Konu: [08.07.2022 - Calvin Murphy] AKTİF ROLDE /Q  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 08.07.2022 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calvin Murphy - @RevanChista

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
AKTİF ROLDE /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Calvin Murphy karakteri birkaç çeteci karakter tarafından vuruluyor. Vurulduktan hemen sonra bölgeye polis departmanı üyeleri geliyor ve bunu gören Calvin karakterinin yöneticisi /q atıyor. Beş dakikadan uzun bir süre oyuna girmiyor, bölgeye arkadaşını gönderip kontrol sağlattırdıktan hemen sonra oyuna giriş yapıyor ve beni gördüğü gibi tekrar /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Calvin Murphy karakteri vuruluyor: GösterGizle

/Q atıyor: GösterGizle

/Q atmasına rağmen hala girmiyor: GösterGizle

Oyuna giriş sağlıyor: GösterGizle

Calvin Murphy tekrar /q: GösterGizle

Drake Miller karakteri etrafı gözetliyor: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Calvin Murphy karakterinin silahını departmana teslim etmesini ve teslim olmasını rica ediyorum. Bunları yaptığı ve kanıtlarıyla bu şikayete eklediği takdirde şikayeti geri çekeceğim.

#1 - 08.07.2022 20:44
Selamlar, beni düşürdüğünüz kısımda araç tamirindeydik ve sistemsel olarak yaralıya düştük buraya kadar herşey iyi güzel. Aracın içinde düştüğümüzden dolayı sistemsel olarak aracın tepesinde kaldık kendi ekran görüntünüzde de bu gözüküyor. Bundan dolayı sistemsel saniyenin bitimine kalmadan şahıslar araca binip kendi onaylı hoodlarına kadar aracı sürmeye başladılar ve bug abuse yaparak bizi bir nevi kendi hood alanlarına taşımayı yada herhangi bir vcpd personeline yakalattırmayı çalıştıklarını düşündüğümüzden dolayı oyundan çıkışımı sağladım. Oyundan çıktığımda ise etrafta herhangi bir vcpd üyesi bulunmamaktaydı buna dair vurulduğum tarihin an ve an saati, tarihini (etrafta vcpd üyesi olduğuna dair) sunabilirler. Onun dışında oyunda yaptıkları bug abuseden dolayı oyundan çıkışımı sağladığımı kabul ediyorum, sonuçlanabilir teşekkürler.

#2 - 08.07.2022 20:57
Selamlar, beni düşürdüğünüz kısımda araç tamirindeydik ve sistemsel olarak yaralıya düştük buraya kadar herşey iyi güzel. Aracın içinde düştüğümüzden dolayı sistemsel olarak aracın tepesinde kaldık kendi ekran görüntünüzde de bu gözüküyor. Bundan dolayı sistemsel saniyenin bitimine kalmadan şahıslar araca binip kendi onaylı hoodlarına kadar aracı sürmeye başladılar ve bug abuse yaparak bizi bir nevi kendi hood alanlarına taşımayı yada herhangi bir vcpd personeline yakalattırmayı çalıştıklarını düşündüğümüzden dolayı oyundan çıkışımı sağladım. Oyundan çıktığımda ise etrafta herhangi bir vcpd üyesi bulunmamaktaydı buna dair vurulduğum tarihin an ve an saati, tarihini (etrafta vcpd üyesi olduğuna dair) sunabilirler. Onun dışında oyunda yaptıkları bug abuseden dolayı oyundan çıkışımı sağladığımı kabul ediyorum, sonuçlanabilir teşekkürler.

Kendi ağzınla çıkış yaptığını bu cümleyi kurarak belirtmişsin; " vcpd personeline yakalattırmayı çalıştıklarını düşündüğümüzden dolayı oyundan çıkışımı sağladım. " ne olursa olsun aktif bir rol içerisindeyken oyundan çıkış sağlayamazsın. Rol bitiminde bir kural ihlali olduğunu düşünüyorsan şikayet açarsın. Oyundan çıkış sağladın, tekrar girebilirdin(?) girdiğinde yönettiğim karakteri görünce tekrar çıkış yaptın. Kanıt olarak eklediğim ekran görüntülerinde çete üyesi bir karakterin bana " POLİS! " diye mesaj attığını görüyorsunuz. Bunu canı sıkıldığı için yapmıyor, bir şeylerin farkında olmam için bu mesajı atıyor. Tam olarak çıkış yaptığınız saatte bu mesaj karakterimin telefonuna geliyor, anlayacağınız her şey net.

İyi forumlar.

#3 - 08.07.2022 21:12
Vurulduğumda 18.52 senin attığın ekran görüntüsünde 18.54 (ayrıca düşürdüğün bölgenin aksine kendi onaylı hoodındasın) şunuda belirtiyim beni pek anlamadın galiba canım arkadaşım oyunda vurulduğum anda sistemsel olarak aracın üstüne çıktığımız için bizi sürüklemeye çalıştığınız ve bug abuselerinizden dolayı çıkış sağlandı. Bende forumda elimde bir koz olsun diye arkadaşıma polis diye mesaj attırabilirim tabii ki. Fakat bunun doğruluğu şüpheli orada vcpdye dair dediğim gibi hiçbir oyuncu yoktu buna dair görsel kanıtın varsa buraya eklemeni tavsiye ederim sonuçlanabilir yetkili kararı bekliyelim.

#4 - 10.07.2022 11:08
Merhabalar, kişilerin bir ihlal yaptığını düşünüyorsanız kanıtlar ile şikayet oluşturmalısınız. İhlale ihlal ile karşılık vermek normal bir şey değil. Bu sebep ile ceza verilecek.