Konu: Sefa247 - OOC mafyacılık, Ortak Nezaket.  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.07.2022 16:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sefa247 - Daniel Caligiuri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.07.2022 - 03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız forum üzerinden yaptığı ihlalleri kabullenemiyor ne yazık ki, bu yüzden OOC mafyacılığa başvurarak forum üzerinden millete racon kesip tehdit ediyor.  :garip: Bu tarz kinli davranışlarından umarım kurtulur, daha yeni başladığım bir birlikten bu kadar korkup bu cümleleri sarf etmesi..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arkadaş forum üzerinden küfür edemediği için discord'a çağırıyor :p, Benim yaptığım legal roller üzerinden ima yapıyor.  :garip:
Spoiler: GösterGizle

Sefa dostumuz burada OOC mafyalığına devam edip, beni twitter rapçisi sanıyor.  :garip:

Sefa dostumuzun bu tarz cümleleri garip & yanlış, ortak nezaketi fazlasıyla aşıyor.  :garip:

Ek açıklamalar(varsa): Diğer arkadaşları gibi sakin kalsaydı, bu konu bu kadar uzamayacaktı. Kendisi OOC olarak milleti tehdit etmeyi tercih ediyor, diğer arkadaşları adına üzüldüm açıkçası. En ağır cezayı alsın.

#1 - 12.07.2022 16:07
Bu arkadaşımızla daha fazla polemiğe girmeye gerek yok, sadece savunmasını yapsın ve diğer arkadaşları lütfen bu konuya ileti atıp da kirletmesin. Arkadaşımız savunmasını yaptıktan sonra sonuçlanmasını bekleyebiliriz, iyi eğlenceler & iyi forumlar.  :o

#2 - 12.07.2022 16:09
Moderatöre rapor ettim arkadaşımızın mesajlarını, şikayet arşive atılabilir. Kilit & Arşiv.  :garip:

#3 - 13.07.2022 11:45
K&A.