Konu: ZLATKO KALINIC - PM UZERINDEN MIXING/OOC HAKARET  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.07.2022 23:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zlatko Kalinic @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing/OOC Hakaret

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK iken bir pm geldi, PM ise IC'de düşman olduğumuz bir taraftan geldi, yani çok ayıp şeyler bunlar olmaması gerekirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yani IC bir savaş durumunda karşı taraftan böyle şeyler gelmesi çok ayıp ve üzücü, bilemedim. Oyuna girip karakter vuruyoruz diye "enayi" oluyoruz.

« Son Düzenleme: 13.07.2022 00:16 katwen41 »

#1 - 13.07.2022 02:09
Evi basanların arasında sen yoktun bunu çok iyi biliyorsun. Kasparov hoodunda 3 tane DM atan arkadaş vardı bizim aquilayı spawn kill ile vurdular ve o yere düştü. Ardından ben girdim bana da spawn kill attılar fakat canım yüksek olduğu için Deagle ile içeri girip hepsini düşürdüm. O sırada @BatuhanC the Emperor 'e pm atacağım yerde sana atmışım, IDleriniz bir sayı farklıydı sonrasında düzelttim ve Batuya pm attım. PM'de size hakaret yok DM atan YRB arkadaşlardan bahsediyorum. Raporuma da @Kovalanke bakmıştı. Son olarak PM üzerinden kimseyi çağırmadım veya gelen giden olmadı. Zaten işi biz hallettik.

Fırsatı buldunuz, hiç kaçırmıyorsunuz maşallah.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 13.07.2022 12:57
Savunma yapılmış, olgun bir yanıt gelmiş @Hammarskjold 'den. Fırsata çevirmek değil amaç, o işleri ben çoktan geçmiş olabilirim. Sonuçlanabilir daha fazla ileti atılmadan.

#3 - 14.07.2022 02:37
Hangi durum olursa olsun, herhangi bir kişiye karşı bu tarz ithamlarda bulunmayın. Bu durumu tasvip etmiyoruz. İlk ve son uyarınızı bu konu üzerinden aldınız, tekrarında uyarı gelmeyecek. Bu denli tavırlarınızdan bir an önce vazgeçin.