Konu: KÜÇÜK KIZA ŞİDDET İDDİALARI VE SOCIAL'DAKİ KARMAŞA!  (Okunma sayısı 680 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2022 19:25
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

ŞİDDET İDDİALARI VE SOCIAL'DA YAŞANAN BÜYÜK OLAYLAR! BİR EV YAKILDI! NELER OLUYOR? KİM NELER SÖYLEDİ?  
Yayımlanma: 11 TEMMUZ 2022, PAZARTESİ, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

Vice şehri, 10 Temmuz gününde ilginç gelişmelere sahne oldu. Vice Social'da şehrin tanınan yüzleri ve birçok hesap tarafından #ÇOCUKLARAŞİDDETEHAYIR hashtagi ile bazı gönderiler atıldı. Bu gönderilerde VCPD memuru olan iki kişinin 13 yaşında bir kız çocuğunu baton ile saldırdığı iddia edildi. Bu iddia sonucunda Vice Social adeta karıştı. #ÇOCUKLARAŞİDDETEHAYIR gönderilerine karşıt gönderi atanlar da olunca sözlü atışmalar en üst düzeye ulaştı. Özellikle RONIN grubunun solisti Caine Blackhand ve eski VCPD Memuru Kevin Paul arasında yaşanan atışma oldukça ilgi çekti. Bu konuya daha sonra geleceğiz.

Şiddete uğradığı iddia edilen Lilly Ashley, Vice News'a konuştu!
Vice News ekibi olarak, VCPD'den iki kadın polisin baton ile saldırdığı iddia edilen 13 yaşındaki Lilly'i ve yakını Jeremiah'ı Vice News binasında ağırladık. Lilly ve yakını Jeremiah, yaşanan olayı kendi pencerelerinden şu şekilde aktardı:

Lilly ve yakını Jeremiah'ın açıklamaları için tıkla!
Spoiler: GösterGizle
Lilly Ashley: Elitza diye bir ablam var, beni gezintiye çıkarmıştı. Gezinti esnasında bir apartmanın önünden geçiyorduk, apartmandan bir kaç kişi elinde çuval ile çıkıyordu, yüzünde maskeler vardı. O esnada polis geldi, maskeli adamlar kaçtı. Elitza abla ile beni bir anda tuttular. Araçtan indirdiler.., üzerimizi aramaya başladılar. Ben de suçsuzum diye bir anda memuru ittim ve koşmaya başladım. Koştum, koştum. Bir ağacın tepesine çıktım. Bir anda silah sesi geldi ve ben ağaçtan düştüğümü hatırlıyorum.  Beni aldılar. Elitza ablayı ise görmedim, departmana giderken benle alay ettiler. Alay eden o iki memur,, kadındı. Departmana geldik, beni kodeslere indirdiler. Kodeslerde alaycı konuşmaya devam ettiler, bende o anda sinirime yenik düştüm. Bir memurun yumurtalıklarına tekme attım. Ondan sonra diğer polis eline baton alıp beni yerde defalarca patakladı. Şimdilik bu kadar.

Lilly'nin yakını Jeremiah: Bu olaylar fazlasıyla saçma, birincisi bir çocuk nasıl bir evi soysun? Çuval zaten kız kadar. İkincisi ufacık bir çocuğa silahla ateş etmek ne? Üçüncüsü o çocuğa herşeyi yaptıktan sonra "Bize vurdu" Demek nasıl bir şey? Ne sanıyorlar bunlar kendilerini? Bana bunu açıklasınlar, VCPD denilen topluluk. Tanrının oğrullarıyız diyip duruyorlar. İnandığınız tanrı çocukları dövün mü diyor?  Bu olay kime gidiyorsa gitsin. Görevden alınmalarını rica ediyorum.

Bu polislerin isimlerini kendilerine sorduk ve bize Alyvia Violett ve Alina Malkova isimlerini söylediler.
Bu iddialardan sonra Vice News olarak bu iki memura da söz hakkı doğduğunu düşünerek kendilerine gittik, Alyvia Violett ile bir konuşma gerçekleştirdik.

Alyvia Violett'in açıklamaları için tıkla!
Alyvia Violett: Lilly mi? Şu Idlewood'da takılan serseri mi? Evet. Kodeslerde sevk için beklerken bana saldıran kız.

