Konu: (07.07.2022) Robert Castucci, Cesar Enrique, Arthur Beneventi, Daniel Caligiuri  (Okunma sayısı 569 defa)

#0 - 07.07.2022 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Castucci, Cesar Enrique, Arthur Beneventi, Daniel Caligiuri @fellerTiberius @Cross @sefa247 @Heren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Felipe Grande

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Redarted Rp Fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood bölgesinde geziniyorum, arabamı tamir edeceğim. İki tarafda karakterler tanıdık olduğu için eski bir savaşda bulunduğumuz için benim hood bölgemde karakterimi tersliyor, bunu hiç aksatmıyor. Fear RP ile Redarted RP'yi aksatmadan role devam ediyor. Onaylı bir birlik olduğumuz için bunları yapmaması gerekiyor, karakterin çete içersindeki ölülerine hakeret savuruyor, yapmaması gereken bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/914476198707470346/994603812994154546/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/914476198707470346/994603907831578634/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Castucci oluşumu ile birkaç kere savaşa girdik. Bunların hepsinde savaşda üstün geldik buna göre rol yapmıyorlar, hood bölgemde bile fear rp aksatmadan rol yapıyorlar. Rol açısından söz hakkımız daha üstün hem de sistemsel onayımız var, bunları aylardır yapıyorlar uygun rol sergilemiyorlar.

#1 - 07.07.2022 18:52
olaylar ekran görüntülerinde gözüktüğü gibi aynı şekilde katılıyorum.

#2 - 07.07.2022 18:57
@Cross iso castuccidemiymis

#3 - 07.07.2022 19:03
olusum sikayetine benzer bir yanı mı var ego

#4 - 07.07.2022 19:06
egoben kardesleri toxiclemeyecen abim

#5 - 07.07.2022 19:49
Merhaba.
Castucci ekibi ile limuzinle geziyorduk. Tamirhaneye gittik ve araç orada buga girdi, biz de rapor attık ve bekledik.
Evet orası hood bölgenizin sınırı olabilir fakat çetenin aktiflik gösterdiği bir bölge değil, sayı olarakta sizden üstünlüğümüz var, bu yönden bir Fear-RP ihlali göremiyorum. O tamirhaneyi ister istemez kullanmak zorunda kalıyoruz ve orada isteğimiz dışı duruyoruz, bu şekilde tamirhaneye gelen oyunculara agresif rol sergileyemezsiniz. Ortada şehirde süren bir ateşkes var ve siz gelip iki R20 karaktere "/me onlarla alay eder. " tarzında roller yapıyorsunuz. Karakterlerimizin korkmasına gerek yok çünkü ortada bir sayı üstünlüğü var ve ateş etme durumunuzda CK olacağınızı biliyorlar. Tamirhane bölgesi hood sınırınızda olduğu için R20'lere bu şekilde aşağılayıcı rol sergileyemezsiniz. Ne olmasını bekliyordunuz, küfürünüze ve kışkırtıcı emotelarınıza karşılık çete ve mafya lideri karakterlerimizin sizinle birlikte gülmesini mi? Bu gerçekten saçma bir düşünce yapısı. Dyton Lewis ve Spike bir anlaşma içerisindeler ve daha dün bu konu üzerinden bir anlaşmaya varıp el sıkıştılar, siz ise hiç bir şey olmamış gibi savaş çıkarmaya yönelik hareketler sergiliyorsunuz. Hood bölgesi olmasa muhtemelen size ateş ederdik ve bu bir ihlal olurdu fakat karakterlerimizin size sözlü karşılık vermesinde bir ihlal yok, tamirhanenin hood bölgenizi kapsamasının arkasına sığınarak size karşılık vermememizi bekleyemezsiniz bizden. Sayı üstünlüğü olsa gerekli Fear-RP'i uygulardık lakin böyle bir üstünlük yok.

#6 - 08.07.2022 11:26
Savunma yapmayacağım. @Cross İsmail kardeşim hepimizin adına güzel ve net bir savunma yapmış zaten, yönetici kararı beklemekte fayda var.

