Konu: DM  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeliydiler.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Reinald Vincent Kendrick Murphy @AliDagyikan @SecO

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol yapıyorduk, emote verip vurdular. Bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olayla ilgili en ufak bir alakam yok, Burnout'a gelip rol yapıyordum sadece arabamı modifiye ettirip gidecektim. Arkadaşlar düşmanları ve diğer sivilleri vurup gittiler.

#1 - 13.07.2022 09:49

#2 - 13.07.2022 13:23
Savunmamızı yapacağım.

#3 - 13.07.2022 14:26
Biz sadece araç modifiyesi için gelmiştik.

#4 - 13.07.2022 14:45
Selam dostlar, Burnout oluşumunun bölgesini bastığımız için ve kim kim seçemeyeceğimiz için orada rol yapan tüm Burnout üyelerini ve yanındakileri vurduk. O an ki durum ile kim kimden diye seçemezdik. Aktif çatışma bölgesinde şansız yakalandınız diyebiliriz. Bunun bir örneği Porchevo's birlik bölgesinde (Taverna) rol yapan tüm oyuncuları İdlewood'un baskın sırasında vurması gibi düşünebilirsiniz. Bahsettiğim örnek yaşandı zaten. Kısaca aktif çatışma bölgesinde şanssız bir biçimde yakalandınız diyebilirim. Savunmam bu kadar, iyi eğlenceler diliyorum. Sonuçlanabilir.  :palmiye: @breackner 

#5 - 13.07.2022 16:25
Selam dostlar, Burnout oluşumunun bölgesini bastığımız için ve kim kim seçemeyeceğimiz için orada rol yapan tüm Burnout üyelerini ve yanındakileri vurduk. O an ki durum ile kim kimden diye seçemezdik. Aktif çatışma bölgesinde şansız yakalandınız diyebiliriz. Bunun bir örneği Porchevo's birlik bölgesinde (Taverna) rol yapan tüm oyuncuları İdlewood'un baskın sırasında vurması gibi düşünebilirsiniz. Bahsettiğim örnek yaşandı zaten. Kısaca aktif çatışma bölgesinde şanssız bir biçimde yakalandınız diyebilirim. Savunmam bu kadar, iyi eğlenceler diliyorum. Sonuçlanabilir.  :palmiye: @breackner
Katılıyorum Zeruna adlı arkadaşımın savunmasını.

#6 - 13.07.2022 23:18

#7 - 13.07.2022 23:20
Dediğim gibi, savunmamı yaptım. Şanssız bir anda yakalandın diyebilirim. Kim Burnout'tan kim değil olay anında seçemem. İyi geceler.

#8 - 13.07.2022 23:57
Bir bölgeyi basıyoruz ve o an orada olan bir kişi ayırt edemiyoruz senin o bölgeden olduğunu yada olmadığını bilmiyoruz, sonuçta düşman olan bir bölgeyi basıyoruz bunu ayırt etmemiz imkanısz.

#9 - 14.07.2022 03:51
İyi güzel diyorsunuz da arkadaş olay yerinde çatışmada kalıp oradan oraya koştursam neyse diyeceğim. Ben kaçmaya çalıştım, ilk beni vurdunuz sanki düşmanmışız gibi.