Venus Krisfaren: İddia edildiğine göre size saldırmış, siz karşılık vermişsiniz ve onu yere serdikten sonra Alina Malkova isimli memur, kızın üstüne tükürmüş.

Alyvia Violett: Ben yerdeydim. Malkova ise doğal olarak karşılık verdi. Tükürdüğünü bilmiyorum. Yani yerde kıvranıyordum. Kız benim özel bölgeme vurdu. Daha sonra da tekmeledi. Yere düştüm. Ve güç seviyesi bir'i uyguladık. Yani memura saldırdığı için baton çekildi. Bu durumda bu şiddet değil. Ama tükürmek... buna bir yorum yapamam. Suçlular kim olursa olsun bizim için aynıdır.  Kız bana saldırdı, biz de karşılık verdik. Alina Malkova çok kibar birisi, daha önce onunla ilgili böyle bir olay yaşamadım. Bakın, suçluları biz ikiye ayırırız. Bir normal suçlu. İki ağır suçlu. O kız bir ağır suçlu. Yaptığı şey hırsızlık. Bu çok büyük değil. Ama yanında bir memura saldırı var. Bunu biz görmezden gelemezdik. Ne yani? Bize silah çekse küçük diye vurmasına izin mi vereceğiz? Hadi ama!

Bruno Cantona: Lilly tam olarak ne yaptı da siz bu kadar saldırgan bir tavır sergilediniz? Lilly'in dediğine göre dövmeden önce de çok sert bir tavrınız varmış. Arkadaşı Elitza ile beraber yakalamışsınız, bu doğru mu?

Alyvia Violett: Bir şey yaşanmadı öncesinde. Kendisi teslim oldu.  Elitza suçsuz olduğu için kendisini bıraktık. Daha sonrasına Lilly bize kodeslerde saldırdı, küfürler etti. Beni yerde tekmelemesi bence ona bu gücü uygulamak için yeterli bir sebep.

Bruno Cantona: Lilly hırsızlığı kendisinin yapmadığını, apartman önünde maskeli adamların yaptığını söyledi.

Alyvia Violett:  O zaman neden kaçmış? Orada kimse yoktu, sadece onlar vardı. Başkaları olsa CCTV'ye yansırdı. CCTV bende kaydı olamaz, rütbelilerde yani teğmende vardır. Kodeslerdeki olayların kayıtları duruyor. Lilly sizlere yalanları sıralamış. Lilly'in haklarını okudum. Daha sonra üst araması yaptık. O sırada saldırdı. Hiçbir şekilde hakaret etmedim. Ona 1.7'den ceza keseceğimizi söyleyince o bize küfürler etti. İşinize yarar umarım bu bilgiler. Gerçi yapacağınız haber ne bana ne de Memur Malkova'ya bir dönüşü olmaz. O yüzden PD olarak rahatız. Çünkü gerekeni yaptık.

Olayın VCPD ve küçük Lilly tarafından anlatımı bu şekildeydi. Peki bu olay Vice Social'a nasıl yansıdı? Vice Social'da Caine Blackhand ve Kevin Paul neden kavga ettiler? Kevin Paul'un kız arkadaşının evi neden yakıldı, kim yaktı? Kevin Paul ve Caine Blackhand de bu konu ile ilgili sadece Vice News'a konuştular.

Kevin Paul: Kız arkadaşımın evini RONIN grubu yaktı! Detaylı açıklama için tıkla!
Kevin Paul: Eski bir polis memuruyum, bu doğru. Social'da çocuğa şiddete hayır adında bir tag gördüm. Departmanda işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum.

Venus Krisfaren: Bildiğim kadarıyla Kevin bu olayla ilgili sosyal medyada bir paylaşım yapıyor ve bir grup tarafından evi saldırıya uğruyor. Yanlış söylemiyorum değil mi Kevin?

Kevin Paul: Evet, bu şekilde ilerliyor. Gönderinin altında şu çıkıp bağırarak şarkı söyleyen uzun saçlı eleman geliyor, benimle tartışıyor. Belli ki epey gerilmiş. Olayın failinin o olduğunu düşünüyorum zaten, saldıran kişi o. Geldikleri araçtan, araçtan inen kişilere kadar bütün detaylar şuan departmanın elinde. Aksi bir görüş bildirdim, evin önündeki sevgilime saldırmışlar. Evet, bunu iddia etmiyorum. Direkt onlar! Bugün Ceina HandBlack, bir paylaşım yaptı. Caine; evimin saldırıya uğradığını belirten bir paylaşım yaptı. Onunla geçmişte bir sorunum yoktu. Üniforma altında denk gelip, bir şey yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum. Hatırlamıyorum. Departmandan ayrılmamın özel bir nedeni yoktu. Sadece kendime daha fazla vakit ayırmak istedim. Hala yeminli bir polisim. Kız arkadaşımın Caine Blackhand ile bir bağı yok, bundan eminim. Lilly'in de şiddete uğradığını da sanmıyorum. Polisler durduk yere kimseye vurmaz, vuramaz.

