Konu: Zdravko Spajic - Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 01:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zdravko_Spajic - @judge1
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gunther Schwartz - @İsaama
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2022 - 23:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video kaydında göründüğü gibi videonun tam sonunda yani 18.saniyede bakabilirsiniz. Hem Gunther karakteri düşüyor hem Ritter karakteri hasar alıyor. Böyle bir şey yok. Fazla bir şey demeyede gerek yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.07.2022 01:09
 :D :D :D ::) ::) ::)

#2 - 14.07.2022 01:10

Aynı birlik üyesi bile değilsiniz, şikayetler gram alakan yok. İleti atmayı kes, aynı şekilde devam edilirse yöneticinin müdahale etmesini rica ediyorum.  O:-)

#3 - 14.07.2022 01:11
Çünkü 18. saniyede Gunther karakterini düşürüyorum, hemen çaprazından sen koştuğun için o düştüğü anda Ritter'e focuslanıp 3 hitte ona atıp ikinizide yere seriyorum. Aynı anda 2 kişiyi tek mermiyle vurabilen bir hile mi varmış? Samp Bugu, Lia nasıl olduğunu bilir.

Ard arda koşarak ve çapraz geldiğiniz için Sakarya Meydan Muharebesinde hücum eden Yunan kuvvetleri gibi yere seriyorum sizi ve taarruzu durduruyorum.

#4 - 14.07.2022 01:13
Aynı birlik üyesi bile değilsiniz, şikayetler gram alakan yok. İleti atmayı kes, aynı şekilde devam edilirse yöneticinin müdahale etmesini rica ediyorum.  O:-)

tm.  O:-)

#5 - 14.07.2022 01:13
R18lerine açtığım spread şikayeti için içerleyip açık arıyorlar.
Bahsi geçen konu;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133433.0
« Son Düzenleme: 14.07.2022 01:18 judge1 »

#6 - 14.07.2022 01:15
Şahitliğimi onaylıyorum. ;)

#7 - 14.07.2022 01:17
Şikayet edilen arkadaşın üslübundan kaynaklı susturulmasını "Meydan muhaberesi... YERE SERİYORUM - vesaire gibi sözcüklerin yeri burası değil", Videonun iyice incelenip sağlıklı bir karara varılmasını istiyorum.

Şikayetle alakasız arkadaş, hala ileti atıyor ona da aynı şekilde susturma talep ediyorum.

Kimseye toksiklik yapıp şikayet açmıyoruz, zaten şikayet açılacaktı, o kadar "Low" RP çeviriyorsunuz ki bir sürü açığınız var, bu şikayeti en sona  bıraktım. Sağlıklı bir karar bekliyorum.

#8 - 14.07.2022 01:18
dostum flaming için demiyorum, mübalağa sanatı yapıyorum olayın heyecanını yaşamak için yanlış anlama lütfen

#9 - 14.07.2022 01:23
dostum flaming için demiyorum, mübalağa sanatı yapıyorum olayın heyecanını yaşamak için yanlış anlama lütfen

Savunmanı yaptın, iletimi kestim, hala ileti atıyorsun. İletiyi kes ve bekle dostum, son ileti bu ileti olsun. Yetkili kararı.