Merhaba forumdan susturması olduğu için onun bana attığı savunmayı atıyorum. Öncelikle merhaba. Bu şikayetin açılacağını biliyordum, aslında mantıklı olarak açılması gereken bir şikayet. Kasparov Castucci savaşına dahil oldum, oyuna giriş yaptığımda tedavi olmadan uyuşturucu kullandım. Kokain içmeden canım 90 hp ve yaralı durumdayım, içtikten hemen sonra 179 hp oluyorum. Arkadaşlar ile sokakta karşı karşıya geliyoruz, silahlarımızı çekip savaşıyoruz. Durumu o anda anladım, hatta bir arkadaşı vurduktan sonra durdum. Onlara hile olmadığımı açıklamak için, elimde video kayıtı bulunuyordu. /q attım ve oyuna tekrar girdim, canım normal haline döndü. Ve sonra tekrar denediğimde hasar alıyordum herşey normal olması gerektiği gibi. En net savunmam şu şekilde Kasparov bulvarına gidiyorum aynı karakterim ile ve oluşum üyelerinden bir tanesi ile karşılaşıp savaşıyorum o savaşta düşüyorum ve ck oluyorum. Oynadığımız oyunun güncel yıllara pek adapte olduğunu söylemek zor. Herkesin içinde god vs açacak değilim, alt kısımda ki ekran görüntüsünü mim olarak attım, tamamen eğlenmek amaçlı. Admin inisiyatifine bırakıyorum. Teşekkür ederim.
/q attıktan hemen sonra hood baskınına gidiyorum ve burada ki canım gayet açık belli olmakta, arkadaşlar şikayeti bir kaç gün beklettiği için kasıtlı olarak videolarım silindi. Hile olmadığımı çok net kanıtlayacak videolarım vardı fakat bir kaç gün geçtiği için sildim. /q atıp oyuna giriyorum ve hemen sonrasında ki can barım. Bu arada log incelemesi veya görevli arkadaşın istediği bir yöntem ile kontrol edilebilir, içim rahat temiz olduğum için. Admin inisiyafine bırakıyorum. Hatta şimdi aklıma geldi ve buraya bırakıyorum kendi birlik liderleri beni ck ediyor hile olmadığımı eğer ki dürüst bir adam ise kendisi zaten söyleyecektir ekran görüntüsü:
https://resimyukle.io/r/pKky00ITbI o gece iki defa ck oldum god olsam sizce neden böyle bir olaya gireyim? Karakterim Kasparov tarafından iki defa o gece ck olmuştur hasar almama durumu tamamen oyunun eksikleri ile doğan bir durumdur.