Konu: Marcus Roadman @Eswiper  (Okunma sayısı 1045 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 11.07.2022 20:32
Chatin tamamında olayı daha iyi anlayabilir.

Tehdit ederek olayı bitirmişsiniz. Olayın sonunu başını kendi eliniz ile yok etmişsiniz. OOC hakaret.
Sana birkaç kelam ederdim de, saygıdeğer bir ortamdayız.

Kişinin 2.tehditini “konu ile ilgilenen admin” tarafından görülmesini istiyorum.
Sen nasıl bir adamsın ya yıldırdın beni, ne toxic bir adamsın sen. Islah ol.

Bunu yapan sizsiniz. Bizi kışkırtan sizsiniz. Nasıl olabilir de bu kelimeleri aleyhime sayabilirsiniz. Yazıklar olsun diyorum.

Kişinin 2.OOC hakaretini dikkate alınmasını istiyorum.

Bizi bu duruma sokan sizsiniz. DM için karakterime yaklaştığın an her şey bitmişti zaten. Kusura bakmayınız. Uzatarak kendinizi daha çok kaptırıyorsunuz.

#41 - 11.07.2022 20:33
Chatin tamamında olayı daha iyi anlayabilir.

Tehdit ederek olayı bitirmişsiniz. Olayın sonunu başını kendi eliniz ile yok etmişsiniz. OOC hakaret.
Sana birkaç kelam ederdim de, saygıdeğer bir ortamdayız.

Kişinin 2.tehditini “konu ile ilgilenen admin” tarafından görülmesini istiyorum.
Sen nasıl bir adamsın ya yıldırdın beni, ne toxic bir adamsın sen. Islah ol.

Bunu yapan sizsiniz. Bizi kışkırtan sizsiniz. Nasıl olabilir de bu kelimeleri aleyhime sayabilirsiniz. Yazıklar olsun diyorum.

Kişinin 2.OOC hakaretini dikkate alınmasını istiyorum.

Bizi bu duruma sokan sizsiniz. DM için karakterime yaklaştığın an her şey bitmişti zaten. Kusura bakmayınız. Uzatarak kendinizi daha çok kaptırıyorsunuz.
Islah Ne Demek?

Islak kelimesi iki değişik anlamı ile beraber günümüz Türkçesinde çok fazla kullanılmaktadır.

- Düzeltme iyileştirme,
Sus kanka

#42 - 11.07.2022 20:34
Konu ile ilgilenen admin. Cezayı ağır vermediği sürece. Samimi ve gerekli bir sebeple neden vermediğini açıklamasını istiyorum. Bu konu ha demekle kapanmayacak. Bu konuyu inceleyen admine duyurulur.

#43 - 11.07.2022 20:37
Konu ile ilgilenen admin. Cezayı ağır vermediği sürece. Samimi ve gerekli bir sebeple neden vermediğini açıklamasını istiyorum. Bu konu ha demekle kapanmayacak. Bu konuyu inceleyen admine duyurulur.
DIKKAT DIKKAT! BU ADAM OYUNLA KAFAYI BOZMUŞ!

#44 - 11.07.2022 20:42
Oyun. Şu an kendimi herhangi bir oyunda göremiyorum. Konumun altındasın, hakkını savun git. Ah çok pardon hakkınız yoktu.

#45 - 11.07.2022 20:44
Oyun. Şu an kendimi herhangi bir oyunda göremiyorum. Konumun altındasın, hakkını savun git. Ah çok pardon hakkınız yoktu.
Ne kanser bir adamsın sen varya sen ah yazık sana, git biraz oksijen al. Kışkırtıp duruyorsun insanları.

#46 - 11.07.2022 20:45

#47 - 11.07.2022 20:46
Şu şikayet sonuçlansın da artık seni görmekten sıkıldım, sana her baktığımda halime şükür ediyorum.

#48 - 11.07.2022 20:49
Hiç bir zaman bu konu da haklı çıkamayacaksın ve bunu bilipte çabalıyorsun. Üzülüyorum böyle olunca. Haline.

Üzgünüm.

#49 - 11.07.2022 20:49
Hiç bir zaman bu konu da haklı çıkamayacaksın ve bunu bilipte çabalıyorsun. Üzülüyorum böyle olunca. Haline.

Üzgünüm.
Sana cidden birkaç anlam katılmış cümle sarfederdim ama herneyse sonuçlansın artık.