Konu: Rolde /q, /sq + Mix.  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.07.2022 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bahir_Stojanovic @aquila the ripper  + DeJan_Kuzmanovic @Nightmare + Gordan Brevic @Troubadour  + Trevor Balasian @acarsthefinest   + Davor Matijasevic @Elunica  + Fayrug_Vesgeperon @tryngarfaruk  + Eliana Malvyn @FakeGlobal  + Hayrabed Zebunyan @Quiwy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucas_Leggio

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Aktif Rolde /q, /sq + Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile aktif roldeyiz, bizi alıp hoodlarına getirdiler, güzel rolumüze devam ediyoruz, mix yaparak polisin geldiğini birbirlerine söyleyip hemen q atıyorlar, bağlantı kopması yaşayan arkadaşlar, hepinizin mi elektriği gitti? internetiniz de sorun mu var? Farklı şehirlerdesiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada ki kaçan arkadaşların hepsinin q sunu alamadım chat loguma düşenleri attım, hepsinin geçerli sebeblerini merak ediyorum.

Ek açıklamalar(varsa):
Hepinizin farklı şehirde olduğunuzu biliyoruz arkadaşlar, güzel şekilde q atıp kaçıyorsunuz. Kaçmadım, rolüme devam ettim. Sİlahım gitti, beni kaldırıp orada bırakıp polis geldiği zaman q atıyorsunuz, silahımı geri talep ediyorum. Toxicliğe gerek yok, tek iletide açıklama yapabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 12.07.2022 23:23 crips »

#1 - 12.07.2022 23:27
Benim adıma tek bir kanıt bile yok, yazdığımdan da üzere Way Out'a giriyorum ve oradan kaçıyorum.

#2 - 12.07.2022 23:35
O yazıyı yazdıktan hemen sonrasında, VCPD Baskın atıyor, dışarıya doğru yöneliyorsun ki kaçman imkansız uzakta olduğun için q atıyorsun chatlog'uma düşmedi.

#3 - 13.07.2022 01:51
Polis baskın yazısı gelmeden q atıyorum, acil bir işim çıkıyor ve oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. SSler de sadece q attığımın chatlogu var yetersiz kanıt.

#4 - 13.07.2022 01:56

#5 - 13.07.2022 02:33
elunica adina yaziyom knk

o sırada zaten oyunum dondu afk bir şekilde duruyordum polis geldiğinide görmedim oyunu direk kapatmayınca bilgisayarımı kapattım  :minigun: :uzi: :palmiye: O:-) :tommy: :garip: :vice: :colt: :manifdog

#6 - 13.07.2022 02:35
rol esnasında deagle modu arıyorum, anlayacağın oyuna bakmıyordum. beğendiğim bir modu bulunca chatloga vesaire hiç bakmadan direkt /q atıp modu kurup geri döndüm. oyuna döndüğümde evin içerisinde polisler yoktu aksine dışarıdaydılar, dışarıya çıktım ve ortamı gözetleyip tekrardan eve döndüm. baskın için rolden kaçacak olsam /q yerine /sq tercih ederdim. iyi forumlar.

#7 - 13.07.2022 09:41
Merhabalar, Kanıtlar net arkadaşlar. Karakterler ceza alacak.