Konu: Edward Arziani - RK İhlali  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.07.2022 01:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward Arziani @hasaninhothemonarch 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi birinci SS'te görüldüğü üzere saat: 23.26'da vurulup yaralıya düşmüştür. Fakat RK süresi bitmeden gelip
bana ateş açmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk kanıt:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.07.2022 03:11
Spoiler: GösterGizle

Arkadaş gaza gelmiş, tek başına 15 aktif gösteren hoodu hilesiyle birlikte basıyor. Şaşırmamak lazım, 20. defa ban yiyip tekrar sunucuda hesap oluşturup devam eden arkadaş. RK yapmaya da devam ediyor. 20 dakika aralıklarla 2 kez hood bastı, tek başına. @Justice rolü izliyordu. Süresi geçmeden de oyundan çıkış sağladı.
Şikayete Hood baskın ihlali Fear RP ve Rolde Quit eklendi.

Bu ihlalleri yapan kişi birliğin R19'u, bunu da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 12.07.2022 03:30 Ejobarito »

#2 - 12.07.2022 03:13
@hasaninhothemonarch 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 12.07.2022 03:28

Videonun her dakikasını etiketlediğim gibi justice destekleyecektir, rolün takibindeydi. Video için teşekkürler.  ;) [Yedeklendi]

#4 - 12.07.2022 07:05
kanıtların söylediklerini desteklemiyor, akşama savunma yaparım

#5 - 12.07.2022 10:47

Arkadaş gaza gelmiş, tek başına 15 aktif gösteren hoodu hilesiyle birlikte basıyor. Şaşırmamak lazım, 20. defa ban yiyip tekrar sunucuda hesap oluşturup devam eden arkadaş. RK yapmaya da devam ediyor. 20 dakika aralıklarla 2 kez hood bastı, tek başına. @Justice rolü izliyordu. Süresi geçmeden de oyundan çıkış sağladı.

Bu ihlalleri yapan kişi birliğin R19'u, bunu da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.
Hile olduğunu düşünüyorsan şikayet aç, burda cavlama. İnan eline bir şey geçmeyecek.

#6 - 12.07.2022 14:31

Hile olduğunu düşünüyorsan şikayet aç, burda cavlama. İnan eline bir şey geçmeyecek.
Alakan olmayan yerlere yanıt atma, konuşma

#7 - 12.07.2022 14:33

şahit değilsin bir şey değilsin olayla alakan yok sen niye atlıyorsun şikayete?

#8 - 12.07.2022 14:34

şahit değilsin bir şey değilsin olayla alakan yok sen niye atlıyorsun şikayete?
Şikayeti ben açtırdım, alakan olmayan şeylere yanıt atma, konuşma

#9 - 12.07.2022 18:05

Silah ile yaralandığımın bir kanıtını atarsan sana daha net bir savunma yapabilirim. Bug ile yaralandığımı hatırlıyorum. Rapor atıp kurtulmaya çalıştım, uzun süre ilgilenilmedi. Fırsattan yararlanıp RK şikayeti açıyorsunuz.

Polis ile mi rol yapıyorum? Sizlere atak düzenledim, vurdum ve devam ettim. Gecenin bir saati siz karşılık vereceksiniz diye beklemek mi zorundayım?  :garip: Polis değilsin, sizi beklemek zorunda da değilim. Yaralanıp quit atsaydım haklı olabilirdiniz fakat öyle bir şey yaşanmadı.

Hood baskın ihlali yaptığımızı düşünmüyorum. Bölgenizde sadece bu arkadaş vardı ve ateş ettik. Bu durumdan haberdar oldunuz ve discord üzerinden iletişim kurup oyuna giriş yaptınız. Güvercin ile haber gönderilmiş olamaz.
İhlal yapmadığımı iddia ediyorum.

Hile konusuna gelecek olursak da öyle bir durum mümkün değil. Şikayet açarsanız savunma yaparım.

Thomas ile PM üzerinden konuştuğum her şey OOC. Rolü şekillendirecek şeyler değil, şikayet açmadan söylemek istiyorum.
« Son Düzenleme: 12.07.2022 18:10 hasaninhothemonarch »