Konu: Marcus Roadman @Eswiper  (Okunma sayısı 1082 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.07.2022 01:43
sadece admin kendinden emin konuşur şikayette “rolde bir sorun yok’ dememelisin güzel kardeşim. Lütfen uyanık olmaya çalışmayalım madem savunman bu kadar. Sonucu bekleyelim ;)

#11 - 08.07.2022 01:44
Ne anlatıyonuz anlamıyom ki, rolde bir sorun yok bence. Zile biz basmadık.  Yanında ki kız arkadaş basmış olabilir. Birde benim düştüğüme dair bir görüntü görünmüyor. :manifdog

Ceeee eeee burada kim var mışş?

Hadi ama yalan söylemeye devam etme, kanıtlar mevcut. Bırakalım da sonuçlansın.  :manifdog

#12 - 08.07.2022 01:50
Admini kandırmaya teşebbüsten yasaklanmasını istiyorum. Konunun tamamen incelenmesini istiyorum.

#13 - 08.07.2022 01:52
Aferin, herşeyin kanıtını istemem de bir kanıt yok, arkadaşın biraz daha abartsaymış keşke ihlal edilen kuralları. PG, Güvenli alan ihlali, falan filan (!) :D, bana caz yapıyorsun. Cezamı yerim geçerim NP, sorun yok. Herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Zile de ben basmadım. Arkadaşın da oyuna yeni başlamış, öğrenecek gün geçtikçe sorun yok.

#14 - 08.07.2022 02:02
Kanka ben 2013ten beri samp oynuyorum. Sen vice de afk bırakıp level kasarken. Samp tarihinin en iyi yerlerinde en iyi kişileriyle rol çeviyordum. Kime konuşuyorsun sen? Ahaha!

4 levelim, forumum yeni diye rol bilmediğimi düşünecek kadar sampta yerin yok senin. Kime kafa tuttuğunu sanıyorsun?

Admini kandırmaya çalıştın. Ooc küfür ettin. Fear yok, 10 dakikalık rol çevirdin sayamadığım ihlalleri yaptın.

En büyüğü ise admini kandırmaya teşebbüs. Yasaklayın abi, bu gün bana yaparlar yarın başka oyuncuya. Yasaklayın, bakın ne huzur bıraktılar ne bir şey. Görüyorsunuz sizde.

#15 - 08.07.2022 02:05
Kanka ben 2013ten beri samp oynuyorum. Sen vice de afk bırakıp level kasarken. Samp tarihinin en iyi yerlerinde en iyi kişileriyle rol çeviyordum. Kime konuşuyorsun sen? Ahaha!

4 levelim, forumum yeni diye rol bilmediğimi düşünecek kadar sampta yerin yok senin. Kime kafa tuttuğunu sanıyorsun?

Admini kandırmaya çalıştın. Ooc küfür ettin. Fear yok, 10 dakikalık rol çevirdin sayamadığım ihlalleri yaptın.

En büyüğü ise admini kandırmaya teşebbüs. Yasaklayın abi, bu gün bana yaparlar yarın başka oyuncuya. Yasaklayın, bakın ne huzur bıraktılar ne bir şey. Görüyorsunuz sizde.
tmm

#16 - 08.07.2022 02:07
çoluk çocukla uğraşıyoruz. Bu oyuncuya ban atmazsanız beni banlayın. Yoksa sunucunuz da yerim yok. Saygılar..
Öyle deme çok şey kaybederler bak sonra :D

#17 - 08.07.2022 02:10
İnan ki, banlamazlarsa her geçirdiğim vakit zaman kaybı olarak adlandıracağım sebebini sorarsan. Senin gibileri tuttuklarını düşüneceğim. Ah güzel kardeşim. Karşında yeni yok. Karşımda yeni var. Kabullen ve sonucu bekle.

Beklemediğin her an beni hırslandırmış olacaksın ;)

#18 - 08.07.2022 02:12
İnan ki, banlamazlarsa her geçirdiğim vakit zaman kaybı olarak adlandıracağım sebebini sorarsan. Senin gibileri tuttuklarını düşüneceğim. Ah güzel kardeşim. Karşında yeni yok. Karşımda yeni var. Kabullen ve sonucu bekle.

Beklemediğin her an beni hırslandırmış olacaksın ;)
dayı sen ne anlatıyon?  >:( >:( >:(

#19 - 08.07.2022 02:13
duymak istemediklerini ;) :-X