Kevin Paul'dan sonra Caine Blackhand'i Vice News binasına çağırdık, kendisi sadece Vice News'a yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:
RONIN grubu solisti Caine Blackhand'in açıklamaları için tıkla!

13 yaşındaki Chicago Bulls favori takımı olan bir kız çocuğunu copla döven polisi öven, bu eyaletin sanatçısına söven o kişiye iyi olmuş, orada değildim, benimle de bağlantısı yoktu, ama orada olsam ben de yakardım. Ben üniversite konserinde kulisteyken, o kız kulise gizlice sızmaya çalışmıştı. Orada da siyahi polis alıp onu yere atmıştı Alycia Kasparov kurtarmıştı kızı. Kız benim garajıma geliyor, bizim garajda müziğimi seven fanboylar dolu Staz, Salire falan... Buraya gelip oynarlar, yakını Jeremiah'ı da tanırım, kızı burada oynasın, gece rahat uyusun diye bize bırakırlar. Bizim mekanımız kavgadan uzak, eğlenceli bir yer. Lilly bana gelip durumu anlattı. Sinirlendim ben, en sevmediğim şey kırmızı çizgilerimden biri ırkçılık. Aldım elime telefonu başladım adama sövmeye, sonra soğudum işte hevesim geçti.  İyi olmuş! Irkçılık ideolojik bir düşünce değil psikolojik bir rahatsızlıktır benim gözümde. Adamın evi ile benim evim arasında üç blok varmış zaten. Ben itfaiye sesine uyandım. Ya ismini "muzlu milkshake Kevin Paul" yapan adamın dediğini ne kadar dikkate alacaksınız?  Adamın social hesabının ismi "çikolatalı milkshake içen Kevin Paul" yani departman mensubu bir de bu adam. Yanan ev onun üstüne, bölgede olan Japon motorcular var, onlara sorabilirsiniz. Siz yine de belediyeye sorun bu konuyu.

Yapılan açıklamalar bu şekilde. Biz Vice News olarak konu hakkında tarafsızlığımızı koruma ve yorum yapmama kararı aldık. Fotogaleri bölümümüzde Kevin Paul ve Caine Blackhand'in Vice Social'da yaptığı atışmanın bir kısmını sizlere aktarıyoruz. Bu olayın yorumunu Vice halkına bırakıyor, barış dolu günler diliyoruz...
FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Bruno Cantona & Venus Krisfaren & Julya Yalenchka
KAMERA
Bruno Cantona & Venus Krisfaren & Julya Yalenchka

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 11.07.2022 20:01 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.07.2022 19:26

Yorum bırak!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.07.2022 19:29

Rumuz: gercekrockstar
Yorum: vice şehri polis departmanı göreveee!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.07.2022 19:40

Rumuz: mylovecats
Yorum: yazık
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 11.07.2022 19:57

Rumuz: forzaferrari
Yorum: bizi korumasını beklediğimiz insanlar küçücük bir kızı mı dövüyor?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 11.07.2022 20:07

Rumuz: venus
Yorum: ne yani, polis memuru küçücük bir kızdan dayak mı yedi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 11.07.2022 20:24

Rumuz: 0x0cca.fr
Yorum: Halkın öfkesini görmezden gelmeyin, yoksa yangınlar hiç sönmez.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 11.07.2022 20:55

Rumuz: Kevin Paul
Yorum: Çikolatalı süt istiyom.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 11.07.2022 21:03

Rumuz: VCPDOnly
Yorum: bağırıp boğazını yırtarak şarkı söyleyen terörist yapmışlar, VCPD sallanamaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 11.07.2022 23:00

Rumuz: gercegibilmeyenadam
Yorum: Çocuk döven polis mi olur? Bunları hapishaneye gardiyan yapın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok