Konu: Calvin Murphy | Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 09.07.2022 21:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RevanChista 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SouthSide üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP, Retarted RP, NON-RP, hatalı komut kullanımı, ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar, oluşuma kendilerince ateş edip kaçıyorlardı. Kendilerini yakalayıp vurduk, sonrasında olan durumlar içler acısı. Hayatımda bu kadar kötü esir rolü yapan birini daha görmedim.
Zaten yetkili kişi tarafından "Calvin Murphy" adlı oyuncu CK oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Yaptığı bütün Fear RP ihallleri:
Spoiler: GösterGizle
1)Vurulan karakter, yakasından tutulup fırlatılıyor. Bundan hemen sonra karşımızda sigara yakıyor. ???

2)Rezil diyerek kahkaha atıyor, karakteri üç defa vuruldu.

3)R20 karakterle konuşurken, aptal demeye devam ediyor.

4)"Sizi tanımıyorum oğlum, en büyük biziz" yerde yatıyor, onca mermi yemiş hala daha kendini yücelterek konuşmaya devam ediyor.

•Retarted RP + NONRP
>Şahısın karakteri 20 yaşında, hitboxu küçük yaşlı bir skini almış.(RetartedRP)
>Yaşlı skini aldı diye yaşlıymış gibi rolü sürdürmeye devam etti. (NonRP)
Karakterinin yaşı 20'li yaşlarında fakat hitbox'u küçük bir yaşlı skin giymiş. (Retarted Rp)

"Yapma oğlum yaşlıyım?" yaşlı rolünü sürdürüyor.  ::) (NonRP, karakteri 20 yaşında)

•Hatalı Komut /ame
Şahıs çok garip bir emote veriyor.

•Ortak Nezaket kuralı, kışkırtmaya çalışmak
-Görüldüğü üzere, arkadaşı rolde afk atıyor. Kaçırılma rolüne kadar saatlerce elinde silahla birlik üyelerini kovaladığı için kendisine bu cevabı verdim.
"Sakin ol samp adam" diyerek kendini komik zannediyor, rol yaptığımızın farkındayız. Siz rol zevkimizi sömürmediğiniz sürece her türlü role açığız.

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs 32 level, ama gerçekten rol desteğe ihtiyacı var. O rolde kendisi raporumuz üzerine CK olmuştur. Gereken ceza uygulanırsa sevineceğim.
 [09.07.2022] Calvin Murphy adlı karakter Justice isimli yetkili tarafından CK sebebi ile 99999 dakika cezalandırıldı.

« Son Düzenleme: 09.07.2022 21:53 meriawam »

#1 - 09.07.2022 22:17
bende ''Otuz iki'' (32)  :D levelıma kadar bu kadar kötü rol yapan adamlar görmedim gülünç durumda olduğunuzdan dolayıda fear-rp kurallarına uymamışımdır belki onunda bedelini ck olarak ödedim zaten ayrıca ithamlarının hepsi incelenirse hepsinin boş beleş fırsattan istifade olduğunu görebilirsiniz. Karakterine karşın aptal vs. bir söyleminde bulunmamışım aksine düşündürücü diye üstü kapalı bir laf atmışım ortaya ekran görüntülerinin çoğu yetkililer tarafınca dikkatlice incelendiğinde ithamlarının ve ekran görüntülerinin nasıl ters düştüğünü görebilirsiniz, iyi forumlar.

#2 - 09.07.2022 23:02
@RevanChista Dostum, adına atılan binlerce şikayet birikti ve sen hala aynı forum üslubunu aynı rol hatalarını sürdürüyorsun gerçekten amacını anlamış değilim oynadığın oyundaki insanların huzurunu bu kadar OOC şekilde bozmak cidden senin hoşuna mı gidiyor? Senden son bir kez forum üslubunu ve OOC tavrını değiştirmeni rica ediyorum. Biz sana karşı saygılı konuşuyoruz, buradaki kimseye rol bilgisi yokmuş gibi muamele yapmana gerek yok ki zaten rol bilgimizi vurulduktan daha 10 saniye geçmeden benimle konuşup kahkaha atarak rol yapan, dm çıkacağı zaman hitboxu küçük bir skin alan bir insandan öğrenmeyeceğiz, kimsenin de öğrenmesini istemiyoruz. Bana önceki şikayetlerden birinde amacımın sadece DM olduğundan şüphelendiğini söylemiştin ama ben daha önce hiçbir zaman bu tarz ihlaller gerçekleştirmedim. Tek amacın OOC hasımlarını(ki benim hasmım değilsin) küçük düşürüp aşağılamak onlara huzursuzluk vermek laf dalaşına girmek. Böyle bir platformda oyun oynamayı düşünüyorsan bu eylemlere çeki düzen vermeni öneriyorum. İyi forumlar.

#3 - 09.07.2022 23:29
5 yılı aşkındır illegal rol yapıyorum, hiç legal rol yapmadım ve bu arkadaş gerçekten hayatımda gördüğüm en toxic kişiliğe sahip. Karşısına rol imkanı tanımamak ve onları rolden soğutmak için elinden geleni yapıyor. Gerçekten bir oyun oynadığımızı unutmuş durumda, artık OOC rol yapıyor. Oyun içi, forum üslubuna baktığımızda ise ne kadar toxic, aykırı bir kişilik olduğunu görebiliyoruz. Hayatımda gördüğüm en rezalet esir rolünü yaptın ve şimdi de burada bizim rolümüzü sorguluyorsun. Gerçekten rol desteğini geçtim OOC psikolojik destek almanı öneriyorum. Fear-RP'e uymadığın için zaten CK oldun lakin biz yaptığın rezalet ve utanç verici rollerden de ceza almanı istedik. Vurulduğun andan itibaren CK olduğun ana kadar yaptığın rollerin hiç birisinin bir mantığı yoktu. Ekran görüntülerini atardım fakat meriawam'ın attıkları ceza almana yeterli olacaktır. Umarım bir gün oyun oynadığını hatırlarsın.
Çevrendeki insanlara sabır diliyorum, daha fazla bu şikayete yazmayacağım.

