Konu: Vicolays - Maske_15772 - Maske_33441 | Hood baskın ihlali  (Okunma sayısı 522 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 02:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15772 - Maske_33441 - @Vicolays @hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood baskın ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Bu üç şahıs, üç kişi hood basmayı da geçtim.
Daha 1 saat önce basılan hoodda Vicolays'ın da baskında olmasına rağmen bu ihlale göz yummuş. Hood baskın ihlalini 1 saat içerisinde 2 kere çiğnemişler.
Maske_33441 kim bilmiyorum, etiketlersiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
13:18 - Hood basan kişi @Vicolays olmasına rağmen ikinci baskına tekrar geliyor.(Ekran görüntüsünü yaklaştırarak saati net görebilirsiniz.)
Spoiler: GösterGizle

14:05  - Tekrar hood basıyorlar

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsınlar. Göz yuman ŞAHIS ekstra ceza almalı... Son yasaklanmasından beri dozunu aştı.

« Son Düzenleme: 14.07.2022 03:12 meriawam »

#1 - 14.07.2022 03:25
2. sefer baskın olmadı, pay n sprey tarafından sıkmaya başladık ve üyeniz hooda kaçmayı seçti, bizde onun arkasından ayrılmadık ve sürekli rolü sürdürdük. Bu kapsam ile birlikte orası bir baskın bölgesi değil.

Bunun dışında sürekli olarak ismime karşı bir karalama kampanyası başlattığınızı görüyorum, yine. Son yasaklanmasının ardından dozunu aştı demişsiniz, şikayetlerime mentionlarıma baktığımda 1 tane bile şikayet göremiyorum, çünkü ihlal yaparak oynamayı seçmiyorum. Büyük harfler ile ŞAHIS yazınca bir şey olduğu yok. Başlığı Vicolays yapmanız bunun en büyük örneklerinden birisi, karakter şikayeti bu şekilde açılmıyor. Önce tarihi ve sonra karakter ismini girersin.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 03:27 Vicolays »

#2 - 14.07.2022 03:34
Alıntı
1 tane bile şikayet göremiyorum, çünkü ihlal yaparak oynamayı seçmiyorum.
İllegal Kural İhlali (133408)   350 dakika   14.07.2022   warg in the hood
Malum sunucudan geri döndüğünden beri kovaladığın tek şey "DM" 

Hooda silahla girip ateş açamazsın, bu kadar basit. Oraya giremezsin...

Her şey açık ve net, chatloglarla birlikte kanıtlıyoruz. İçeriye dalıyorsunuz, silahla camdan sarkan karakter de görünüyor.
Ekstra bir şey yoksa şikayeti yorumla kaplamayalım.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 03:45 meriawam »

#3 - 14.07.2022 14:01
Oğlum sanane benim oynayıp oynamadığım sunucudan veya oynayış tarzımdan sana ne oluyor birader kaç gündür sabrımı sınıyorsunuz adam akıllı durun, saygınızı koruyun çünkü ben öyle yapıyorum. Hala gelmiş malum sunucu, malum sunucu. Malum sunucun kaçsın bi tarafına kanka bi sus artık.

Savunmaya gelecek olursak dediğim gibi arkadaşı biz pay n spreyden beri kovaladık ve el coronaya girer girmez q attı, eğer rol dışarıda başladıysa bu bir baskın değildir. Ayrıca 1 kişi bile olmayan bir yere neden baskın yapayım?

#4 - 14.07.2022 14:11
Oğlum sanane benim oynayıp oynamadığım sunucudan veya oynayış tarzımdan sana ne oluyor birader kaç gündür sabrımı sınıyorsunuz adam akıllı durun, saygınızı koruyun çünkü ben öyle yapıyorum. Hala gelmiş malum sunucu, malum sunucu. Malum sunucun kaçsın bi tarafına kanka bi sus artık.

Savunmaya gelecek olursak dediğim gibi arkadaşı biz pay n spreyden beri kovaladık ve el coronaya girer girmez q attı, eğer rol dışarıda başladıysa bu bir baskın değildir. Ayrıca 1 kişi bile olmayan bir yere neden baskın yapayım?
Şikayete forum kural ihlali de eklenmiştir. Vicolays adına.

#5 - 14.07.2022 14:26
Yukarıda da hooda giremezsin demişsin, hayır istediğim gibi girerim çünkü hoodunda 1 kişi bile yok. Neden ben 1 kişi için gelip daha önce bastığım hoodu basayım? Kalabalık olsanız anlarım ama kimse yok. Ortada bir araba var. Arabanın zaten lastik izlerine bakarsanız arabanın daha sonradan oraya kaçtığını anlayabilirsiniz.

#6 - 14.07.2022 14:45
Her şey ortada, videon varsa at girmediğine dair bir kanıt görmüyorum. Camdan sarkan biri hooda giriş yapıyor, emoteleriniz ortada. Araba lastiği nedir?
Videonuz varsa atın, yoksa yetkili kişi gereken kararı verir.

#7 - 14.07.2022 14:53
Hiç bir şey ortada değil, senin dediğin gibi de değil. Sen ki; ihlalle karşılaşırsam q atarım diyen birisisin.(?) Şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 14.07.2022 15:14
Hiç bir şey ortada değil, senin dediğin gibi de değil. Sen ki; ihlalle karşılaşırsam q atarım diyen birisisin.(?) Şikayet sonuçlanabilir.
Madem ki değil, üçünüzden biri olanları video olarak paylaşsın. Görsele baktığımız zaman pek öyle gözükmüyorsunuz, baya baya hooda silahla dalış yapmışsınız.
Video atmayacaksan artık yazma Vicolays, yetkili bakar ve gereken kararı verir.

#9 - 14.07.2022 15:16
Hooda zaten silahla dalış yaptık çünkü üyeniz kaçtı, üyeniz dışarıdan hoodunuza kaçtı. Onu vurmak için girdik ki bu yasak bir şey değil, baskın olarakta geçmiyor. Hala aynı şeylere devam ediyorsun. Şikayet sonuçlanabilir diyorum hala bir şeyler ekleyip üste çıkmaya çalışıyorsun. Anlayamıyorum.