Konu: [08.07.2022] Kaltrina Wanston - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2022 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaltrina_Wanston - @oblomov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
Ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay kısa ve net. Bir rol döndü, rolde hata vardı. Ben de kişiye pm üzerinden, "umarım bir daha rolü ooc olarak yönetmezsin" yazdım. Kendisi de bana "Rol yapmayı öğren aslanım" yazarak rol bilgimi küçük düşürdü. Benim rol bilgime laf eden arkadaşın bir tane bile ss'i yok :D Kişiye Ortak Nezaket İhlali'nden işlem uygulanmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/875861147385995304/995030730021273660/sa-mp-196.png

Ek açıklamalar(varsa): Olay kısa ve net, lütfen toxiclik yaparak uzatma.

« Son Düzenleme: 08.07.2022 21:28 Doğan »

#1 - 08.07.2022 22:07
Merhaba ilk önce pm atan sizsiniz ortada bir mix düşünüyorsanız bunun için şikayet açarsınız bana pmden yazdığınızda cevap veriyorum size ettiğim bir hakaret yok. Rolün rolde kalmasını beceremiyorsanız benim sorunum değil. Toxiclikten bahsediyorsunuz yine size söylediğim bir durum yok bana yazdığınızdan sonra cevap verip geçtim. Admin sonuçlayabilir.

İyi forumlar.

#2 - 08.07.2022 22:17
Attığın ekran görüntüsü ile benim açtığım şikayetin pek bi alakası yok. Bir kişinin rolüne laf etmek OOC Üslup'a girer, bunu bilmeniz lazım.

Ayrıca arkadaşın dmci demiş. Eskiden başka sunucularda çatışma rollerine çok katılım sağlardım, doğru. Fakat şu ana kadar hiçbir sunucuda dm kaydım yok.  O:-)
« Son Düzenleme: 08.07.2022 22:19 Doğan »

#3 - 08.07.2022 22:21
Bahsetiğimiz kişi siz değilsiniz üstünüzü alınmanızı  çözemedim, ilk pmde rolüme direkt laf yapan sizsiniz karşılığını vermişim sadece ama siz bilirsiniz. Sizde benim yazdığım kısmı koymuşsunuz bu yüzden başta olan pm konusunu koydum.

#4 - 08.07.2022 22:25
Bahsetiğimiz kişi siz değilsiniz üstünüzü alınmanızı  çözemedim, ilk pmde rolüme direkt laf yapan sizsiniz karşılığını vermişim sadece ama siz bilirsiniz. Sizde benim yazdığım kısmı koymuşsunuz bu yüzden başta olan pm konusunu koydum.

Ben rol bilginizi küçümseyecek veya rol bilginizin olmadığını söylemedim. Umarım rolü bir daha ooc şekilde yönetmezsiniz, yazıp hatalı olan rolünüzü başkasında da uygulamamanız gerektiğini vurgulamak istedim. Fakat benim yazdığıma karşılık siz direkt benim rol bilgime laf edip, rol yapmayı öğren aslanım yazıyorsunuz. Akıl var, mantık var. İkisini de okursan benim yazdığımım küçümseme değil, bir uyarı niteliğinde mesaj olduğunu anlarsın. Fakat senin mesajın direkt olarak karşı kişinin rol bilgisine laf edip küçümsemek ki sonunda da aslanım kullanmışsın. Tanımadığın biriyle bu kadar samimileşme.

#5 - 08.07.2022 22:29
Tek bir savunmaydı yaptım sonuçlanabilir ikili konuşmaya gerek yok. İyi forumlar.

#6 - 08.07.2022 22:30
@breackner @WARG

Ben de ekstra bir şey yazmayacağım, sonuçlanabilir.

#7 - 10.07.2022 11:27
Merhabalar, ortada büyük bir ihlal söz konusu değil, bu seferlik sizi uyarıyorum. @oblomov Bu tarz tutumlarınıza devam etmeyin lütfen.