Konu: Chad Mardirosiyan - TP / Smoothcam  (Okunma sayısı 599 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 11:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad_Mardirosian @Senseii
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Görüldüğü üzere, düştükten hemen sonra bir anda ortadan kayboluyor. (düştüğü gibi değil, yani bug olayı falan yok)
Ortadan yok olduktan sonra /id ile yazılıyor. Oyuncu oyundan çıkmamış, bir yere uçmuş. Bariz TP veya Smoothcam ile kendini bir yere taşıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Videonun başında görüldüğü üzere düşüyor, düştüğü gibi değil. Düştükten 2 saniye sonra yok oluyor.
VİDEO LİNK : https://streamable.com/oyc6js

Düşüyor, 2 saniye boyunca orada. Bir anda yok oluyor...

Görüldüğü üzere, İD 452> (Videoda var.)

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmalı, düşünce /sq de bitti TP atmaya alıştılar.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 11:49 meriawam »

#1 - 14.07.2022 12:25
Oyunda karakterim düştüğü saniye buga girdim (CJ bugu) anlık alt tarafta respawn tuşu çıktı basınca tekrar öldüğüm yere döndüm gerekli kontroller yapılabilir bana PM yoluyla vesaire ile nereye gittiğimi sormak yerine siz direkt kaçmışsınız, benim buna yapabilecek bir şeyim yok. Smoothcam vesaire kullanmıyorum, kullanmam. Aşağıya tekrar geldiğimin kanıtını bırakıyorum, saatini ve tarihini kontrol edebilirsiniz;

Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 13:13 Senseii »

#2 - 16.07.2022 11:08
9 dakika sonra alana gidip yürümek de on numara hareketmiş. Videon varsa atarsın, yoksa yalana da gerek yok. Öyle bir bug da yok, düştüğün gibi kaybolmuyorsun.
Düştükten bir kaç saniye sonra yok oluyorsun, bu da TP olduğunu kanıtlar, anlık yok olsaydın anlardık.
@Lia 9 dakika sonra alana tekrar smoothcam ile dönüp yürürken fotoğraf almış. Buga düştüğü an bir ekran görüntüsü veya video almamış, çünkü buga falan girmedi.
Yalan söylüyor, üstün programlarla kaçırılmamak adına yapılmış. Ne bugmuş arkadaş? Sadece kasparov üyelerinde çalışıyor.
Gereği yapılmalı.
« Son Düzenleme: 16.07.2022 11:11 meriawam »

#3 - 16.07.2022 15:08
9 dakika sonra alana gidip yürümek de on numara hareketmiş. Videon varsa atarsın, yoksa yalana da gerek yok. Öyle bir bug da yok, düştüğün gibi kaybolmuyorsun.
Düştükten bir kaç saniye sonra yok oluyorsun, bu da TP olduğunu kanıtlar, anlık yok olsaydın anlardık.
@Lia 9 dakika sonra alana tekrar smoothcam ile dönüp yürürken fotoğraf almış. Buga düştüğü an bir ekran görüntüsü veya video almamış, çünkü buga falan girmedi.
Yalan söylüyor, üstün programlarla kaçırılmamak adına yapılmış. Ne bugmuş arkadaş? Sadece kasparov üyelerinde çalışıyor.
Gereği yapılmalı.

Öyle bir bugun olduğunu yönetim bile biliyor, gerekli kontrol sağlanabilir. İyi forumlar.

#4 - 16.07.2022 17:26
Canlı yayın bugu kullanıp tp atma ihtimalin çok yüksek. Bu yüzden logların incelenmesini istiyorum. Kendi ssinde de bir yeri blurlamışsın orada pm yok, büyük ihtimalle (yanılıyor olabilirim) canlı yayınla alakalı bir yazı olabilir. Bu yüzden logları incelerseniz sevinirim.

David Rahmani ssine bakarsanız tüm kanalları gezmiş ama bulamamış. Kendisi de hile kullanımından ban yedi, bu açığı her seferinde kullanmaktan vazgeçmiyorsunuz.
« Son Düzenleme: 16.07.2022 20:46 meriawam »

#5 - 18.07.2022 01:29
Loglar incelenebilir.

#6 - 18.07.2022 01:51
Alıntı
Oyunda karakterim düştüğü saniye buga girdim (CJ bugu) anlık alt tarafta respawn tuşu çıktı basınca tekrar öldüğüm yere döndüm gerekli kontroller yapılabilir bana PM yoluyla vesaire ile nereye gittiğimi sormak yerine siz direkt kaçmışsınız, benim buna yapabilecek bir şeyim yok.
Madem anlık buga düştün, neden hemen ekran görüntüsü almadın?
Rolden kaçan ve sorumlu olan sensin, bariz bir şekilde rolden kaçabilmek adına açıkları kullanarak ortadan kayboluyorsun.
Bunu yapan bir çok arkadaşın zaten şu an platformda değil, geçmişte yapan arkadaşın da "Bug Abuse" kullanımından ceza aldı.
« Son Düzenleme: 22.07.2022 22:15 meriawam »

#7 - 18.07.2022 19:37
Algı yapma yetkili gereken kararı verir, neden başka oyuncuların cezasını söyleme gereğinde bulunuyorsun? Loglar incelenebilir. Buga düştüm, bana yazabilirdin nereye gittin diye. Yapacak bir şey yok, ben geldiğimin kanıtını attım. Daha fazla bir şey yazmayacağım.

#8 - 25.07.2022 12:49
@Senseii Attığınız ekran görüntüsünü editsiz halini bana özelden ulaştırın.

#9 - 30.07.2022 02:09
@Senseii Attığınız ekran görüntüsünü editsiz halini bana özelden ulaştırın.

Ulaştırdım.