Konu: Ortak Nezaket + YKI  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2022 16:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jyreese Banks - @feltor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/07/2022 - 12:35:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali ve Ortak Nezaket.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Arkadaşla herhangi bir rolum yok bana aniden pm atarak adam mı topluyorsun tarzından cümleler kuruyor, neden sana karşı adam toplayayım diyorum, toxicliğe devam ediyor, Rodeo bölgesine geliyor neden geldiğini soruyorum bana "düşmanımı tanıyorum" diye karşılık veriyor, araçtan iniyorum bisikletinden iniyor silahını çektiğini gördüm anda emotemi verip ateş açıyorum, biraz çatıştıktan sonra arkadaşı bölgemde düşürüyorum, yaralı süresi bittikten hemen sonra kalkıp bunny hop yaparak bölgeden hızlı bir şekilde uzaklaşıyor, 1-2 dakika sonrasın da tekrar arkadaş ile karşılaşıyorum ve bu sefer de bisiklet ile devam ediyor. Bu rolden öncesinde arkadaş bana pm atıyor, oyunda birlik adamlarımın olmadığını anlamaya çalışıyor, olmadığını anlayınca tek başına bu harekete kalkışıyor, bunu bir sivil olarak onaylı bölgemde yapıyor, keşke ilk önce role girip sonrasında pm atsaydın, rol bilginize kalmış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
PM atması ve uslüb.
Spoiler: GösterGizle

Yaralı düştüğüne dair kanıt.

Bunny HOP ve 3 dakika sonra bisiklet ile gezdiğini görüyoruz.

Ek açıklamalar(varsa): Tek bir savunma istiyorum, toxicleşmeye de gerek yok, iyi forumlar.

#1 - 09.07.2022 22:13
yazık oglum kafana, birlik oyle duruyor. rol desen o da yoktur, neyse sonuçlanabilir.

#2 - 09.07.2022 22:17
sıkmadan önce çilek yiyor, adminler buna bakar büyük ihtimal. ayrı bir şikayete gerek yoktur, emote veriyorum hemen ağzına atıyor :)

#3 - 10.07.2022 02:51
Canım çilek çekmiş yemişim sonrasında çatışmışım bir sorun görmüyorum, toxicliğe gerek yok yazdım tam okuyup cevapla, boş babalığa gerek yok, birliğe laf atacak en son adamsın ki yıkılışını(zı) izliyorum.

#4 - 11.07.2022 18:45
selamlar,
Jyreese Banks karakteri yaralı kural ihlalinden ceza alacak.
iyi forumlar