Konu: 16.07.2022 [Austin_Delmont Kai_Kiefer] Retarted RP  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2022 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Synyster Kai_Kiefer, @AlperenSemiz Austin_Delmont
N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Graziano_Enzo @wermidonn N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:16.07.2022 16.30-16.40 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herhangi bir CK izini almadan metrelerce yüksekten aşağıya doğru bırakıldık, gerçek dışı bir hareket şahısların karakter ölümünün gerçekleşmemesi mümkün değil su beton etkisi yaratacıktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 16.07.2022 18:27 EmirhanAddis »

#1 - 16.07.2022 17:25
İyi günler, daha önce böyle rollere çok şahit oldum ve bizzat bu tür şeyler benimde başıma geldi fakat bununla ilgili ne şahsıma şikayet açıldı ne de ben bir başkasına şikayet açtım. Bunun bir ihlal olduğundan haberim bile yok. Ek olarak ben bir birlik üyesiyim, kulüp lideri Kai ve bana "Bu adamları köprüden atın" dedi ve bizde buraya getirip köprüden denize attık. Kendilerine zaten CK olmayacağını da söyledim.

#2 - 16.07.2022 17:26
Kısacası CK etmek gibi bir niyetimiz yoktu. Kulüp lideri sizi bu köprüden denize atmamızı söyledi ve bizde denileni yaptık. Kısacası biz bu durumda emir kulu sayılıyoruz. Ceza almayı kabul etmiyorum.

#3 - 16.07.2022 17:49
Selamlar, öncelikle retarted rp'nin ne olduğunu araştırmanızı öneririm. Yaptığımız rolde bir sakınca göremedim, sonuçta sizin elinizi kolunuzu bağlayıp denize atmadık yüzerek düzgünce çıkıp gidebilirsiniz. Eğer karakterleriniz yüzme bilmiyorsa bize bunu belirtebilirdiniz, bana hiçbir pm gelmedi bu konuda. Garipsedim biraz, sonuçta savaştaydık ve onca rol sonrası denize veya herhangi bir yere atmayıp ne yapacaktık? Dağdan denize atmıyoruz sonuçta, alt tarafı köprü. Ölmenize ihtimal yok.

#4 - 16.07.2022 17:53
 Birlik yöneticisi olarak iletiyi gönderiyorum, herhangi bir izinsiz CK rolü vesaire bulunmamakta. Aynı olayı ilk yapışımız değil, daha öncesinde de şikayet açıldı ve haklı bulunduk. Arkadaşlar yaralıyken yüzmenize engel yok, zaten hiçbir şey yapmasanız bile su sizi üstte tutacaktır. NON-RP veya izinsiz CK tarzından bir ihlal göremiyorum. Dediğim gibi önceki şikayatimde var, linkini aşağıya bırakıyorum. Yetkili ek savunma isterse yapacağım.

Aynı konuda olan şikayet : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126847.msg741071#msg741071

#5 - 16.07.2022 18:21
Yaralıyken yüzmemizde sakınca olduğunu görmüyoruz arkadaşlar, o kadar yüksekten suya atıldığınızda veya birisi atıldığında su beton etkisi yaratacaktır şahıs zaten yüzebilir ama ölmezse tabii ki.  :)

#6 - 16.07.2022 18:25

Köprünün yüksekliği fotoğrafta gözüktüğü gibi bence gayet yüksek.

#7 - 16.07.2022 18:32
Bir sorun olacağını sanmıyorum, oyunda görünene bakmamız gerek ki ölecek kadarda yüksek olduğunu düşünmüyorum.Suya düşme şeklinizde etkinin şiddetini değiştirir o yüzden bir şey demiyeceğim.  Yinede yetkili kararı, eğer bir ceza kesilecekse ben yani Ritter karakterine uygulansın, rolü ben yaptırdım.

#8 - 16.07.2022 21:59

eğer suda dalga olmasaydı beton etkisi olurdu lakin dalgalı sularda beton etkisi yaşanmaz. videoda da bunun kanıtı var, adam önden suya taş atarak dalga yaratıyor ve beton etkisini bozuyor. aynısını san fierro denizinde de düşünürsek o deniz de dalga olmaması imkansız bir şey. dalgalı denizde de beton etkisi olmaz

#9 - 16.07.2022 23:05
Videodaki yükseklik ile o köprüdeki yükseklik bir değil video Clickbait, yüz metreyi o kadar kısa sürede inebileceğini zannetmiyorum olabilir de fakat düşüş pozisyonlarının da etkisi var karakterlerimiz profesyonel yüzücü vesaire değil.