Konu: Lilly Ashley - Teion Hodge - Azedin Meshkalla  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2022 14:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @#gülo @illeqal @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:09 09.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
sürekli roleplay - mix'de denebilir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, gymde afk kalmıştım oyuna döndüğümde gördüğüm manzara buydu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hayırlı bayramlar.

#1 - 09.07.2022 15:03
Merhabalar,

Öncelikle kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım, şikayette adı geçen oyunculardan Teion Hodge karakterini ben yönetiyorum. Arkadaşlarım adına ve kendim adına konuşma yapacağım, olaylar şu şekilde gerçekleşiyor rolden ırak bir yerde öylesine konuşmaya başlıyoruz (chit-chat) burada hatamızın farkındayız evet diyeceksin neden IC chatten OOC konuşuyorsunuz? O anlık hani öylesine konuştuk daha sonrasında zaten gittik orada kimse rol yapmıyordu ve rahatsız olan birisi yoktur diye düşünmüştük. Gerçekten bizden çok rahatsız olduysan arkadaşlarım ve kendim adına senden çok çok özür diliyorum. Oyundan yazmıştım ama görmedin sanırım, izin verirsen şikayet hakkında daha detaylı konuşmak istiyorum. Bana discord adresimden ulaş lütfen. kohen#1143

Eğer ulaşmak istemiyorsan diyeceklerim bu kadar, adminlerden insiyatif bekliyoruz. Hatamızın farkındayız ve böyle bir şeyle bir daha karşılaşmayacağından emin olabilirsin.

#2 - 10.07.2022 11:41
GYM İçi pekte rolden ırak bir yer değil, genelde yoğun olan bir yer bunu göz önünde bulundurarak rol yapmalıydınız. Bu sebep ile ceza alacaksınız.