşuna yapışmış.

#6 - 17.07.2022 22:16
(( Tekrar merhaba. O gece aynı saat diliminde Kasparov blv gittiğimi ve orada karşı oluşum tarafından ck edildiğime şahitlik yapacak @Cross. Belirttiğim gibi oyunun eksiklerinden kaynaklanan bir durum, karşı oluşumda ki arkadaşlar bizzat ck rolünü gerçekleştirdi. God olma ihtimalim yok. @Cross şahitlik yapacaktır bu konu üzerine. ))

#7 - 18.07.2022 00:45
https://streamable.com/73dwgp Aynı bölgede bulunan bir arkadaşın videosu.

#8 - 18.07.2022 01:32
(( 1 ve 2. saniye arası videoyu izlerseniz, lagdan dolayı nasıl soldan sağa TP olarak göründüğünü anlayabilirsiniz.
Hile falan yok, tamamen sunucunun son zamanlarda çakıştığı laglar sonucu oluşan bir durum. ))
« Son Düzenleme: 18.07.2022 01:56 Quiwy »

#9 - 18.07.2022 02:41
İlk başta bug dedin, şimdi lag diyorsun. Ne sallayacağını bile bilemiyorsun.