Konu: [11.07.2022 - Leopold Braunschweig] RK, Fear RP & Retarted RP  (Okunma sayısı 81 defa)

#0 - 11.07.2022 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leopold Braunschweig / @Asilberkk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Penelope West & Hanzel McCarty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2022 / 00.50 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, Fear RP & Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın gerçekleştiği saatden yaklaşık yirmi dakika önce bahsi geçen karakteri memura saldırı ve memure direnmekten tutuklamak üzere departmana getirdik. İlk anlarda da RKlandıktan sonra kalkıp vurmaya devam ediyordu. Sanırım burayı singelplayer sanıyor. Daha sonra öncü birim West ve McCarty ekipleri kodeslere getirdi karakteri, geldiğimde hâlâ sevk olmamıştı ve Leo karakteri oyunu singelplayer oynamaya devam ediyordu. Aynı emoteu yaklaşık 4 defa vererek yerden kalktığında bize saldırdı. Elimde sadece üç defasının görüntüsü var. Elleri kelepçeli ve darp dilmiş bir karakter RK kuralı olmasa bile nasıl kalkıp böyle hareketler yapabilir. Arkadaş umarım jail süresini beklerken singelplayer hasretini giderir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Penelope West'in aldığı video ((tıklayın))
Benim alabildiğim ilk ekran görüntüsü ((tıklayın))
Benim alabildiğim ikinci ekran görüntüsü ((tıklayın))

Ek açıklamalar(varsa): OOC olarak sinirdenn bilgisayarı yumruklamana gerek yok. Yeni bir monitör ya da bir klavye almana gerek yok. Ekonomi zaten oldukça kötü, sinirlenmemeye çalış. Sen, senin karakterin değilsin. Karakterin aşağılanıyorsa ya da hapse gidiyorsa sen OOC'de öyle olmuyorsun.

#1 - 11.07.2022 01:48
Şahitliğimi onaylıyorum, rol her ne kadar baltalanmış olsa da yine de bir şey demeyip devam ettirdik fakat en sonunda gerçekten bunalttı, dört-beş kere RK ihlali yapıldı ve buna rağmen yine de rolü bölmek istemeyip IC olarak müdahale seviyesini arttırdık (biber gazı > cop > tabanca ile bacağa silah ateşleme) yine de rol baltalanmaya devam etti. Yapılan şeyin çok can sıkıcı olduğunu belirtmek istiyorum.

Eklemek istediğim bir şey daha var eğer arkadaş OOC ceza alacaksa IC ceza süresinin de eklenmesine gerek yok, 400 dakikalık hapis işlemini kendisine uyguladık.

#2 - 11.07.2022 01:50
Eklemek istediğim bir şey daha var eğer arkadaş OOC ceza alacaksa IC ceza süresinin de eklenmesine gerek yok, 400 dakikalık hapis işlemini kendisine uyguladık.
Eğer karakterin IC jail süresi bitmeden şikayet sonuçlanırsa, süresi jail süresine eklenebilir.  :)

#3 - 14.07.2022 02:54
Ceza verilecek.