Konu: [13.09.2022 - Sean Boswell] 3.2. - 3.8.  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 15:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean Boswell @hexerino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Marshall  @kevin0

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:48, 12/07/2022 - 20:29, 12/07/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 12/07/2022, 12:30 civarı aranma kaydı bulunan Sean Boswell'i kovalıyoruz, kovalamaca sonunda gişelerden geçiyor ve şehir dışına çıkış sağlıyor iki ekip kovalamaya devam ediyoruz, San Fierro gişelerinden geçecekken gişeler kapatılıyor, tekrardan geri dönüş sağlayarak tren raylarına atlıyor ve tren raylarından ilerlemeye başlıyor. Polisten kaçmak için tren raylarından aşağıya atlıyor, bizde güvenli bir yerden / daha güvenli bir şekilde iniş sağlıyoruz fakat yaptığı manevradan dolayı gözden kayıp oluyor. Bir süre arıyoruz tekrardan kovalamaca başlatıyoruz, aracının lastiklerine ateş açarak durduruyoruz, suya düşüyorlar. Arkadaşı ile birlikte kaçmaya başlıyorlar, bir süre sonra tamamen kayıp ediyoruz. Aracını departman garajına çekiyoruz. 20:29'da ise lobi talebi veriyor, gelen SMS'den sonra lobi katına iniş sağlıyorum ve karakterine kaçması için bir süre orada bekliyorum, aranma kaydı olduğunun ve daha yeni kovalandığının farkında. "Naber Sean?" gibi sorular yöneltiyorum, hiçbir şekilde karşılık vermeden olduğu yerde dönmeye başlıyor, /tackle komutu ile üzerine atlıyorum. Emote verecekken hiçbir şey olmamış gibi ayaklanıyor (emote ve benzeri komutlar yok) kaçmaya başlıyor. Yayan olarak kovalamaca başlatıyorum ve kovalamaya devam ediyorum, departmandan çıktığı gibi zıplayarak son hız kaçıyor. Bende kovalamayı bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğer IC hapis süresi de eklenecekse 180 dakika da konulması gerekiyor. Sistem üzerinde Kolluk Kuvvetlerine Direnmek ve Ehliyetsiz araç kullanma suçları bulunuyor.

#1 - 15.07.2022 02:59
Savunmaya gerek yok, her şey açıkça belli. Sonuçlanabilir teşekkürler.

#2 - 15.07.2022 04:18
Ceza verilecek.