Konu: Kevin Andrea [12.07.2022] Meslek aracını kişisel kullanma  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 12.07.2022 15:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin_Andrea @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.07.2022 - 15:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracını kişisel kullanım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek aracını kişisel kullanıyor kişi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 12.07.2022 18:29
Olay tamamen yanlış anlaşılma, meslek aracını başka birisi şikayet açan kişinin mekanını tam önüne koymuştu, tam kapı girişine, bende orada kalabalık yapmasın diye biraz arkaya çektim, kişi benim meslek aracını kişisel kullanmadığımı gördü, ki meslek aracı oraya gelmeden önce ben oradaydım, kişi de bunu gördü, ben onu sadece orada kalabalık yapmasın diye biraz arkaya çekip bıraktım. Hiçbir şekilde kullanmadım ki ona kalana kadar biraz arkada ss'te görünüyor beyaz premier var o araç bana ait ve o yere kendi aracımla gördüm, kişi bunu bilerekten şikayeti ne anlamla açtı anlamadım, ihlalleri tümü ile reddediyorum. Gerekirse o bölgedeki kameralara bakılabilir.

#2 - 12.07.2022 18:32
Olay şahidiyim, orada kişi meslek aracını kişisel kullanmadı ve oraya getirmedi, araç tam iş yerinin önünde olduğu için biraz geriye çekti kalabalık yapmasın diye, açan kişi ne amaçla açtı bilmiyorum rolde bende vardım ve kişisel araçlarımızla geldik meslek aracını amacını dışında kullanmadığını ben ve bir çok kişi gördü zaten.
« Son Düzenleme: 12.07.2022 18:34 TRutku58 »

#3 - 12.07.2022 18:39
Olay şahidiyim, kişi oraya kendi aracıyla geldi, meslek aracını sadece biraz geriye çekti, kişi ne amaçla şikayet açtı bilmiyorum.

#4 - 12.07.2022 19:00
Arkadaşlar lütfen sakin olun, yalnızca kişinin meslek aracını kullandığını görüp ss alıp şikayetimi açtım. ''kişi ne amaçla şikayet açtı bilmiyorum'' gibi iğneleyici cümleler kullanıp tansiyonu artırma eğiliminize anlam veremedim. Gerek yok böyle şeylere. Ayrıca UtkuJR savunmasını yapmış, admin haklı görür veya görmez sizlerin olaya dahil olmasınıda anlamadım. İyi forumlar.  :vice:

#5 - 12.07.2022 20:12
Savunma yeterli görünüyor.