Konu: Maske_23042 DM Şikayeti  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 17:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23042 / forum hesabı bilinmiyor.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss lerde görülmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM- emotesiz ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuda savaş olduğundan haberim yoktu, bulvar etrafı dolaşırken bir anda gelip ateş açtılar, hasar alınan kişide emote atmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resimyukle.io/r/GoQf8RlRE7 https://resimyukle.io/r/VecLHhtq8u https://resimyukle.io/r/PwxfHvaNRA

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim. VİCE <3
« Son Düzenleme: 14.07.2022 18:46 SirkFloyD »

#1 - 15.07.2022 03:46
En kısa süre içerisinde savunmanızı ekleyin. @barrylex

#2 - 15.07.2022 15:44
Inessa Zhovtyy karakterini kasparov bulvarı etrafında turlarken birçok kez peşimizde gördük. Üstüne aracında Trevor Balasian ile birlikteyken de gördük. Onlardan olduğunu ve onlara haber uçurduğunu düşündüğümüz için onu da savaş alanında dolanıp haber uçurduğu için vurduk. Emote konusunda ise emote atıp sıkıyorum ss'lerini atacağım. Ve son olarak da adamın kendi attığı ss'lere bakarsanız zaten pm'den Trevor Balasian karakterine haber veriyor.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 15.07.2022 15:51
Inessa Zhovtyy karakterini kasparov bulvarı etrafında turlarken birçok kez peşimizde gördük. Üstüne aracında Trevor Balasian ile birlikteyken de gördük. Onlardan olduğunu ve onlara haber uçurduğunu düşündüğümüz için onu da savaş alanında dolanıp haber uçurduğu için vurduk. Emote konusunda ise emote atıp sıkıyorum ss'lerini atacağım. Ve son olarak da adamın kendi attığı ss'lere bakarsanız zaten pm'den Trevor Balasian karakterine haber veriyor.

OOC jaildeyim bana nasıl haber verebilsin?

#4 - 15.07.2022 18:49

pmleşme yetmemiş galiba

#5 - 15.07.2022 20:45

pmleşme yetmemiş galiba
Geri cevap vermiş miyim? Şikayetle bir alakam yok, adımı geçirmemen dileğiyle. Oyunda olan oyunda kalsın.

#6 - 17.07.2022 18:22
Savunma yeterli.