#4 - 09.07.2022 23:32
5 yılı aşkındır illegal rol yapıyorum, hiç legal rol yapmadım ve bu arkadaş gerçekten hayatımda gördüğüm en toxic kişiliğe sahip. Karşısına rol imkanı tanımamak ve onları rolden soğutmak için elinden geleni yapıyor. Gerçekten bir oyun oynadığımızı unutmuş durumda, artık OOC rol yapıyor. Oyun içi, forum üslubuna baktığımızda ise ne kadar toxic, aykırı bir kişilik olduğunu görebiliyoruz. Hayatımda gördüğüm en rezalet esir rolünü yaptın ve şimdi de burada bizim rolümüzü sorguluyorsun. Gerçekten rol desteğini geçtim OOC psikolojik destek almanı öneriyorum. Fear-RP'e uymadığın için zaten CK oldun lakin biz yaptığın rezalet ve utanç verici rollerden de ceza almanı istedik. Vurulduğun andan itibaren CK olduğun ana kadar yaptığın rollerin hiç birisinin bir mantığı yoktu. Ekran görüntülerini atardım fakat meriawam'ın attıkları ceza almana yeterli olacaktır. Umarım bir gün oyun oynadığını hatırlarsın.
Çevrendeki insanlara sabır diliyorum, daha fazla bu şikayete yazmayacağım.

Çevremde ki insanlarla çok mutluyuz ha birde sevgilim var  ??? :D sosyale döküceksen ondan dolayı çevreme sabır dilememelisin.
« Son Düzenleme: 09.07.2022 23:34 RevanChista »

#5 - 09.07.2022 23:34
@RevanChista Dostum, adına atılan binlerce şikayet birikti ve sen hala aynı forum üslubunu aynı rol hatalarını sürdürüyorsun gerçekten amacını anlamış değilim oynadığın oyundaki insanların huzurunu bu kadar OOC şekilde bozmak cidden senin hoşuna mı gidiyor? Senden son bir kez forum üslubunu ve OOC tavrını değiştirmeni rica ediyorum. Biz sana karşı saygılı konuşuyoruz, buradaki kimseye rol bilgisi yokmuş gibi muamele yapmana gerek yok ki zaten rol bilgimizi vurulduktan daha 10 saniye geçmeden benimle konuşup kahkaha atarak rol yapan, dm çıkacağı zaman hitboxu küçük bir skin alan bir insandan öğrenmeyeceğiz, kimsenin de öğrenmesini istemiyoruz. Bana önceki şikayetlerden birinde amacımın sadece DM olduğundan şüphelendiğini söylemiştin ama ben daha önce hiçbir zaman bu tarz ihlaller gerçekleştirmedim. Tek amacın OOC hasımlarını(ki benim hasmım değilsin) küçük düşürüp aşağılamak onlara huzursuzluk vermek laf dalaşına girmek. Böyle bir platformda oyun oynamayı düşünüyorsan bu eylemlere çeki düzen vermeni öneriyorum. İyi forumlar.

Kendini dalga geçtirecek pozisyana getiriyorsun https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133080.0
ayrıca açtığın şikayettende ne kadar ciddiye alınacak bir insan olduğun anlaşılabiliyor https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133074.0
tarafımca daha yanıt gelmeyecek güzel arkadaşlar, iyi forumlar

#6 - 09.07.2022 23:58
Benim kendimi ciddiye aldırmayı hedeflediğim kitle emin ol sen ve senin gibileri değil. Ben sana karşı en başından beri gayet saygılıydım ancak senin ne saygıdan haberin var nede bir oyun oynadığımızdan. Geçipte bana "elin kolun yok" "gülmekten karnıma ağrılar girdi" diyince ciddiye alınacak bir insan mı oluyorsun ya da gerçekten insanların gözünde beni düşürmeyi becerdiğini mi sanıyorsun? Eline geçen hiçbir şey yok dostum, kendi kendini düşürdüğün bu şikayetteki SS'lerle ve bundan fazlasıyla kanıtlarıyla gözler önünde.

Sana son bir tavsiye, insanlara bu kadar kolay kinlenme.
Oyunda bu sana belirli derecede zarar verir ancak kafanı monitörden kaldırdığın anda bu kadar kolay kin besleyebilmenin sonuçlarını çok kötü şekilde görürsün.

#7 - 10.07.2022 00:12
oyun kurallarından bir habersin, açtığın şikayetle altına yazdığın açıklaman o kadar birbirine bağdaşmıyor ki burada kimin kinli olduğunu görebiliyoruz.
ayrıca sonrasında benim sana, yaptığın kural ihlali kapsamında açtığım şikayetin yanıtına alt tarafı oyun oynuyoruz diyip geçiştirmende garibime gidiyor.
birbirinizle çelişmeyi bırakın, insanlarada nasihat vermeden önce aynaya bakıp kendinizi sorgulamanızı isterdim ama nerede o günler :garip:

(yanıt atmayında 1 ay sürmesin sonuçlanması canlarım)

#8 - 10.07.2022 00:14
Oyun kurallarından bir habersin diyor ancak altına ileti bıraktığımız şikayetteki ss'ler hiç vicdanını sızlatmıyor.

#9 - 10.07.2022 00:28
Chat yapıp uzatmanın manası yok, savunma yapmayacağını söyledi. Gerisi yetkiliye kaldı.