Konu: Marcus Roadman @Eswiper  (Okunma sayısı 1036 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2022 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus Roadman @Eswiper N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BenJin N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.00 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling-Sebepsiz Kışkırtma-Yaralı rolü yapmama-OOC hakaret-DM-Fear RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da yürüyordum arkadaşı ile geldiler sebepsiz yere küfür ettiler. Daha önce ne role girdim ne de bir rolde karşılaştım. Tamamen haksız/rolsüz bir IC küfürdü. Yoluma devam ettim. Aldırış etmedim. Benzin İstasyonuna giderken arkamdan gelip Marcus Roadman karakteri, karakterime "rolsüz, sebepsiz" vurdu. /b'den bölmek istemedim. IC karşılık vermek istedim. Bu ve arkadaşı bir mekana girdiler. İçeri girdim ve bağırdım. Çık karşıma rolünde oldu. Karakterim kız bir karakter. Tek başına ikisini kolay kolay dövemezdi. @BenJin in karakteri yardıma koştu. Dövdük. Yere düştüler. @Eswiper PM'den bana "daha dün role başlamışsın dm peşindesin, yazdı. Bende kışkırtıyorsun yazdım. Bana PM'den ""Caz yapma, defol"" dedi. Bu tamamen bir OOC hakarettir. Bir kaç daha oyun ihlali var. Onları anlatacağım. Kişileri dövdük, yerde yaralı bir şekilde hala küfür etmeye hala kışkırtma çabasın da. Bu demek oluyor ki Fear RP'de yapmıyor. Daha sonra yerden kalkıyor ve karakterimin can barı çok azdı. Geldi vurdu ve sistemsel öldürdü.  N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Bırak karakteri ben bile hak etmedim. Bu olay resmen karşı tarafın "rolsüz gerçekleştirilen DM/OOC küfürden ibaret."  N/A

#1 - 08.07.2022 00:42
Kanka PM'den *caz yapma defol* kelimesi yüzünden dolayı özür diliyorum, diğerlerini yapmadım zaten elinde kanıtta yok sonuçlanabilir.

#2 - 08.07.2022 01:04
Kanıtı alamadım ama yaptın ;) o da adminin isteyip istemeyeceğine bağlı. Çok önemserse loglara bakıp görür zaten canım benim. Ha bakmazsa da canın sağ olsun. Ooc hakarete de gelirsek affetmiyorum. Babamın uşa değilsin. Cezası neyse alsın
« Son Düzenleme: 08.07.2022 01:18 killtosurvive »

#3 - 08.07.2022 01:12
Benim türkçe bazen yetmiyor.

#4 - 08.07.2022 01:15
Hahahahhah şikayette yapma bari. Beni güldürüyorsun ;)

#5 - 08.07.2022 01:17
Kişinin önceden de OOC küfürden ihlali bulunuyor. Bu göz önüne alınmasını istiyorum. Kesinlikle kontrol edilmesini istiyorum.

#6 - 08.07.2022 01:24
Merhaba, arkadaşlar beni bir süre takip ediyor. Evime girerken evimin ziline defalarca basıp trolling yapıyorlar. Yetmiyor karakterler ile brawl atıyoruz, kişiler yere düşüyor fakat "FEAR RP" uygulamadan retarded rp yaparak bize yerdeyken de küfür ediyorlar. Arkadaşların cezalandırılmasını talep ediyorum.

Kanıtlar;
Spoiler: GösterGizle

Vurmadan önce kovalıyordunuz, teşekküre bekleriz.

Animeci animeci, foruma şikayet açıldığında "benim türkçe az" aynen dostum, ne okuyorsun tiyatro falan mı?  :garip:
« Son Düzenleme: 08.07.2022 01:29 BenJin »

#7 - 08.07.2022 01:33
Bunlar nasıl trolleye trolleye 40 levele gelmişler ahahaha neyse. SS’lerin ve konunun tamamen baştan aşağı incelenmesini istiyorum

#8 - 08.07.2022 01:34
Bunlar nasıl trolleye trolleye 40 levele gelmişler ahahaha neyse. SS’lerin ve konunun tamamen baştan aşağı incelenmesini istiyorum

İnsanın bir amacı olmadığında diğer insanların emeklerine çamur atmaya başlarmış herneyse sonuçlanabilir. Bence daha fazla tiyatroya gerek yok.  :manifdog

#9 - 08.07.2022 01:39
Ne anlatıyonuz anlamıyom ki, rolde bir sorun yok bence. Zile biz basmadık.  Yanında ki kız arkadaş basmış olabilir. Birde benim düştüğüme dair bir görüntü görünmüyor. :manifdog
« Son Düzenleme: 08.07.2022 01:42 Eswiper »