Konu: Gavrail Dyakonov  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jiggysaw Gavrail Dyakonov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thomas Mildiani @the forbidden one

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mix + OOC Kışkırtma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thomas Mildiani ve Edward Arziani Bulgar oluşumuna karşı atakta bulunuyor. Gavrail Dyakonov OOC olarak Edward Arziani'ye "fulle fulle" diyerek kışkırtmaya çalışıyor, buradan uyarılsa yeter. Onun haricinde o anki birliğinin durumunu OOC olarak belirtiyor ve çağırıyor, IC bilgileri OOC kanaldan veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti Edward Arziani adına açtım.
Spoiler: GösterGizle

#1 - 13.07.2022 15:53
Hood baskını esnasında ona pmden hood baskını ihlali yaptıklarını söyledim. Bana bizden sayıca üstün olduklarını söyledi. Bende çatıda 15 kişiyiz dedim. Hoodda sizden fazlayız dedim. Karşıdaki kişiyi kışkırtmak için pmden söylediğim şeyden dolayı da üzgünüm. Anlık sinirden dolayı oldu. Tekrarını yapmam. Gece eve geçince kanıtlarını atacağım. Şikayet kapanmasın.

#2 - 13.07.2022 16:02
Kanıt atmama gerek kalmamış, görmemişim. Yukarıda atılan kanıtlarda ona 2 kişi mi basıyorsun hoodu? Biz 15 kişiyiz yaptığın ihlal demek istedim. Yoksa neden sayımızı onlara pmden vereyim? Bizim lehimize olur zaten bu. Sonuçlanabilir.

#3 - 13.07.2022 16:12

Bu yazından ne olduğu anlaşılıyor, yine de savunma için teşekkürler. Başka ekleyeceğin bir şey yoksa sonuçlanabilir.

#4 - 13.07.2022 16:29

Bu yazından ne olduğu anlaşılıyor, yine de savunma için teşekkürler. Başka ekleyeceğin bir şey yoksa sonuçlanabilir.

Saygılı konuşman için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#5 - 13.07.2022 16:53

evde olduğumuzu göremiyorum, evin içindekilere pm yoluyla ulaştığın belli. bu şikayetteki ilk ve son iletim, sonuçlanabilir.

#6 - 13.07.2022 16:56

evde olduğumuzu göremiyorum, evin içindekilere pm yoluyla ulaştığın belli. bu şikayetteki ilk ve son iletim, sonuçlanabilir.

Dikkatin için teşekkürler bunuda Mix için açtığımız şikayete ek bir kanıt olarak sayabilir ilgili yetkili, Jiggysaw'ında buna bir yanıtı yoksa dediğim gibi sonuçlanabilir varsa kendini açıklamaktan çekinmesin.

#7 - 13.07.2022 17:12

Dikkatin için teşekkürler bunuda Mix için açtığımız şikayete ek bir kanıt olarak sayabilir ilgili yetkili, Jiggysaw'ında buna bir yanıtı yoksa dediğim gibi sonuçlanabilir varsa kendini açıklamaktan çekinmesin.

İkinizin de eve girdiğinizi düşündüm, saldıracaksanız çatıya gelin dedim. O anda konuştuğum kimse yoktu.

#8 - 13.07.2022 20:03
orada evimiz de yoktu, eve girmemizi gerektirecek bir durum da yoktu. kendini haklı çıkartmak için yalan söylemeni anlayamadım, eğer bu pmi sizden birine attıysan loglarına bakılır mı bilmiyorum ama yönetimi kandırmaktan da ceza almanı istiyorum. daha fazla ileti göndermeyeceğim.

#9 - 13.07.2022 21:53
Loglarım incelenebilir, teşekkürler.