Konu: [14.07.2022 - Christian Majeed]  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 14:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Majeed- @Replika
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael Navarra- @Fowy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10 14.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yeni karakteriyle benim eski karakterimi tanıma rolü yapıyor ve kin güdüyor. Bu bana kalırsa OOC kindir. Eski karakteri kinli diye yeni karakteriylede kin tutuyor ve ona göre rol yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bildiğim kadarıyla NC attıktan sonra kin gütmek yasak.

#1 - 14.07.2022 14:15
Lucas'ın OOC de karakterini yöneten arkadaş olduğunu daha yeni öğreniyorum. Herhangi bir olay yok, Kasparov ve Kodoshvilli birlikleriyle bağlantılı bir karakter. Haberi de var. İhlallik bir durum yok.

#2 - 14.07.2022 14:30
Lucas'ın OOC de karakterini yöneten arkadaş olduğunu daha yeni öğreniyorum. Herhangi bir olay yok, Kasparov ve Kodoshvilli birlikleriyle bağlantılı bir karakter. Haberi de var. İhlallik bir durum yok.
Bunun öyle olduğunu düşünmüyorum, şikayet sonuçlanabilir.  :sampanya:

#3 - 15.07.2022 03:52
Savunma yetersiz. Nereden tanıyorsunuz? Nasıl tanıyorsunuz? Ne zaman tanıdınız? Bahsedilen karakter ile alakalı girdiğiniz ikili rol var mı? Bunun gibi soruların cevapları olmalıydı fakat basit bir yazı ile geçiştirilmiş. Ceza verilecek.

Savaş anında birçok oyuncu kendisini kaptırıyor, bunu yapmanız kendinize zarar vermeniz anlamına geliyor. Roleplay çerçevesi içerisinde ilerlemeye özen gösterelim.