Konu: [13.07.2022 - Zdravko_Spajic] Sürekli RP  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 00:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zdravko_Spajic / @judge1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gunther Schwartz- @İsaama / Kai Kaifer @Synyster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2022 - 23:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ronin bölgesine tek başına cesurca baskın atan Zdravko karakteri benim karakterim olan Ritter karakterini görmüyor ve bir süre bölge içerisinde geziyor. Devamında bölgeden ayrılırken takip ediyorum ve kenara geçip beklemeye başlıyor. Arkadaş emote atarak duvara yapıştırıyorum sert bir şekilde ve belini yokluyorum. Arkadaş maskesizken birden maske takıyor, koşmaya başlıyor. Yanımda üstünde silahı bulunan Gunther karakteri ise telsizden verdiğim bilgilerle Zdravko karakterinde "Deagle" marka silah olduğu için ateş etmeyi tercih ediyor ve olaylar gelişiyor.

Lütfen açıklamanda AFK idim tarzında bir savunma yapma, afk olman beni pek ilgilendirmiyor dostum. Sürekli Roleplay kavramına ve emotelerime uyarak rolü gerçekleştirmeliydin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yanlış sunucu tercihi, "DM" sunucusunda değiliz arkadaşlar.

#1 - 14.07.2022 00:34
AFK iken gelip benimle rol yapıyorsun ve yere seriliyorsun? Sırf arkadaşlarını vurduk diye açılan bir şikayet.

#2 - 14.07.2022 00:34
Ek olarak powergaming yapıyorsun, /dene komutunu kullanmıyorsun.

#3 - 14.07.2022 00:36

#4 - 14.07.2022 00:37
Arkadaş role uymadı, devamında telsizden aldığım bilgide karakterinde silah olduğunu biliyordum. Ateş açmayı tercih ettim, vuruştuk. RP sunucusunda oynuyoruz DM değil, başka sunucuları tercih edin Freeroam ve DM gibi. Şahitliğimi onaylıyorum, iyi forumlar.

#5 - 14.07.2022 00:40
AFK duracağın yeri bileceksin dostum benim, git kuralları oku. Bunları ben size söylemeyeceğim, burada toksikliğe gerek yok. AFK durduğun yer yol ortası, istediğim şekilde role girerim. Üstte kuralı koymuşum, gözlerin görüyor ve ilkokulu bitirdiysen okuman yazman olmalı. Bir göz at derim dostum. Dene komudunu kullanmadım, kullanmamada gerek yok. Sen emote atmadan kaçtın bir kere, başka sunucu tercih et.

Ayrıca, "yere seriliyorsun" falan gibi kelimelerini kınıyorum. Gidip bulunduğun sokakta kenarda duran adamlara dediğin lafları burada kullanma. İnceleyen yetkilinin "Üslup" konusunda da ceza vermesini rica ediyorum.

Bu arada lazım olacaktır:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0

#6 - 14.07.2022 00:59
Şahitliğimi onaylıyorum, elime silah versinler de dm atayım önüme gelene sıkayım kafasında geziyor sanırım arkadaş. Ben hiçbir şey yapmadığım halde 1 saat kovalayıp bana da mermi yağdırdı, bu kadar zevk alıyorsan dm sunucuları mevcut dostum öneririm. İyi "roller" dilerim.

#7 - 14.07.2022 01:01
Şahitliğimi onaylıyorum, elime silah versinler de dm atayım önüme gelene sıkayım kafasında geziyor sanırım arkadaş. Ben hiçbir şey yapmadığım halde 1 saat kovalayıp bana da mermi yağdırdı, bu kadar zevk alıyorsan dm sunucuları mevcut dostum öneririm. İyi "roller" dilerim.

Aynı yeleği giydiğin adamlar bana shotgunla sıktı sende oradaydın, dalga mı geçiyorsunuz? İşiniz gücünüz algı dostum.

#8 - 14.07.2022 01:13

Aynı yeleği giydiğin adamlar bana shotgunla sıktı sende oradaydın, dalga mı geçiyorsunuz? İşiniz gücünüz algı dostum.

O anın kanıtları yok canım, üzgünüz. Sana daha fazla ceza yedirmek isterdik, milletin zevkini bölmeye hakkın yok. Kanıtsız bir olaydan bahsediyor, mezarlıkta koşa koşa etrafa ateş açıyordun ya hani, sen bilirsin  ;) Boş ileti atmayı keselim, sonucu bekle.

#9 - 14.07.2022 01:45
İftira atma kanıtın yok, algı.