#7 - 08.07.2022 18:14
Ek açıklamaların neyin nesi keke? Savaşa girdik kazandık felan 5 birlik bir olup saldırınca kazandık biz bunlar ömür boyu bize köle rolü yapacak zihniyetine felan mı girdiniz yoksa emin ol orada bizler olsaydık Castucciye yaptığınız saygısızlığa gereken cevabı verirdik ve bu ihlal olurdu hood bölgenizin büyüklüğünden kaynaklanan rahatlığı fırsata çevirmeyin bence :) Ha şunuda söyliyeyim en son baş kaldıran birlik üyelerinde böyle yapıyordu şimdi bakıyorum hepsi kaçmış farklı sunucularda birlik açmışlar ban yedikten sonra. /me kışkırtıyor. (11 senelik roleplay hayatımdaki en güzel emotedir hardrp sizin neyinize mtacılar :)

@Cross İsom titanın ayağını kaydırmaya gelmiş sanırım bizim birliğe  :manifdog

#8 - 08.07.2022 18:37
Ek açıklamaların neyin nesi keke? Savaşa girdik kazandık felan 5 birlik bir olup saldırınca kazandık biz bunlar ömür boyu bize köle rolü yapacak zihniyetine felan mı girdiniz yoksa emin ol orada bizler olsaydık Castucciye yaptığınız saygısızlığa gereken cevabı verirdik ve bu ihlal olurdu hood bölgenizin büyüklüğünden kaynaklanan rahatlığı fırsata çevirmeyin bence :) Ha şunuda söyliyeyim en son baş kaldıran birlik üyelerinde böyle yapıyordu şimdi bakıyorum hepsi kaçmış farklı sunucularda birlik açmışlar ban yedikten sonra. /me kışkırtıyor. (11 senelik roleplay hayatımdaki en güzel emotedir hardrp sizin neyinize mtacılar :)

@Cross İsom titanın ayağını kaydırmaya gelmiş sanırım bizim birliğe  :manifdog
[ Şikayete eklenmedin, bir şey yapılmadı senin hakkında. Gelip burada yapacağın rolleri şikayet üstünden anlatma, şu an oynamayan oyunculardan sana ne oluyor? Hangi dondan fırladın bilmiyorum ama sırf yorum yapmak için yorum yapma. Bak yukarıdaki insanlar ne güzel savunma yapmış sen gelmişsin burada insanları kışkırtıyorsun. Tamam dostum 11 samp oynayıp bu kadar gelişebildiysen senin büyük sorunların var YUCA.

Ha şunuda söyliyeyim en son baş kaldıran birlik üyelerinde böyle yapıyordu şimdi bakıyorum hepsi kaçmış farklı sunucularda birlik açmışlar ban yedikten sonra.
Şu yazıya baktığımda görüyorum ki banlanan oyuncuları bile çekemiyorsun ve hala arkadan sallamaya çalışıyorsun. Ne diyeyim, yazık.
Bu arada bunun birlik şikayeti olduğunu falan düşünüyorsanız gidip ilkokulu tekrar okuyun derim. Oyuncu şikayetlerinden açılmış bir şikayet hala kendi çapınızda "İsoğh Kastuciğh gelMiş! TiTTaaan'n ayagi KAYIYOR!" gibi espriler yapıp kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Kimse İso'a Castuccide demedi

#9 - 09.07.2022 00:52
Tekrardan merhaba.
Kanıtları tekrar gözden geçirdim ve karakterinize durduk yere agresif rol sergilemişiz, durduk yere ona küfür etmişiz gibi yansıtmaya çalışmışsınız. Bunun yalan olduğunu göstermek için buraya bir kaç ekran görüntüsü bırakacağım. Daha önce de söylediğim gibi, Fear-RP uygulamamıza gerek yok çünkü orada iki kişisiniz fakat bizim Castucci ve Florencia üyeleriyle bariz bir sayı üstünlüğümüz var. Üstelik ateş ederseniz CK olacağınızın bilincindeyiz. Hatta olaydan bir kaç saat sonra bir üyeniz El Corona bölgesinde ateş etti ve bu yüzden CK oldu. O olaydan da bir kaç saat sonra ise Dyton Lewis, Cesar Enrique ve Robert Castucci karakterleri bir anlaşmaya vardılar, bu şikayet açtığınız rol üzerinden de konuştular ve IC çözüldü. Yani Fear-RP yapmamızı gerektiren bir durum yok, sıkarsanız siz vurulur ve CK olurdunuz.

Keşke kendi yaptığınız rollere de kanıtlarınızda yer verseydiniz, sizi uğraştırmamak için ben buraya bırakacağım.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

:garip: