Konu: Drake Miller - RK ihlali  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2022 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake Miller - @emirforeva

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Saatlerden de görüleceği üzere, şahıs vuruluyor. RK ihlali gerçekleştiriyor, birlikten bir üyeye ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Düşürülüyor (saat> 17:48)
Spoiler: GösterGizle

•Birlik üyesine ateş açıyor(saat> 23:48)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın eski karakteri birliğin üyeleri tarafından çok defa vuruldu. Sanırım kin yapıyor, buna son vermesi adına caydırıcı bir ceza almalı.

#1 - 09.07.2022 03:25
Size veya sana sıkmamın sebebi eski karakterimle alakalı değil kinli biri değilim oyun oynuyoruz hırs yapmaya gerek yok :D Yeni karakterim de Calvin Murphy ile takıldığı için mecbur kaldım diyelim.İyi günler.ayrıca sıktığıma dair tam gerekli kanıtları buraya atarmısın yanlışlıkla emote verdim kopyala yapıştırda kalmış. :manifdog
« Son Düzenleme: 09.07.2022 03:30 emirforeva »

#2 - 09.07.2022 05:57
Merhabalar, ismim geçmemiş ancak bir açıklamada bulunmak istedim.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=132939.0
Bu şikayetteki ilk iletimde bazı ss'ler belirtiyorum ve ss'lerin birinde bana "ALT-TAB'A DÜŞTÜM" diyor ancak gayet rahatça araç sürerken ben sıkmaya başlayınca ESC attığına dair ss bulunuyor.

Aynı kişiden benzer bir savunma olan "yanlışıkla emote attım"ı duyuyoruz, bu bana şüpheli geliyor. Neden bu kadar "yanlışlıkla" oluyor dostum?

#3 - 09.07.2022 09:27
Size veya sana sıkmamın sebebi eski karakterimle alakalı değil kinli biri değilim oyun oynuyoruz hırs yapmaya gerek yok :D Yeni karakterim de Calvin Murphy ile takıldığı için mecbur kaldım diyelim.İyi günler.ayrıca sıktığıma dair tam gerekli kanıtları buraya atarmısın yanlışlıkla emote verdim kopyala yapıştırda kalmış. :manifdog
Yönetimi kandırmaya gerek yok bence, gerçekten sana PM attım ve RK'lı değilim diyerek yalan söyledin.
Fotoğrafı alan arkadaş hooda kadar kaçtı ve görüldüğü üzere de canı baya az bir durumda. Sanchez ile drive-by'a kalkıyorsunuz.
Suçunu kabul et bence. PM konuşmalarımızı çok iyi hatırlıyorsun.
« Son Düzenleme: 09.07.2022 09:37 meriawam »

#4 - 09.07.2022 11:17
Sana orda alt tab attığımı kanıtlayamam ancak orda neden esc atayım :D zaten esc atsam geri çıktığımda vurulmuş olucam.Çok kinlisin her şikayette çıkıyorsun dikkat et.

#5 - 10.07.2022 11:37
Merhabalar, kopyala + yapıştır yapsanız bile yanlışlıkla göndermek için son eçenek olan "enter" tuşuna basmanız gerekiyor. Yönetimi kandırmaya gerek yok, YKİ kapsamında ceza alacaksınız.